Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τόξο εσένα σε αγαπάμε, δε σε βάζουμε σε αυτή την κατηγορία. Από ευαισθησία για το σύνολο και μόνο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πλέον κουτσομπολιό στα μεσημεριανά, "αυστηροί" κριτές σε ριάλιτυ, γιωτ οργίων στο Αιγαίο, τρέντυ στο Γκάζι κλπ. ναι,αυτα χαρακτηριζουν ολο τον ''γκει'' πληθυσμο της χωρας.Μισο να χτυπησω Γκαζι κ γω λοιπον,μετα την κριτικη μου στο ριαλιτυ του Καναλιου 67
viper2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ανυπομονω για το ΟΟΤ ONLY-FOR-GAY. λες να εχει κοσμο...?
athlios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 την λουσι και μερικους ακομα που θα βρεθουν ΤΥΧΑΙΑμωρε εκει.
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ενώ εσύ που ανυπομονείς για να έρθεις για τη λούσι μωρή τρελή, καλύτερη είσαι!!! ΜμμμΜμΜμΜμ!!!
giorgos147 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, ψάχνω ταινία της οποίας το θέμα είναι μία τεράστια καφρίλα. Τα μόνα στοιχεία που έχω, είναι: Ένας ντόκτοραςτιστοδιαλοειναι, στο πείραμά του ενώνει δύο ανθρώπους. Του ενός το στόμα το βάζει στη κωλάρα του αλλουνού και για να φάει πρέπει ο άλλος να χέσει. Δυστυχώς δεν έχω άλλα στοιχεία. Όποιος την ξέρει και κατάλαβε για τι μιλάω, ας δώσει τίτλο.
black_widow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, ψάχνω ταινία της οποίας το θέμα είναι μία τεράστια καφρίλα. Τα μόνα στοιχεία που έχω, είναι: Ένας ντόκτοραςτιστοδιαλοειναι, στο πείραμά του ενώνει δύο ανθρώπους. Του ενός το στόμα το βάζει στη κωλάρα του αλλουνού και για να φάει πρέπει ο άλλος να χέσει. Δυστυχώς δεν έχω άλλα στοιχεία. Όποιος την ξέρει και κατάλαβε για τι μιλάω, ας δώσει τίτλο.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, ψάχνω ταινία της οποίας το θέμα είναι μία τεράστια καφρίλα. Τα μόνα στοιχεία που έχω, είναι: Ένας ντόκτοραςτιστοδιαλοειναι, στο πείραμά του ενώνει δύο ανθρώπους. Του ενός το στόμα το βάζει στη κωλάρα του αλλουνού και για να φάει πρέπει ο άλλος να χέσει. Δυστυχώς δεν έχω άλλα στοιχεία. Όποιος την ξέρει και κατάλαβε για τι μιλάω, ας δώσει τίτλο. The Human Centipede (First Sequence)
athlios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Aμα σε τρολαρε αυτος που σου ειπε το ολο στορυ, θα κλαψω.
giorgos147 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Που να ρωτούσα και στο Womens Only thread. ΡΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ; The Human Centipede (First Sequence) Danke sehr. Αυτή πρέπει να είναι.
-nick- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 yo ψιλοεπιστροφη απο ελευθερο καμπινγκ στην... πατρα aka την βαρκελωνη της ελλαδας ...
Impious Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, ψάχνω ταινία της οποίας το θέμα είναι μία τεράστια καφρίλα. Τα μόνα στοιχεία που έχω, είναι: Ένας ντόκτοραςτιστοδιαλοειναι, στο πείραμά του ενώνει δύο ανθρώπους. Του ενός το στόμα το βάζει στη κωλάρα του αλλουνού και για να φάει πρέπει ο άλλος να χέσει. Δυστυχώς δεν έχω άλλα στοιχεία. Όποιος την ξέρει και κατάλαβε για τι μιλάω, ας δώσει τίτλο. lool
Προτεινόμενες αναρτήσεις