otherside88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Του'χεις πει για τις φωτογραφίες του στο thread με τα κατοικίδια; Μ; χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα!!!!! ναι το ξερει... με αφησε να τις βαλω γιατι πιστευει πως ειναι ο πιο ομορφος απο ολα τα αλλα κατοικιδια.. ειναι λιγο ψωναρα... σσσσσσσσ!!! μη του το πειτε πως το ειπα αυτο! γι αυτο της εφαγε το σουβλακι χαχαχαχαχα!!!
black_widow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ναι κοιτα κι εγω ειμαι ολη την ωρα λιγο πανω κατω 2-3 κιλα αλλα οταν βλεπω οτι εχω αρχισει να ξεφευγω τις κοβω τις μαλακιες, ουτε ειμαι ολη την ωρα με μια σοκολατα στο χερι. Εγώ άγχομαι όταν ξεφεύγω και πάω 62 ας πούμε ( έχω αρχίσει και χάνω πάντως , έχω βάλει και 1 ώρα περπάτημα την ημέρα στο πρόγραμμα ) , γιατί μπορείς να πεις έλα μωρέ για 1-2 κιλά κάνεις έτσι και να βρεθείς με καμία 10αρια μετά...
-nick- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ap8MP_YwVoU
otherside88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 σκυλοκονέ. ετσι... αν μας θελει η σκυλα ομως... γιατι συνηθως πεφτουμε σε ζωρικες :-D
salliara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 το γελάς αθλιε? και επαγγελματική καρτούλα μου πασσάρανε προχθές.
athlios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ΕΓΩ ΡΙΧΝΩ ΚΑΝΔΗΛΙΑ. οποιος θελει και ΤΖΑΜΠΕ.* *συνδρομη για πρωτο μηνα. ------------------------------ μαλακα ποσο αναγωγο ειναι να ΚΛΑΝΕΙΣ μεσα σε αυτοκινητο με κλειστα παραθυρα και τον οδηγο να ναι ετοιμος να κοιμηθει. Και οχι δεν ηταν η μυρωδια απεξω ρε πουστη, γιγαντες εφαγες το μεσημερι. ΓΙΓΑΝΤΕΣ. σε ειδα.
nikosgia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ΕΓΩ ΡΙΧΝΩ ΚΑΝΔΗΛΙΑ. οποιος θελει και ΤΖΑΜΠΕ.* *συνδρομη για πρωτο μηνα. χμμμ...για περνα αυριο απο την εφορια...με τα βιβλια σου....και τα κανδηλια σου... :P
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις μάζεψα ακόμα ένα γατί. Δε γίνεται να συνεχιστεί αυτή η δουλειά.
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό είναι λέβελ απ. Καθήσαμε με την έτσυ να φάμε και πριν φύγει η πρώτη μπουκιά, ακούμε το κλάμα το σπαραξικάρδιο απ' έξω. Βγαίνουμε και είναι ένα πράμα που χωράει στην παλάμη μου και μας ακολουθεί με κλειστά μάτια με την ακοή του. Το άφησα κάνα τέταρτο επιτηρούμενο να κλαίει μπας και έρθει η μάνα του, αλλά τίποτα. Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις