Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ναι αλλά έχει παιδιά που υποτίθεται σου δίνουν έναυσμα... το έλεγα και σε έναν φίλο μου που το έκοψε και μου έλεγε "κοίτα να δεις ότι και να κάνεις την πρώτη φορά θα ξανακυλίσεις"... ευχαριστώ βρε! :mellow:

Δημοσ.

δεν μου είναι δύσκολο να το κόψω. Και όταν λέω "το ξανάρχισα", καμία σχέση με το παλιό συστηματικό κάπνισμα.

Γενικά τα πήγαινα καλά, είχα κάνα τριάρι χρόνια άκαπνος, μέχρι που γεννήθηκε η μεγάλη μου κόρη. Πέρυσι τέτοιν καιρό το ξανάκοψα και υποσχέθηκα στον γιό μου ότι δεν θα με ξαναδεί να καπνίζω. Δεν με ξαναείδε, φέτος το καλοκαίρι που κάπνιζα από κανένα το έκανα βράδυ που κοιμόταν. Τώρα έχω καμιά βδομάδα να καπνίσω. Ευχαρίστως θα άναβα ένα τώρα, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

Δημοσ.

την πρώτη φορά΄όντως ήταν δύσκολα, τις πρώτες μέρες. Νεύρα, ξες, κακή διάθεση, τέτοια. Για καμιά βδομάδα, 10 μέρες. Μετά σου φεύγει η οργανική εξάρτηση, και σου λείπει μόνο η συνήθεια, η οποία δεν ξεχνιέται ΠΟΤΕ. Αν μετά από μερικούς μήνες άκαπνος ανάψεις τσιγάρο, θα σου φανεί τόσο απαίσιο, τόσο σιχαμένο, που πιθανώς θα το σβήσεις στην δεύτερη τζούρα.

Με το ποτό όντως ήταν απάλευτη φάση στην αρχή. Και έπινα πολύ περισσότερο και πολύ γρηγορότερα. Στην πορεία συνήλθα, μπορούσα άνετα να κάτσω ταβέρνα και να τρωγοπίνω με 5 καπνιστές χωρίς να τρελαίνομαι. Αλλά μετά από αρκετό καιρό.

Δημοσ.

απο εξάμηνο σε εξάμηνο το πάω γμτ...έλεγα να το κόψω για παιδί...τώρα πενθούμε οικονομικά πάνε τα σχέδια αυτά... αλλά θα ήθελα να το κόψω έτσι κι αλλιώς... το ποτο με μπλοκάρει και το πρωτο με τον καφέ.

Δημοσ.

το ξέρω ότι δεν σε ενθαρρύνω, αλλά δεν ξέρω καμία μα καμία γυναίκα που να το έκοψε για πάνω από μερικές ημέρες, άντε εβδομάδες.

Δημοσ.

κάτσε γενικά ή την πρώτη φορά; Η μητέρα μου το έκοψε αλλά έκανε 3 την ημέρα... μια άλλη που ξέρω πάλι μετά απο 2 χρόνια που το είχε κόψει ερχόταν κοντά μου και μύριζε τον καπνό ... :fear:

Δημοσ.

γενικά. Νταξ, η γνιέκαμ πχ το έκοψε 9 μήνες σε κάθε γέννα και άλλους 10-12 που θήλαζε, αλλά μόλις ξεμπέρδευε έτρεχε στο περίπτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...