-nick- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ambient μουσική, μέρος πρώτο: εισαγωγή, ορισμοί, ιστορική αναδρομή
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί δεν κάνεις μια δημοσίευση στην ενότητα Μουσική; Κρίμα να χαθεί εδώ.
-nick- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί δεν κάνεις μια δημοσίευση στην ενότητα Μουσική; Κρίμα να χαθεί εδώ. Το σκεφτομαι για μολις συμπληρωθουν ολα τα αρθρα
Garnele Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=X_hqLmxvpiI Επιμορφωτικό σεμινάριο.
gang Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε σεις... Τι ξέθαμα έχει πέσει σήμερα σχετικά με μυωπία, φακούς επαφής, εγχειρήσεις laser (lasik) και λοιπά??
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Α αρχίζει να γκαβώνεται ο κόσμος σίγα σιγα απ τον σεπτέμβρη
slygeo87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Χέσε μας ρε Τζέησον. Χέσε μας σε παρακαλώ.
Pantelwolf Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν πήγα συνέντευξη, Μια χαρά το κλίμα κτλ, φάνηκε να τους άρεσα. Θα ειδοποιήσουν μου είπαν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Pros: Ακριβώς στην εξειδίκευσή μου, αν με παρουν θα ασχολούμαι με αυτό που μου αρέσει. Η επαφή με τους πελάτες είναι σε 2ο επίπεδο, υπάρχει helpdesk Είναι gold partners με τη μικρομαλακή, και τους ενδιαφέρει κάποιος για μόνιμος Cons: Dress code Dat Commute. Δεν ξέρω αν θα τα βρούμε με τα $$. Ζήτησα ενα χιλιάρικο για δουλειά ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, και αυτο λόγω κρίσης. Προ κρισης πληρωνόταν με 1500+ η θέση στην αγορά.
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν πήγα συνέντευξη, Μια χαρά το κλίμα κτλ, φάνηκε να τους άρεσα. Θα ειδοποιήσουν μου είπαν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Pros: Ακριβώς στην εξειδίκευσή μου, αν με παρουν θα ασχολούμαι με αυτό που μου αρέσει. Η επαφή με τους πελάτες είναι σε 2ο επίπεδο, υπάρχει helpdesk Είναι gold partners με τη μικρομαλακή, και τους ενδιαφέρει κάποιος για μόνιμος Cons: Dress code Dat Commute. Δεν ξέρω αν θα τα βρούμε με τα $. Ζήτησα ενα χιλιάρικο για δουλειά ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, και αυτο λόγω κρίσης. Προ κρισης πληρωνόταν με 1500+ η θέση στην αγορά. επεσες πολυ [αν εχεις εμπειρια]
Pantelwolf Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μου είχαν αρχισει ηδη τα μα μου ειναι χαμηλο το μπατζετ κλπ... Αν πήγαινα πολυ πανω θα με απέρριπταν με τη μια. Επίσης δεν παίζει τίποτα στην αγορά.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τι δουλεια; Τι ειδικευση; Τσίμπα εσυ το χιλιάρικο και τη θεση και μετά απο λίγο καιρο πας για περισσότερα.
gang Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γαμώ τον δια τον πουσταρά, κόπηκα με αλουμινόχαρτο έλεος... pantel best wishes ρε... και όπως τα λέει ο κριςχχχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις