Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε 1 στο 100000000 να παράγει Ιαπωνικό στούντιο αμερικανίζοντα άνιμε, δεν παίζει, οι Ιάπωνες είναι λάτρεις της παράδοσής τους και δεν την εγκαταλείπουν για κανένα λόγο. Αφού όλα αυτά που κάνουν με το να αγοράζουν τα δικαιώματα από αμερικάνικες σειρές γίνεται σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν καλύτερα οι θεατές το διαφορετικό στιλ κυρίως από άποψη θεματολογίας σε πρώτο στάδιο. Δεν πιστεύω να αλλάξουν ποτέ το σχεδιασμό τους και καλύτερα να μην το κάνουν, έκαστος στο είδος του, δεν υπάρχει λόγος για μπασταρδέματα, εξάλλου αγαπάμε pure anime :-D

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τις αλλαγές τις μπορώ, τις μαλακίες δεν αντέχω.

ολες οι αλλαγες ειναι μαλακιες για καποιους

αν δεν μπορεις να βλεπεςι το τριχωτο ειδωλο σου :devil:

τοτε υπαρχουν καινουργια wolverine comic

[κατεβαινει στην κολαση]

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε 1 στο 100000000 να παράγει Ιαπωνικό στούντιο αμερικανίζοντα άνιμε, δεν παίζει, οι Ιάπωνες είναι λάτρεις της παράδοσής τους και δεν την εγκαταλείπουν για κανένα λόγο. Αφού όλα αυτά που κάνουν με το να αγοράζουν τα δικαιώματα από αμερικάνικες σειρές γίνεται σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν καλύτερα οι θεατές το διαφορετικό στιλ κυρίως από άποψη θεματολογίας σε πρώτο στάδιο. Δεν πιστεύω να αλλάξουν ποτέ το σχεδιασμό τους και καλύτερα να μην το κάνουν, έκαστος στο είδος του, δεν υπάρχει λόγος για μπασταρδέματα, εξάλλου αγαπάμε pure anime :-D

Τι απέγιναν τα παλιά καλά κορεάτικα στούντιο...

Δημοσ.

Ααα σας έχει πιάσει όλους λαγνεία για το παρελθόν, για συνέλθετε βρε, και τώρα γίνονται ποιοτικά κόμιξ και manga και anime, σας έχει πάρει η κρίση από κάτω μου φαίνεται :P

Φτιάχνω το πρώτο μου full colour σχέδιο στον υπολογιστή (χρησιμοποίησα χαρακτήρα από αγαπημένο FF8 :wub: )

Αν το τελειώσω σήμερα θα το ποστάρω εδώ να ακούσω γνώμες <_< :lol:

Δημοσ.

Ααα σας έχει πιάσει όλους λαγνεία για το παρελθόν, για συνέλθετε βρε, και τώρα γίνονται ποιοτικά κόμιξ και manga και anime, σας έχει πάρει η κρίση από κάτω μου φαίνεται :P [τωρα γινονται ποιο lean]

Φτιάχνω το πρώτο μου full colour σχέδιο στον υπολογιστή (χρησιμοποίησα χαρακτήρα από αγαπημένο FF8 :wub: )

[i knew i liked you]

Δημοσ.

ελα νταξει το γαμησατε το θεμα με τα anime.

γιατί; Σου αρέσουν; Σου θίξαμε την «««τέχνη»»»; :Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...