Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, φαντάζομαι η μάπα της έχει τσιμεντώσει από το μπότοξ και τα λιφτινγκ. Έλα ρε τοξο, αγέραστη, έτσι όλες αγέραστες είμαστε.

ενταξει ειναι σαφες οτι στα 80 σου ειναι φυσικα αδυνατον να μοιαζεις ετσι.Αλλα δες λιγο γενικοτερα πως στεκεται.Εχει σιλουετα 20χρονου μοντελου κ μου φοραει 12ποντη μποτα στιλετο.Δλδ εκτος απο την μουρη κ το γενικοτερο φιζικ της σε προδιαθετει.Προφανως εκτος απο χρημα τρελο που διαθετει για να κανει πατοκορφα πλαστικες εχει κ γονιδιο η Κολινς.Μα καλα ουτε μια οστεοπωροση?Ενα εγκεφαλικο?Ενα εμφραγμα?Κατι τεσπα...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ευχαριστώ :-)

Δεν μπορώ να το ελέγξω μου άρεσαν τα 18...Είχα πάει στο σουπερμάρκετ για να πάρω υλικά να φτιάξω το γλυκό και όταν γύριζα κάτι παιδιά είχαν τελειώσει το φροντιστήριο και ήταν με τις τσάντες τους στον ώμο. Τότε ένοιωσα λίγο γρια... Θα μου περάσει :-D

Δημοσ.

Ευχαριστώ :-)

Δεν μπορώ να το ελέγξω μου άρεσαν τα 18...Είχα πάει στο σουπερμάρκετ για να πάρω υλικά να φτιάξω το γλυκό και όταν γύριζα κάτι παιδιά είχαν τελειώσει το φροντιστήριο και ήταν με τις τσάντες τους στον ώμο. Τότε ένοιωσα λίγο γρια... Θα μου περάσει :-D

Αμ θα σου περάσει...

Δημοσ.

Καλημέρα σας

Χρόνια πολλά τραυματία.

Όλες οι σχολές μας είναι ανοιχτές εκτός από τη ΣΓΤΚΣ και Δευτέρα ξεκινάμε εξετάσεις..

Και εχω μια όρεξη ΟΥΟΥΟΥ.

Δημοσ.

Ασ' το τρέξιμο, σε θέλω γιοματούτσικη.

Ντοντ γουορυ, τα καλύπτω όλα κάτω από ένα καταπληκτικό στρώμα λίπους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...