Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eξοργίζομαι με τις "πρωΐνές" μου στύσεις. Χαίρεται.

τριψου λιγο στο κρεβατι κ πηγαινε τουαλετα... θα σου περασει! :-D

στα φασολακια με πατατες στην κατσαλορα βαζουμε κανελα η οχι!?!?

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μη στεναχωριεστε με μας ηδη εκλεισε το θεμα.Η διαδικασια συνολικα πηρε 2 χρονια (βαζω συνολικα το καταληκτικο διαστημα που μας λενε στο γραμμα). Αναθεσαμε την υποθεση στο καλυτερο πρακτορειο της Βρετανιας το οποιο ειδικευεται σε υιοθεσιες αποκλειστικα για ομοφυλα ζευγαρια. Με το αζημιωτο φυσικα αλλα χαλαλι...Εχουμε Civil Partnership κοντα στα 3 χρονια πλεον και ειμαστε μαζι πανω απο 6μιση χρονια.

Ειπαμε τελος καλο ολα καλα.Λεμε θα γινουμε χαζομπαμπαδες :mrgreen:

Άντε με το καλό και καλή δύναμη ρε.:)

Δημοσ.

Ψηνετε κανεις να παμε στις 6 σημερα για ενημερωση σαν υποψηφιοι παικτες στο νεο παιχν. του αντ1, στυλ wipeout-στο σκοταδι?

Απο Αθηνα μονο και ανω των 18, εγω θα παω στις 6 :P

Εφαγα που εφαγα το π&^λι εχτες.. παω να ξεσκασω με καφριλα :D

Δημοσ.

επειδη τα γλυκα ειναι πιο ωραια απο τα λαχανικα και οι γυναικες παραπονιεστε για το bacon και κατεβαζετε τουρτες.

Δημοσ.

επειδη τα γλυκα ειναι πιο ωραια απο τα λαχανικα και οι γυναικες παραπονιεστε για το bacon και κατεβαζετε τουρτες.

ναι κοιτα κι εγω ειμαι ολη την ωρα λιγο πανω κατω 2-3 κιλα αλλα οταν βλεπω οτι εχω αρχισει να ξεφευγω τις κοβω τις μαλακιες, ουτε ειμαι ολη την ωρα με μια σοκολατα στο χερι.

γκουχ παντως ποιος μιλαει για λαχανικα. οι πατατες δεν ειναι λαχανικα :P

Δημοσ.

ναι κοιτα κι εγω ειμαι ολη την ωρα λιγο πανω κατω 2-3 κιλα αλλα οταν βλεπω οτι εχω αρχισει να ξεφευγω τις κοβω τις μαλακιες, ουτε ειμαι ολη την ωρα με μια σοκολατα στο χερι.

γκουχ παντως ποιος μιλαει για λαχανικα. οι πατατες δεν ειναι λαχανικα :P

2-3 κιλα παραπανω,αν εισαι 100κιλα δεν νομιζω να κανουν την διαφορα.γενικα το λεω.

Δημοσ.

2-3 κιλα παραπανω,αν εισαι 100κιλα δεν νομιζω να κανουν την διαφορα.γενικα το λεω.

αυτες ξεκινησαν απο 50-60 κιλα, εκει κανει χοντρη διαφορα.

Πρόσεξες ότι σε 2-3 περιπτώσεις μετά από κάποια χρόνια είχαν σχέση με τον ίδιο άνθρωπο;

δλδ η μακροχρονια σχεση σου φορτωνει 30 κιλα σιγουρα; :fear:

Δημοσ.
δλδ η μακροχρονια σχεση σου φορτωνει 30 κιλα σιγουρα; :fear:

Το λάθος έγκειται στο bold. Φυσικά και δεν ισχύει πάντα, αλλά σ' ένα ποσοστό όντως ισχύει, τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα.

Νομίζω όλοι το 'χουμε δει σε εμάς ή σε άλλους λίγο-πολύ.

Απλά από ένα σημείο και μετά παραείσαι αραχτός στο θέμα της εμφάνισης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...