athlios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στην κατσιμιδη[νομιζω] ειχε μαγαζι "Φτιαξ' το μονος σου". ΠΟΥΣΑΙ ΖΟΡΑΝ.
Pantelwolf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Touf υπάρχει κανα κολπο για να βραζουν πιο γρηγορα τα κρεμμύδια;
Pantelwolf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι κανουν πολυ ωρα να μαλακωσουν. θες κι αλλο;
Toufas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Touf υπάρχει κανα κολπο για να βραζουν πιο γρηγορα τα κρεμμύδια; Τι εννοεις με βρασιμο? Στο νερο? Τι θες να κανεις? Επισης το menu σημερα εχει iberico. Πηρα 4 κιλα χτες μεσω της δουλειας, 66 λιρες.
athlios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι κανουν πολυ ωρα να μαλακωσουν. θες κι αλλο; ξερωγω, γιατι να βρασει καποιος κρεμμυδι?
Pantelwolf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερω γω ρε αθλιε για να κανει βραστα κρεμμυδια. Στιφαδο η οτιδήποτε. Τουφ τα σκεφτομαι ως υλικό για home-made βρώμικο. Όπως το κανει ο τυπάκος στη χαμοστέρνας. Ψωμάκι-βραστό λουκάνικο-λάχανο-καρότο-βραστά κρεμμύδια-μαγιονέζα. Αλάτι βάζω στο νερό.
athlios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι τωρα που το λες, ηταν ενας θειος δωδιπλα , οταν τον επιανε κρυωμα εβραζε κρεμυδια και τα ετρωγε σαν μηλα, μαζι με τσιπουρο . μ. αντε ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΓΑΜΙΕΣΤΕ
Toufas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερω γω ρε αθλιε για να κανει βραστα κρεμμυδια. Στιφαδο η οτιδήποτε. Τουφ τα σκεφτομαι ως υλικό για home-made βρώμικο. Όπως το κανει ο τυπάκος στη χαμοστέρνας. Ψωμάκι-βραστό λουκάνικο-λάχανο-καρότο-βραστά κρεμμύδια-μαγιονέζα. Αλάτι βάζω στο νερό. Εχω να φαω βρωμικο πανω απο 10 χρονια. Αν θυμαμαι καλα ειναι τα καραμελωμενα κρεμμυδια που λες? Αν ειναι ετσι δεν ειναι στο νερο ειναι καπως σαν την αρχη απο αυτη την συνταγη: http://www.youtube.com/watch?v=7boREUy8xzc Το παω καλα?
Pantelwolf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 νοπ. αλλα πηρα ιδεα. θα τα τσιγαρισω αντι για βρασιμο. αν ριξεις και αλατι στο λαδι δεν μαυριζουν.
Toufas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 λαδι και βουτυρο βαλε. και θες ωωωωρα για να γινουν γαματα in other news a challenger appears iberico collar με black pudding και μια σαλτσα με καπαρη και shallot.
athlios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω να φαω βρωμικο πανω απο 10 χρονια. Το παω καλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις