Pantelwolf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Παππού είναι μια γιαγιά που με παίρνει μια φορά το τρίμηνο και μου ζητάει τον Ιάκωβο. τουλάχιστον 7-8 χρόνια τώρα. Τώρα τελευταία της απαντάω σαν Ιάκωβος και μου λέει τα δικά της.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα έχει δυο-τρεις βδομάδες που με καλεί ένας τραπεζοϋπάλληλος και ζητάει μια κυρία που τυχαίνει να'χει το ίδιο επώνυμο. Σήμερα που πήρε του λέω ευγενικά πως κάλεσε λάθος νούμερο και μου κάνει "έλα παναγία μου... μα προχθές πήρα και μίλησα και με το γιό της". Είναι να αναρωτιέσαι τι μόγγολους πάνε και προσλαμβάνουν που δε μπορούν ούτε ένα τηλέφωνο να σημειώσουν.
Sellers Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ...και ζητάει μια κυρία που τυχαίνει να'χει το ίδιο επώνυμο. Την κυρία γιαγια-σούλη? Επίσης: Το facebook μολις γνωστοποιησε το κιγκλιδωμα τις τιμης για τους συδρομητες:$9,99 για τους χρυσους συνδρομητες καθε μηνα,$6,99 για τους ασημενιους συνδρομητες καθε μηνα,$3,99 για τους χαλκινους συνδρομητες καθε μηνα.Δωρεαν αν το αντιγραψεις και το διμοσιευσεις πριν τα μεσανυχτα!Οταν αυριο το πρωι θα συνδεθεις θα παρακινηθεις για τις πληροφοριες πληρωμων...Ειναι επισημο γιατι ηταν και στις ειδησεις.Το Facebook θα αρχισει να αλλαζει λογου τις αλλαγες του καινουριο του προφιλ...Αν το αντιγραψεις στον τοιχο σου η εικονα σου θα γινει μπλε και το Facebook θα ειναι δωρεαν...Σας παρακαλω διαδωστε αυτο το μηνημα αλλιως ο λογαριασμος σας θα διαγραφει αν δεν πληρωσετε!!!! Τρέχτε όσο προλαβαίνετε. Μην είστε μαλάκες. Το είπαν και στις ειδήσεις.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κανεις μαλάκας δεν προσέχει οτι με τεράστια γράμματα γράφει στο λογκίν "ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ" ?
Impious Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 φακές! http://www.youtube.com/watch?v=PVd3oaOVTfo
Aplostra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια,ποιος ειναι ο χρήστης που εχει φτιάξει οδηγο ποιότητας για τις ματροσκες;
Chrisxxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Eμενα ο προηγούμενος που είχε αυτον τον αριθμο ήταν ΡωσοΑρμένιοΓεωργιανοκατι και είχε φεσώσει τον μισό πλανητη, εδω και 3μιση χρόνια με παίρνουν και τον ψαχνουν
gang Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια θέματα... Καλησπέρα btw
salliara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω εχω τώρα την guest εδώ και βλέπει good wife απο megavideo ή κάτι, και μου ρουφά όλο το ιντερνέτ.
gang Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Τι κόλπα με guests είναι αυτά που κάνεις ρε σαλιάρα?
Chrisxxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Τι κόλπα με guests είναι αυτά που κάνεις ρε σαλιάρα? καλει κοζμο στο σπίτι και τους βαζει να βλεπουν βιντεα στο πισι της, διαστροφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις