Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Του'χεις πει για τις φωτογραφίες του στο thread με τα κατοικίδια; Μ;

χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα!!!!! ναι το ξερει... με αφησε να τις βαλω γιατι πιστευει πως ειναι ο πιο ομορφος απο ολα τα αλλα κατοικιδια.. ειναι λιγο ψωναρα... σσσσσσσσ!!! μη του το πειτε πως το ειπα αυτο! :P

γι αυτο της εφαγε το σουβλακι

χαχαχαχαχα!!!

Δημοσ.

ναι κοιτα κι εγω ειμαι ολη την ωρα λιγο πανω κατω 2-3 κιλα αλλα οταν βλεπω οτι εχω αρχισει να ξεφευγω τις κοβω τις μαλακιες, ουτε ειμαι ολη την ωρα με μια σοκολατα στο χερι.

Εγώ άγχομαι όταν ξεφεύγω και πάω 62 ας πούμε ( έχω αρχίσει και χάνω πάντως , έχω βάλει και 1 ώρα περπάτημα την ημέρα στο πρόγραμμα ) , γιατί μπορείς να πεις έλα μωρέ για 1-2 κιλά κάνεις έτσι και να βρεθείς με καμία 10αρια μετά...

Δημοσ.

ΕΓΩ ΡΙΧΝΩ ΚΑΝΔΗΛΙΑ.

οποιος θελει και ΤΖΑΜΠΕ.*

*συνδρομη για πρωτο μηνα.

------------------------------

μαλακα ποσο αναγωγο ειναι να ΚΛΑΝΕΙΣ μεσα σε αυτοκινητο με κλειστα παραθυρα και τον οδηγο να ναι ετοιμος να κοιμηθει. Και οχι δεν ηταν η μυρωδια απεξω ρε πουστη, γιγαντες εφαγες το μεσημερι. ΓΙΓΑΝΤΕΣ.

σε ειδα.

Δημοσ.

ΕΓΩ ΡΙΧΝΩ ΚΑΝΔΗΛΙΑ.

οποιος θελει και ΤΖΑΜΠΕ.*

*συνδρομη για πρωτο μηνα.

χμμμ...για περνα αυριο απο την εφορια...με τα βιβλια σου....και τα κανδηλια σου... :P :P

Δημοσ.

Αυτό είναι λέβελ απ. Καθήσαμε με την έτσυ να φάμε και πριν φύγει η πρώτη μπουκιά, ακούμε το κλάμα το σπαραξικάρδιο απ' έξω.

Βγαίνουμε και είναι ένα πράμα που χωράει στην παλάμη μου και μας ακολουθεί με κλειστά μάτια με την ακοή του.

Το άφησα κάνα τέταρτο επιτηρούμενο να κλαίει μπας και έρθει η μάνα του, αλλά τίποτα.

Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...