athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τι γινεται ρε παιδια , στο οοτ ειμαστε οχι στα ανεκδοτα.
salliara Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Απολαμβάνω τον καφέ της επιτυχίας. Μόλις έφτιαξα το πατζούρι.! είναι λίγο there i fixed it στυλ, αλλα αφου δουλεύει..
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 γκρινια γκρινια γκρινια τοσο καιρο , για κατι τοσο ευκολο.
caution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμένω σήμερα να πληρώσω έναν λογαριασμό στον Γερμανό, οπότε είναι μπροστά uber αδερφή, κακιά και τρελή και ιιιιοοου, και κλαίγεται στον υπάλληλο που δεν του βρίσκει άσπρο iphone. "MA ΠΑΝΤΑ εγώ έπαιρνα το Άσπρο και το μωρό μου το Μαύροοο! Έλλααα ψάξεε..." "Δεν υπάρχει στο κατάστημά μας κυρ..." "ΕΛΛΑΑΑ! Ψάξε, Pleeeease" (με νάζι...) οπότε κοντός τριχωτός τύπος, που ήταν από πίσω στη σειρά, πετάγεται με φωνή βαριά "Πάρε αγάπη μου το μαύρο - ΙΔΙΑ ΔΟΝΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ!" 2ms lag, και όλο το μαγαζί έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια. Η πλάκα είναι, ότι και ο/η πρωταγωνιστής, δεν στράβωσε και γελούσε
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πόσα παιρνεις; Την μισή Θεσσαλονίκη έχει πάρει ;ρ
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Την μισή Θεσσαλονίκη έχει πάρει ;ρ Θελω να δω αν ακριβός και πόσο χρεωνει το σπεσιαλ
viper2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω να δω αν ακριβός και πόσο χρεωνει το σπεσιαλ αναλογα με το ποσα του λειπουν εκεινη την στιγμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις