status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εγώ το ρισκάρω πάντως. "Τι μου κάνεις με το cock σου, tear my κωλοτρυπίδα and πέταμε to the rocks!"
athlios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δεν λένε ούτε ναι αλλά ούτε και όχι, κοινωνικές κοπέλες βρε παιδί μου. Επίσης κάνουν καλές πίπες. κατι, κατι με την παρεα.
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Στάτους έχεις τρέξει gayometer πρόσφατα; Α, να σου πω, όλα και όλα, όταν γαμεί ο στέλιος θέλει ησυχία, να δαγκώσεις το μαξιλάρι καλή μου, τι με νοιάζει εμένα ότι "φτάνεις", φυσικά και θα φτάσεις, αφού σε πηδώ εγώ!:Ρ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Στάτους έχεις τρέξει gayometer πρόσφατα; γιατι κ να φουλαρει παιζει προμπ? Οχι πες Δεν είναι και το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό επειδή είναι όμορφη, κουτορνίθι είναι, βέβαια αυτό εξηγεί και πολλά για εσένα..;ρ Μπορει να ειμαι κουτορνιθι,αλλα τουλαχιστον ειμαι παιδαρας.Δεν με ενδιαφερουν πεζα πραγματα οπως η νοημοσυνη. Το θεμα ειναι να ειμαι ο πιο γκομενος του φορουμ,της Ελλαδας,της Βρετανιας,της Ευρωπης,της Υφηλιου κ εαν γινεται του συμπαντος.Αυτα μετρανε στην ζωη.
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Η θεραπεία περιλαμβάνει ένα νεροπίστολο και ελαφρύ διάλυμα ακουαφόρτε.
panosno1com Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 3 λεπτα... do not exist subliminal messages
liopyr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τόξο πριν από λίγο έγινα μάρτυρας σε συζυγικό καυγαδάκι μεταξύ 2 γκέη ~65άρηδων. Ήταν ότι πιο θλιβερά αστείο έχω παρακολουθήσει ποτέ μου.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Η θεραπεία περιλαμβάνει ένα νεροπίστολο και ελαφρύ διάλυμα ακουαφόρτε. ποτε δε θα γινεις ενα αουτλαιερ Τόξο πριν από λίγο έγινα μάρτυρας σε συζυγικό καυγαδάκι μεταξύ 2 γκέη ~65άρηδων. Ήταν ότι πιο θλιβερά αστείο έχω παρακολουθήσει ποτέ μου. μωρε ποιος τους γαμει. Εμεις με τον παιδαρα μου ειμαστε μαγκες
caution Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τόξο πριν από λίγο έγινα μάρτυρας σε συζυγικό καυγαδάκι μεταξύ 2 γκέη ~65άρηδων. Ήταν ότι πιο θλιβερά αστείο έχω παρακολουθήσει ποτέ μου. Εμένα πρόσφατα ένα gay 30αρης, μου ανέλυε το πόσο σημαντική είναι η αστυνόμευση στην πόλη και πόσο πολύ θέλει να νιώθει ασφαλής & shit Μαλάκα μου. Κάποτε οι gay ήταν avant-garde άτομα. Τρώγανε το πακέτο της περιθωριοποίησης οπότε παίρνανε γραμμή και την ψάχνανε λίγο παραπάνω. Πολιτικά εννοώ. Πλέον, τι σκατά;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ποιοι γκει να πουμε κ ταμπελες με δοσεις στερεοτυπιας. πφφφφφ
liopyr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πλέον, τι σκατά; Πλέον κουτσομπολιό στα μεσημεριανά, "αυστηροί" κριτές σε ριάλιτυ, γιωτ οργίων στο Αιγαίο, τρέντυ στο Γκάζι κλπ. Τόξο εσένα σε αγαπάμε, δε σε βάζουμε σε αυτή την κατηγορία.
caution Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ποιοι γκει να πουμε κ ταμπελες με δοσεις στερεοτυπιας. πφφφφφ Σύμφωνοι για το "στερεότυπο" του θέματος. Απλά είναι βολικό να ακυρώνεις τα στερεότυπα, μονοκοντυλιά. "Προοδευτικός και ανοιχτόμυαλος ταξιτζής" - βλέπεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις