Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μόλις είδα αυτή που λέτε, την Λάουρα. Είναι η Τζούλια στην κόσμια έκδοση, έτσι; Δεν ξέρω αν μου αρέσει ή αν το "Γερμανίδα" part με κάνει να ψήνομαι.
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μόλις είδα αυτή που λέτε, την Λάουρα. Είναι η Τζούλια στην κόσμια έκδοση, έτσι; Δεν ξέρω αν μου αρέσει ή αν το "Γερμανίδα" part με κάνει να ψήνομαι. Ρε συ, ωραίο γκομενάκι αλλά είναι αλλού για αλλού, από το mad tv στην ΕΤ1 θεωρείται upgrade, αλλά το attitude και το στυλάκι "πριγκίπισσα του μαρμάρινου θρόνου" (βλέπε μπιντέ) δεν λέει.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Επειδη μου εχεις σπασει τα νευρα Λουσι,λεγε ΤΩΡΑ τι λεει το message της υπογραφης σου. Εχεις 5 λεπτα αλλιως καποιοι διαλογοι με το νικ Φαιδωνας αν σου λεει κατι θα βγουν στην δημοσιοτητα
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μια φορά την είδα την κοπέλα, πιπιλούσε μια ηλεκτρονική πιπίλα. Δεν ξέρω γενικά πως είναι το στυλ της, αλλά εγώ ψήνομαι να βάλω LEDάκια στον μπεργκαντόγκο μου αφού γουστάρει τέτοια.
liopyr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ντου και ξύλο στον καθίκι που ανέβασε την μαλακία με το βιλαμπάφο. Έχω βαρεθεί να γειώνω υποψήφιους ευτυχισμένους και έχω μπροστά μου ~14μιση ώρες ακόμα.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ντάξει, άνετα Δείτε το domain του σάιτ από τις φωτ... φακ γιέα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ντάξει, άνετα Δείτε το domain του σάιτ από τις φωτ... φακ γιέα Ελληνιδα ειναι αυτη?
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ντάξει, άνετα Δείτε το domain του σάιτ από τις φωτ... φακ γιέα Άσχημη δεν είναι αλλά μόλις ανοίξει το στόμα της, ο χριστός, η παναγία και ολόκληρη η ιερατική σύνοδος γαμιέται ;ρ
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ελληνιδα ειναι αυτη? Ότι ξέρεις ξέρω γαμιέται ;ρ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ασχετο αλλα τρωω τωρα ενα γλυκο που εφτιαξε η σις μου.Πρωτη φορα δοκιμαζω τετοιο πραγμα...Ειναι με κακαο,βρωμη,γαλα,ζαχαρι και εχει βγει σαν μους σοκολοτατα....παραδοξως ειναι ωραιο.. Τι ειν' τουτα ρε?
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ασχετο αλλα τρωω τωρα ενα γλυκο που εφτιαξε η σις μου.Πρωτη φορα δοκιμαζω τετοιο πραγμα...Ειναι με κακαο,βρωμη,γαλα,ζαχαρι και εχει βγει σαν μους σοκολοτατα....παραδοξως ειναι ωραιο.. Τι ειν' τουτα ρε? Περιττα πραγματα. Η πιο απλη συνταγη ειναι 30 γραμμαρια σοκολατα + 1 αυγο για καθε ατομο. Ουτε ζαχαρες ουτε γαλα ουτε τιποτα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 εχει ονομασια ρε Τουφα αυτο που μου εφτιαξε η σις μου?
athlios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Nαι. μαλακια. ορθια. εκτος αν δεν ειναι πολυ γυμνασμενη οποτε την λες και καθιστη. εδιτ2. Για πειτε για την Λαουρα.για πειτε.
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πρωτη φορα το βλεπω, το ειχα δει σε cookie αλλα ποτε ετσι. Βρωμη=oats σαν αυτους που κανουμε το porridge ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις