Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

φαπ φαπ φαπ

δεν κουνηθηκα απτο πρωι απτο σπιτι γιαυτο.

Ψάχνω να βρώ κάποιο βιβλίο μαγειρικής το οποίο όμως να δίνει αρκετές πληροφορίες και να είναι επεξηγηματικό με τον τρόπο που μαγειρεύονται τα φαγητά αυτά που παρουσιάζει ώστε να μπορεί κανείς να τα φτιάξει όπως ακριβώς πρέπει. Έχει υπόψιν του κανείς κάτι σχετικό το οποίο να είναι γραμμένο στα Ελληνικά αλλά το κυριότερο να μπορούν να φτιαχτούν τα φαγητά που περιγράφονται;

Φτιαξ' το μόνο σου το βιβλίο μαγειρικής.

Και σιγά σιγά, θα μάθει να κάνει φορμάτ και η γιαγιά μου και θα μου τον κλάσουν.

Δημοσ.

nick την εικόνα που δεν κατάλαβες? προσπάθησε να καταλάβεις τι δείχνει η φωτογραφία. Σαν εικόνα, όχι την λέξη... ^_^

Δημοσ.

κοιμήθηκα στις 7,30 και με ξύπνησαν τρυπάνια απο τον πάνω όροφο στις 11 :cry: :cry: γαμω τους μπομπ τους μάστορες μέσα Σαββατιάτικα....

Το θέμα είναι να ξεκινήσουν κατά τις 8 το πρωί , εκεί να δεις γλέντια...

Δημοσ.

Δίκιο έχεις... 11 είναι αρκετά φυσιολογική ώρα για να ξεκινήσει κάποιος τέτοια φασαρία.

Η τρέλα είναι όταν ξεκινούν τίποτα 7.30 με 8...

Δημοσ.

TI KANOYN OI ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΜΟΥ?

τι έγινε, γιατί τέτοια σιγή; Σαββατόβραδο βγήκατε βολτίτσα όλοι; ¨Αθλιε;

ουμπά. Πιο νωρις βγηκα λιγο απτο σπιτι αλλα τρομαξα απο τον κοζμο που ειχε και γυρισα πισω.

Δημοσ.

μμμ. Κι εγώ μόλις γύρισα από το παιδικό πάρτυ του από κάτω μας. Λέω να ξαναβγώ, μπαλκονάκι αυτήν την φορά, για καμιά μπυρίτσα. Νάχαμε και κάνα τσιγάρο...

Δημοσ.

μμμ. Κι εγώ μόλις γύρισα από το παιδικό πάρτυ του από κάτω μας. Λέω να ξαναβγώ, μπαλκονάκι αυτήν την φορά, για καμιά μπυρίτσα. Νάχαμε και κάνα τσιγάρο...

το χεις κόψει;

Δημοσ.

Εγώ αράζω βλέπω barca...

είχε κάνει το 3-0 από το 25. Δεύτερο ημίχρονο παλεύω και δεν παλεύω να δω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...