Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω.. γιατι τοση εχθρα για τα mac ρε παιδια?!!?!?

(ενταξει μη βαρεσετε ολοι μαζι... ασχετη ειμαι... μια ερωτηση εκανα...)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το pc που ήθελα να πάρω είναι ένα Sony Vaio i7 full HD με ανάλυση οθόνης 1920x1080 το οποίο είναι στα 1200 :wub: :wub:

Αλλά και αυτό το mac δεν με χαλάει καθόλου, θα γλίτωνα και την γκρίνια των καθηγητών για τα windows :mad:

Otherside εμένα αυτό που με χαλάει είναι ότι είναι πανάκριβα για αυτό που προσφέρουν και είναι λίγο δύσχρηστα στην αρχή. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω.. γιατι τοση εχθρα για τα mac ρε παιδια?!!?!?

(ενταξει μη βαρεσετε ολοι μαζι... ασχετη ειμαι... μια ερωτηση εκανα...)

38055_mac-vs-pc.jpg

Δημοσ.

Στο macουλίνι :wub:

Πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το δικό σου το πισι? :lol:

Πάντελγουλφ γραφιστική σπουδάζω, τι περίμενες να προτιμώ τα λίνουξ?

Windows έχω πάντως

γραφιστική σπουδάζεις... και το mac γιατί το θέλεις; για να βάζεις το corel για τα vector που θα στέλνεις στα πλότερ στα windows του bootcamp;

mac = γραφιστική είναι ποιο μεγάλη μούφα και από το "Λεφτά υπάρχουν"

και ναι, linux να προτιμήσεις κάποια στιγμή γιατί το καλύτερο ripper, το caldera, είναι μόνο για linux. Συνάμα, γραφιστική χωρίς 22" είναι μαρτύριο.

Δημοσ.

Όχι πρέπει να έχει υποχρεωτικά εξαιρετική οθόνη και καλό επεξεργαστή, όλα τα άλλα συγχωρούνται.

Δεν ξέρω μου αρέσουν τα vaio, όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα έχω έναν Toshiba και μπορώ να πω ότι είναι πάααρα πολύ καλός, αλλά δεν έχω βρει κάποιο μοντέλο από άλλη εταιρία που να με καλύπτει όσο το sony vaio και να είναι σε καλύτερη τιμή.

Alexzz να σου πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ mac για να μπορώ να συγκρίνω, απ ότι μας λένε στη σχολή τα mac βολεύουν τους γραφίστες. Αν αποφασίσω να εγκαταλείψω τα windows θα σου πω συμπεράσματα, για linux δεν το είχα σκεφτεί ποτέ...

Δημοσ.

Όχι πρέπει να έχει υποχρεωτικά εξαιρετική οθόνη και καλό επεξεργαστή, όλα τα άλλα συγχωρούνται.

Δεν ξέρω μου αρέσουν τα vaio, όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα έχω έναν Toshiba και μπορώ να πω ότι είναι πάααρα πολύ καλός, αλλά δεν έχω βρει κάποιο μοντέλο από άλλη εταιρία που να με καλύπτει όσο το sony vaio και να είναι σε καλύτερη τιμή.

κάνεις πάντως για mac user... σε ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση του υπολογιστή και όχι τι έχει μέσα ή τι μπορείς να κάνει με αυτό

Δημοσ.

κάνεις πάντως για mac user... σε ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση του υπολογιστή και όχι τι έχει μέσα ή τι μπορείς να κάνει με αυτό

Τι λες βρε, δεν είπα για εξωτερική εμφάνιση όταν είπα μου αρέσουν τα vaio. Είπα ότι για τη δουλειά που το θέλω πρέπει να έχει απαραιτήτως πάρα πολύ καλή οθόνη, και εφόσον θα πρέπει να το παίρνω μαζί μου τουλάχιστον 16 ιντσών και να έχει και πολύ καλό επεξεργαστή.

Δημοσ.

παρεμπιπτόντως αυτή είναι η μηχανή που θα έπαιρνα, αν ειχα τα @@ να οδηγήσω κάτι παραπάνω από τα 150 μου κυβικά.

παντελ μολις ανεβηκες στα ματια μου!!!! αν ημουν αντρας σιγουρα τετοια μηχανη θα ειχα... :wub: :wub: :wub: :wub:

Δημοσ.

Τι λες βρε, δεν είπα για εξωτερική εμφάνιση όταν είπα μου αρέσουν τα vaio. Είπα ότι για τη δουλειά που το θέλω πρέπει να έχει απαραιτήτως πάρα πολύ καλή οθόνη, και εφόσον θα πρέπει να το παίρνω μαζί μου τουλάχιστον 16 ιντσών και να έχει και πολύ καλό επεξεργαστή.

δεν πειράζει, σε συγχωρώ... φιλική συμβουλή πάντως, ψάξου πρώτα πριν ασπαστείς αυτό με τα mac και την γραφιστική. Εγώ μόνο προβλήματα είχα.

Δημοσ.

παρεμπιπτόντως αυτή είναι η μηχανή που θα έπαιρνα, αν ειχα τα @@ να οδηγήσω κάτι παραπάνω από τα 150 μου κυβικά.

τι οδηγεις παντελε;

Δημοσ.

δεν πειράζει, σε συγχωρώ... φιλική συμβουλή πάντως, ψάξου πρώτα πριν ασπαστείς αυτό με τα mac και την γραφιστική. Εγώ μόνο προβλήματα είχα.

Καλά κάτσε να έρθει εκείνη η ώρα και θα πάρω τις συμβουλές σας πριν κάνω οτιδήποτε :-D

Για τώρα ας είναι καλά ο Toshiba μου και ευχαριστημένη θα είμαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...