alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QwrbyVaC6EU
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 καλα επειδη μου ανοιξατε την ορεξη παω σουπερ μαρκετ να παρω κ εγω να πιω! ιιιι κοιτα την μπεκρου...
otherside88 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ιιιι κοιτα την μπεκρου... λετε οτι θελετε!!! εγω παντως πινω το ginακι μου!!! αντε γεια μας!!! :P
-nick- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=o6TUhx2wX0M
athlios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 καλα επειδη μου ανοιξατε την ορεξη παω σουπερ μαρκετ να παρω κ εγω να πιω! Πεταχτηκα και γω σε ενα σουπερμαρκετ εδω κοντα. Σκαλωσα λιγο στο διαδρομο με τα ποτα αλλα τους γυρισα πλατη και ηρθα αντιμετωπος με ΜΠΥΡΕΣ. Πηρα 2 erdinger. ντραπηκα λιγο αλλα νταξ. λετε οτι θελετε!!! εγω παντως πινω το ginακι μου!!! αντε γεια μας!!! :P οτι πιο απαισιο. Νομιζω μονο αλκοολικοι το πινουν ε. νο οφενς.
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πεταχτηκα και γω σε ενα σουπερμαρκετ εδω κοντα. Σκαλωσα λιγο στο διαδρομο με τα ποτα αλλα τους γυρισα πλατη και ηρθα αντιμετωπος με ΜΠΥΡΕΣ. Πηρα 2 erdinger. ντραπηκα λιγο αλλα νταξ. οτι πιο απαισιο. Νομιζω μονο αλκοολικοι το πινουν ε. νο οφενς. τι λεει αυτος ρε μονο οι αλκοολικοι
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει οι αλκοολικοι και οι εβα. εισαι και ανορθογραφος.
otherside88 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πεταχτηκα και γω σε ενα σουπερμαρκετ εδω κοντα. Σκαλωσα λιγο στο διαδρομο με τα ποτα αλλα τους γυρισα πλατη και ηρθα αντιμετωπος με ΜΠΥΡΕΣ. Πηρα 2 erdinger. ντραπηκα λιγο αλλα νταξ. οτι πιο απαισιο. Νομιζω μονο αλκοολικοι το πινουν ε. νο οφενς. βασικα ετσι λεγεται... το gin ειναι το ποτο του αλκοολικου κ το prince το μαλακο το τσιγαρο του πρεζακια! :P
otherside88 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 μ. ναι ναι... καποτε καπνιζα κ prince μαλακο!!! :P
athlios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω 3 πακετα δεν εχω κανει ουτε ενα τσιγαρο ομως.
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα ετσι λεγεται... το gin ειναι το ποτο του αλκοολικου κ το prince το μαλακο το τσιγαρο του πρεζακια! :P εγω τι να πιω ρε παιδια; εχω ενα τζονι κοκκινο, 2 μπουκαλα absolute (να δω τι θα τα κανω), ενα μπουκαλι ρουμι, ενα grand marnier, μισο μπουκαλακι ρακομελο, 5 μπυρες ciney blonde γαλα.
otherside88 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 εγω τι να πιω ρε παιδια; εχω ενα τζονι κοκκινο, 2 μπουκαλα absolute (να δω τι θα τα κανω), ενα μπουκαλι ρουμι, ενα grand marnier, μισο μπουκαλακι ρακομελο, 5 μπυρες ciney blonde γαλα. χμμμ... ρουμι!! :D Εχω 3 πακετα δεν εχω κανει ουτε ενα τσιγαρο ομως. μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις