Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

καλα επειδη μου ανοιξατε την ορεξη παω σουπερ μαρκετ να παρω κ εγω να πιω! :P

Πεταχτηκα και γω σε ενα σουπερμαρκετ εδω κοντα. Σκαλωσα λιγο στο διαδρομο με τα ποτα αλλα τους γυρισα πλατη και ηρθα αντιμετωπος με ΜΠΥΡΕΣ. Πηρα 2 erdinger. ντραπηκα λιγο αλλα νταξ.

λετε οτι θελετε!!! εγω παντως πινω το ginακι μου!!! αντε γεια μας!!!:P :P

οτι πιο απαισιο.

Νομιζω μονο αλκοολικοι το πινουν ε. νο οφενς.

Δημοσ.

Πεταχτηκα και γω σε ενα σουπερμαρκετ εδω κοντα. Σκαλωσα λιγο στο διαδρομο με τα ποτα αλλα τους γυρισα πλατη και ηρθα αντιμετωπος με ΜΠΥΡΕΣ. Πηρα 2 erdinger. ντραπηκα λιγο αλλα νταξ.

οτι πιο απαισιο.

τι λεει αυτος ρε μονο οι αλκοολικοι :shock:

Δημοσ.

οτι πιο απαισιο.

βασικα ετσι λεγεται... το gin ειναι το ποτο του αλκοολικου κ το prince το μαλακο το τσιγαρο του πρεζακια!:P :P

Δημοσ.

βασικα ετσι λεγεται... το gin ειναι το ποτο του αλκοολικου κ το prince το μαλακο το τσιγαρο του πρεζακια!:P :P

εγω τι να πιω ρε παιδια;

εχω ενα τζονι κοκκινο, 2 μπουκαλα absolute (να δω τι θα τα κανω), ενα μπουκαλι ρουμι, ενα grand marnier, μισο μπουκαλακι ρακομελο, 5 μπυρες ciney blonde γαλα.

Δημοσ.

εγω τι να πιω ρε παιδια;

εχω ενα τζονι κοκκινο, 2 μπουκαλα absolute (να δω τι θα τα κανω), ενα μπουκαλι ρουμι, ενα grand marnier, μισο μπουκαλακι ρακομελο, 5 μπυρες ciney blonde γαλα.

χμμμ... ρουμι!! :D :D

Εχω 3 πακετα δεν εχω κανει ουτε ενα τσιγαρο ομως.

μ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...