Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Λες να μην τη βγάλει μέχρι τα χριστούγεννα;

Σφιχτα σε βλεπω αλλα νταξ, ουδεις ασφαλτος.

Γιατί το 501 μου κάθεται καλύτερα στον καβάλο.

ειναι για @@τους τυπους.

Δημοσ.

Ρε παιδιά. Γενικά δεν με τσιμπάνε κουνούπια.

Ή ακόμα κι αν με τσιμπήσει κανένα, κανει ενα σπυρακι, το ξύνω λίγο, περνάει.

Έχει 2-3 μέρες που με φάγανε κάτι μπάσταρδα και τα τσιμπηματα εχουν πρηστει υπερβολικά.

Λες και μου χει φυτρώσει 2ος αγκώνας και 2η γάμπα είναι.

Τι μεταλλαγμένα ειναι αυτά? :shock: κανεις με παρόμοια βουζούνια να δώσει τα φώτα του.

Δημοσ.

Ρε παιδιά. Γενικά δεν με τσιμπάνε κουνούπια.

Ή ακόμα κι αν με τσιμπήσει κανένα, κανει ενα σπυρακι, το ξύνω λίγο, περνάει.

Έχει 2-3 μέρες που με φάγανε κάτι μπάσταρδα και τα τσιμπηματα εχουν πρηστει υπερβολικά.

Λες και μου χει φυτρώσει 2ος αγκώνας και 2η γάμπα είναι.

Τι μεταλλαγμένα ειναι αυτά? :shock: κανεις με παρόμοια βουζούνια να δώσει τα φώτα του.

Και γω είμαι η τελευταια προτίμηση των κουνουπιων αλλά μια φορά ετυχε να με τσιμπησει ενα στο λαιμο, ο οποιος διπλασιάστηκε σε μέγεθος από το πρήξιμο, λίγο φενιστιλ και ολα επανήλθαν οπως ήταν πριν.

Δημοσ.

Τα gap είναι μία χαρα. Τα τελευταία χρόνια μόνο gap & wrangler φοράω και για τα 30$ που κάνουν, γαμούν και δέρνουν για 1-1.5 χρόνο. Κι έχουν πάντα σε διαθεσιμότητα όλους τους συνδυασμούς, ύψους-μέσης.

Δημοσ.

Τα gap είναι μία χαρα. Τα τελευταία χρόνια μόνο gap & wrangler φοράω και για τα 30$ που κάνουν, γαμούν και δέρνουν για 1-1.5 χρόνο. Κι έχουν πάντα σε διαθεσιμότητα όλους τους συνδυασμούς, ύψους-μέσης.

μισό, εσύ δεν είσαι χιπστεράς;

επίσης ποια30νταλαρςτοκερατο; 60 εουρος το πηρα

Δημοσ.

Κανα 2 wrangler που ειχα ηταν απλα οκ. Καμια σχεση με levis αλλα για ενα χρονο ηταν κομπλε. Γκαπ , ντεν ξερει καρντια μου.

ποια είναι η πιο γκαβλή του ινσομνια;

Δημοσ.

Και γω είμαι η τελευταια προτίμηση των κουνουπιων αλλά μια φορά ετυχε να με τσιμπησει ενα στο λαιμο, ο οποιος διπλασιάστηκε σε μέγεθος από το πρήξιμο, λίγο φενιστιλ και ολα επανήλθαν οπως ήταν πριν.

την κάργια... Δεν της είπες πως δε θες να εκθέτεις τις προσωπικές σας στιγμές;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...