PaokToTheBone Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Στο προηγουμενο το get το ειχε η Yin αν δεν κανω λαθος ε?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μολις γινω μοντ λοιπον θα αλλαξουν πολλα πραγματα εδω μεσα.
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μολις γινω μοντ λοιπον θα αλλαξουν πολλα πραγματα εδω μεσα. Aν και στο Λονδινο το ελληνικο στοιχειο το εχεις ακομα μεσα σου ε? Ολοι τα ιδια λενε και την εξουσια θελουν...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Aν και στο Λονδινο το ελληνικο στοιχειο το εχεις ακομα μεσα σου ε? ελληνικο στοιχειο?μπλιαχ Σαδιστης ειμαι απλα
alexzzz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 χτες ξαναπήγα, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε συναυλία στο κάστρο της Καβάλας... απλά γαμάτο μέρος. Και το ίδιο το κάστρο και ο δρόμος για εκεί πάνω... όποιος περνάει από Καβάλα και μπορεί ας το επισκεφθεί... ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι μαγεία.
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Αχουυυ....σε χτυπησε ο ρομαντισμός κατακούτελα... Ρωτευθηκαμε? Ρωτευθηκαμε????
alexzzz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 κάθε μέρα, 2 φορές μετά το φαΐ ερωτεύομαι εγώ...
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Καλημερα! Πως σου γαμανε το ξυπνημα τα ονειρα με την πρωην?
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Θα παω Επίδαυρο αυτο το Σαββατο, εχει κάποιος να μου προτείνει καποια παραλία εκει? Ανοιξα το Γκουγκλ, αλλα λεω να πάρω καποια πιο προσωπική γνώμη. Θενκς.
gang Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέραααααααααααα. άθλιε σόρρυ αλλά φώτος δεν έχουμε γιατί δεν κατάφερα να τσιμπίσω την φωτογραφική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις