Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα αυτή που λέτε, την Λάουρα.

Είναι η Τζούλια στην κόσμια έκδοση, έτσι;

Δεν ξέρω αν μου αρέσει ή αν το "Γερμανίδα" part με κάνει να ψήνομαι.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μόλις είδα αυτή που λέτε, την Λάουρα.

Είναι η Τζούλια στην κόσμια έκδοση, έτσι;

Δεν ξέρω αν μου αρέσει ή αν το "Γερμανίδα" part με κάνει να ψήνομαι.

Ρε συ, ωραίο γκομενάκι αλλά είναι αλλού για αλλού, από το mad tv στην ΕΤ1 θεωρείται upgrade, αλλά το attitude και το στυλάκι "πριγκίπισσα του μαρμάρινου θρόνου" (βλέπε μπιντέ) δεν λέει.

Δημοσ.

Επειδη μου εχεις σπασει τα νευρα Λουσι,λεγε ΤΩΡΑ τι λεει το message της υπογραφης σου.

Εχεις 5 λεπτα αλλιως καποιοι διαλογοι με το νικ Φαιδωνας αν σου λεει κατι θα βγουν στην δημοσιοτητα

Δημοσ.

Μια φορά την είδα την κοπέλα, πιπιλούσε μια ηλεκτρονική πιπίλα. Δεν ξέρω γενικά πως είναι το στυλ της, αλλά εγώ ψήνομαι να βάλω LEDάκια στον μπεργκαντόγκο μου αφού γουστάρει τέτοια.

Δημοσ.

Ντου και ξύλο στον καθίκι που ανέβασε την μαλακία με το βιλαμπάφο.

Έχω βαρεθεί να γειώνω υποψήφιους ευτυχισμένους και έχω μπροστά μου ~14μιση ώρες ακόμα.

Δημοσ.

Ντάξει, άνετα

7481337.jpg?456

6267699.jpg?598

7193217.jpg?447

5030539.jpg?561

252196_123696584380384_119956044754438_192561_7250%20%20434_n.jpg

Δείτε το domain του σάιτ από τις φωτ... φακ γιέα

Άσχημη δεν είναι αλλά μόλις ανοίξει το στόμα της, ο χριστός, η παναγία και ολόκληρη η ιερατική σύνοδος γαμιέται ;ρ

Δημοσ.

ασχετο αλλα τρωω τωρα ενα γλυκο που εφτιαξε η σις μου.Πρωτη φορα δοκιμαζω τετοιο πραγμα...Ειναι με κακαο,βρωμη,γαλα,ζαχαρι και εχει βγει σαν μους σοκολοτατα....παραδοξως ειναι ωραιο..

Τι ειν' τουτα ρε?

Δημοσ.

ασχετο αλλα τρωω τωρα ενα γλυκο που εφτιαξε η σις μου.Πρωτη φορα δοκιμαζω τετοιο πραγμα...Ειναι με κακαο,βρωμη,γαλα,ζαχαρι και εχει βγει σαν μους σοκολοτατα....παραδοξως ειναι ωραιο..

Τι ειν' τουτα ρε?

Περιττα πραγματα. Η πιο απλη συνταγη ειναι 30 γραμμαρια σοκολατα + 1 αυγο για καθε ατομο. Ουτε ζαχαρες ουτε γαλα ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Nαι.

μαλακια.

ορθια.

εκτος αν δεν ειναι πολυ γυμνασμενη οποτε την λες και καθιστη.

εδιτ2. Για πειτε για την Λαουρα.για πειτε.

Δημοσ.

Πρωτη φορα το βλεπω, το ειχα δει σε cookie αλλα ποτε ετσι. Βρωμη=oats σαν αυτους που κανουμε το porridge ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...