status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 γαμώ τη καταδίκη μου Παππούς - Βασίλης Καήλας - Σούλης έχεις γίνει τελευταία..;ρ
black_widow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ελληνιδα ειναι αυτη? Γερμανοσερραία. Περιμένω ότι θα πεις ότι οι Σερραίες είναι οι πιο ωραίες , θα μου θυμίσεις τον πρώην που τα έλεγε αυτά κα θα συγχυστώ...
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γερμανοσερραία. Περιμένω ότι θα πεις ότι οι Σερραίες είναι οι πιο ωραίες , θα μου θυμίσεις τον πρώην που τα έλεγε αυτά κα θα συγχυστώ... Ξέρεις πόσα πολλά εξηγεί για την προφορά της πιστεύω αυτό που είπες έτσι; :Ρ
athlios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Να δεις πως το λενε αυτο με τις σερραιες, πως το λενε...
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Να δεις πως το λενε αυτο με τις σερραιες, πως το λενε... Δεν λένε ούτε ναι αλλά ούτε και όχι, κοινωνικές κοπέλες βρε παιδί μου. Επίσης κάνουν καλές πίπες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γερμανοσερραία. πατριωτισα το τρελο μωρο??Εμ,τι θα ηταν να πουμε.Γαμαμε κ δερνουμε!Ολη η Ελλαδα υποκλινεται μπροστα μας Να δεις πως το λενε αυτο με τις σερραιες, πως το λενε... Σερρες,Δραμα και Καβαλα καθε σπιτι και πουτανα...
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 πατριωτισα το τρελο μωρο??Εμ,τι θα ηταν να πουμε.Γαμαμε κ δερνουμε!Ολη η Ελλαδα υποκλινεται μπροστα μας Ξέρεις, τόση ώρα την βρίζουμε.. .. ;ρ Δεν είναι και το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό επειδή είναι όμορφη, κουτορνίθι είναι, βέβαια αυτό εξηγεί και πολλά για εσένα..;ρ
gang Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 πατριωτισα το τρελο μωρο??Εμ,τι θα ηταν να πουμε.Γαμαμε κ δερνουμε!Ολη η Ελλαδα υποκλινεται μπροστα μας Σερρες,Δραμα και Καβαλα καθε σπιτι και πουτανα... αλέκοοο που σαι ρεεεε. λουσι σου βρίζουν την γυναίκα ρε... Ξέρεις, τόση ώρα την βρίζουμε.. .. ;ρ Δεν είναι και το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό επειδή είναι όμορφη, κουτορνίθι είναι, βέβαια αυτό εξηγεί και πολλά για εσένα..;ρ Εσύ την βρίζεις. Εμείς να την πηδίκουμε θέλουμε..
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εσύ την βρίζεις. Εμείς να την πηδίκουμε θέλουμε.. Με παρεξήγησες, κ εγώ θέλω να τη πηδίκω, αλλά με ωτοασπίδες.;ρ
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γιατί που ξέρεις τι θα βογκοφωνάζει ? Το ρισκάρεις; Όχι πες μου, το ρισκάρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις