sugata Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Λεφφφτερ πάνε να πιεις κάνα τσίπουρο ρε. χμ....
athlios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Την Τρίτη. Πέμπτη έχουμε ακόμα... και κατι ακομα δε κανουμε τις Τριτες η κανωλαθος.
leftermann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 και κατι ακομα δε κανουμε τις Τριτες η κανωλαθος. Δενκανειςκαθολουλαθος. Τι άλλο εννοούσες; Μ;
nikosgia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Την Τρίτη. Πέμπτη έχουμε ακόμα... Την Τριτη γιατι τρωμε ψαρι.....?????
leftermann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 καληνύχτα σας. Έχω σχολείο αύριο. Αύριο βράδυ θα κάτσω μέχρι αργά, γιατί Σαββατο τα σχολεία είναι κλειστά. Γαμώ το φελέκι μου γαμώ. Τσους.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 καληνύχτα σας. Έχω σχολείο αύριο. Αύριο βράδυ θα κάτσω μέχρι αργά, γιατί Σαββατο τα σχολεία είναι κλειστά. Γαμώ το φελέκι μου γαμώ. Τσους. Πρεπει να περιμένεις να μεγαλώσει ο μεγάλος για να πηγαίνει τα μικρά στο σχολείο και μετά να του δινεις και λεφτά για να πιει καφε και να κεράσει και το γκομενάκι σττο 2ωρο των αρχαιων που θα κανει κοπάνα. Τουλάχιστον θα πληρώνεις για να κοιμασαι εγω γιατί να έχω για γείτονες μόνο γερόντια ή δύσμοιρους μετανάστες :mad: Σπίτι μου μένεις; Τώρα που το σκέφτομαι έχω αλλάξει 4 σπίτια, οι ηλικίες των ανθρώπων που διέμεναν και διαμένουν στην κάθε πολυκατοικία ήταν ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ +- 15 από τη δική μου αλλά θυμάμαι μια φορά ένα τρελό γκομενάκι είχε παει να νοικιάσει το διπλα σπίτι όταν τα τίναξε η παλιόγρια που έμενε εκει, τελικά δεν το νοικιασε η ρουφιανα. Παραλήρημα τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις