status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γερμανίδα είναι. Βγάζουν bimbo οι γερμανοί; Ξέπεσαν στα μάτια μου οι γερμανοί..
caution Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πάντως σε ποια επαρχία των Τρικάλων μιλάνε τέτοια Αγγλικά; Παίζει να μας κάνει πλάκα η γκόμενα...
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πάντως σε ποια επαρχία των Τρικάλων μιλάνε τέτοια Αγγλικά; Παίζει να μας κάνει πλάκα η γκόμενα... Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ, ωστόσο παίζει να παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες μαλακίες σελίδες και gadgets.
caution Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μα τα Αγγλικά της δεν παίζουν... δηλαδή UK έχω πάει αρκετές φορές, γκομενάκια από USA έχω γνωρίσει (χώρια οι ταινίες/σειρές), από Αυστραλία έχω γνωρίσει άτομα και έχουμε συνεργαστεί. Ε απλά αυτή η προφορά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! Είναι σαν χαμένη γλώσσα... Τι μπάζο! :lol: I'd hit that, though!
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μα τα Αγγλικά της δεν παίζουν... δηλαδή UK έχω πάει αρκετές φορές, γκομενάκια από USA έχω γνωρίσει (χώρια οι ταινίες/σειρές), από Αυστραλία έχω γνωρίσει άτομα και έχουμε συνεργαστεί. Ε απλά αυτή η προφορά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! Είναι σαν χαμένη γλώσσα... Τι μπάζο! :lol: I'd hit that, though! Μαλακίες με το τσουβάλι έτσι ;ρ Τεχνική ορολογία make up..;p
klainmaingr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 I'd hit that επίσης. Ποιός νοιάζεται για την προφορά. Αλήθεια τώρα Ρε στέλιο you know better than this ;p
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 I'd hit that επίσης. Ποιός νοιάζεται για την προφορά. Αλήθεια τώρα Ρε στέλιο you know better than this ;p Just passing my time, γιου νόου..;ρ
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ναι ρε καλά λέει ο αποπάνω... για πείτε.. esctv.gr ρε σεις.;ρ Δηλαδή τώρα, αυτή σπουδάζει δημοσιογραφία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις