kuzko21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Κουζκο μη κανεις καμια μαλακια. μπυραλ και γιουπορν. χουχουλιαστον. αντιφασκεις γεροντα. σαλ , η φωνη της λογικης μιλησε. και πα να ξεραθω με ενα χαμομηλι αγκαλια. ελπιζω να δω το φως της μερας αυριο.
black_widow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 μάλλον καποιος άλλος τον έχει πάρει χαμπάρι οτι είναι η μητέρα τερέζα των γατιών και του φορτώνει τ αδέσποτα απο τριγύρω Ναι παίζει και αυτό αλλά έχουν και ένστικτο τα άτιμα. Π.χ είχαμε κάτι γατάκια στη γειτονιά και τα είχε αναλάβει ένας γιατρός και τα φρόντιζε , κάποια μέρα δεν ξέρω τι παίχτηκε δεν είχαν φαί και γυρνώντας ένα απόγευμα σπίτι με το που μπαίνω στην αυλή τσουπ μπουκάρουν , αράζουν στην αυλή και περιμένανε για φαί . Γενικά πρέπει να συνεννούνται μεταξύ τους , δεν παίζει , κάθε πεινασμένη γάτα σε τρία σπίτια στη γειτονιά έρχεται για φαί , ή στο γιατρό ή σε εμάς ή σε μία άλλη γειτόνισσα .
sugata Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ο κλασσικος ο θέλω να πηγαίνω χαλαρά τη βόλτα μου μάστορα.
YiN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ο απέναντι πηδάει. Η γκόμενα ακούγεται σε όλο το τετράγωνο (και λίγα λέω). Αντρική νταλικεροφωνή από άλλο σπίτι ανάμεσα στα βογγητά: ΔΩΣΕ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟ
salliara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 εγω γιατί να έχω για γείτονες μόνο γερόντια ή δύσμοιρους μετανάστες :mad:
YiN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Που να είχες συγκάτοικο την δικιά μου στην Αμερική.
salliara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Που να είχες συγκάτοικο την δικιά μου στην Αμερική. "Ευάερη/ευήλια αναζητεί μακρύτριχο χαδιάρη." explain. και τα 2
YiN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Το ευάερη ευήλια το έβαλε ο λούσι για να μου τη σπάσει (στα τέτχοια μου) μετά από ένα ψυχολογικό τεστ που μου έκαναν. Η συγκάτοικος πηδιόταν με το γκομενακι της και ξεχνούσε να κλείσει την πόρτα του δωματίου της (ήταν μια δίφυλλη με τζάμια η οποία είχε και κουρτίνα μπροστά).
sugata Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=r1ATFedwjnk&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις