athlios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 πάμε για ύπνο. Byee --------------------------------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=jpc7TBhilFI&ob=av2n
pappous_soulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PNKYc7pgNdY
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητο ημερολογιο...19 μερες προ της αναχωρησεως μου για Λονδινο αναφερω: Νωριτερα σημερα ο καλυτερος μου φιλος (τον οποιο εχω παντρεψει μεταξυ αλλων) αντιδρωντας με εναν γλυκητατο τροπο στα νεα του οτι συντομα θα γινω πατερας φροντισε με το ωραιο δωρακι του να μου υπενθυμισει την τρομερη εμπιστοσυνη που εχει στο προσωπο μου Που λες αγαπητο ημερολογιο ,μου σκαει ενα ωραια τυλιγμενο βιβλιαρακι ως δωρακι για την νεα φαση που μπαινει η ζωη μου.Το ανοιγω αμεσα χωρις να μπορω να συγκρατηθω και διαβαζω τον τιτλο ''Πως να γινεται ενας σπουδαιος μπαμπας'' (ω ναι).Χαμογελαω κ τον βλεπω να ειναι ετοιμος να σκασει απο τα γελια,φορτωνω σιωπηλως εντωμεταξυ, αλλα δειχνοντας χαρακτηρα κ κρατωντας τα προσχηματα διατηρω το χαμογελο μου μετα βιας ενω ηδη η ρυτιδα στο μετωπο μου εχει κανει χαρακια μισο μετρο απο το στραβωμα μου.Τον ρωταω ετοιμος να δαγκωσω τα χειλη μου απο τα νευρα μου εαν αυτο ειναι καποια μπηχτη (χαμογελοντας παντα).Σωπαινει,τα περνω πιο πολυ,κ αλλη σιωπη,ετοιμος να το χασω εγω εντωμεταξυ ,γελαει κ απανταει: ''Xμμμ...ε ναι κοιτα..οχι οτι εμπιστευομαι και ιδιαιτερα ενα παρταλι σαν εσενα για πατερα (παυση)...ε,αυτο βασικα...δεν σου χω καμια εμπιστοσυνη κακομοιρη,το παιδι παω να προστατευσω'' :mrgreen: Λιωσαμε παρεακι στα γελια για λιγο κ καναμε μια προποση με υπεροχο κοκκινο κρασακι για την νεα φαση που μπαινω,ακολουθουμενη απο μια συζητηση εκ βαθεων για τα χρονια φιλιας μας,τις ζωες μας,το μελλον μας,τις δουλειες μας,την Αγγλια,την Ελλαδα,την γυναικα του,τον αντρα μου,το παιδι που θα ερθει συντομα κ προπαντων για το ποσο παιδαραδες θα παραμεινουμε τουλαχιστον μεχρι τα 60 μας κ οι δυο μας Αγαπητο ημερολογιο σε αφηνω με ενα γλυκο αισθημα πληρωσης κ με την εκ νεου συνειδητοποιηση του ποσο σημαντικο ειναι να εχεις γυρω σου φιλους που μπορεις να μοιραστεις τις πιο προσωπικες στιγμες ευτυχιας.Το σημερινο επειδοσιο το αφιερωνω αγαπητο ημερολογιο στον παιδικο μου φιλο που αλλη μια φορα ηταν εκει για να ακουσει τα σωψυχα μου κ να μου δωσει αισιοδοξια για το νεο εγχειρημα μου.Over and Out!
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 φτιαχνεις φραπα μισολιτρη ανοιγεις τιβι και γινεται της πουτανας [φωναζουν, που πηγαν τα λεφτα, ποτε θα ερθει η τροικα, γιατι δεν κανατε τα ταδε] GEEZUS
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητο ημερολογιο...19 μερες προ της αναχωρησεως μου για Λονδινο αναφερω: Νωριτερα σημερα ο καλυτερος μου φιλος (τον οποιο εχω παντρεψει μεταξυ αλλων) αντιδρωντας με εναν γλυκητατο τροπο στα νεα του οτι συντομα θα γινω πατερας φροντισε με το ωραιο δωρακι του να μου υπενθυμισει την τρομερη εμπιστοσυνη που εχει στο προσωπο μου Που λες αγαπητο ημερολογιο ,μου σκαει ενα ωραια τυλιγμενο βιβλιαρακι ως δωρακι για την νεα φαση που μπαινει η ζωη μου.Το ανοιγω αμεσα χωρις να μπορω να συγκρατηθω και διαβαζω τον τιτλο ''Πως να γινεται ενας σπουδαιος μπαμπας'' θα το υιοθετησετε ή θα σας το κανει καμια φιλη;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 θα το υιοθετησετε ή θα σας το κανει καμια φιλη; Το πρωτο.Προχθες πηραμε το ΟΚ απο τις Βρετανικες αρχες κ ο ''πελαργος'' θα μας επισκεφτει μεσα στο πρωτο 6μηνο του 2012.Κ θα γινω χαζομπαμπας
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρωτο.Προχθες πηραμε το ΟΚ απο τις Βρετανικες αρχες κ ο ''πελαργος'' θα μας επισκεφτει μεσα στο πρωτο 6μηνο του 2012.Κ θα γινω χαζομπαμπας αχα, αγορακι ή κοριτσακι θα ειναι; ποσο χρονων; εχεις αρχισει να ετοιμαζεις το παιδικο δωματιο;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 αχα, αγορακι ή κοριτσακι θα ειναι; ποσο χρονων; εχεις αρχισει να ετοιμαζεις το παιδικο δωματιο; Αχ,αυτα με φρικαρουν κ με αγχωνουν ομως Θα τα αφησω στην κολωνα του σπιτιου τα διαδικαστικα που ειναι κ καλυτερος
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αχ,αυτα με φρικαρουν κ με αγχωνουν ομως Θα τα αφησω στην κολωνα του σπιτιου τα διαδικαστικα που ειναι κ καλυτερος τς τς τς.ενα παιδι εχει ευθυνες και αγχη βρε, που πας;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 που πας; να πιω κανα μπαφο να στανιαρω; Εντωμεταξυ ευα δες εδω τι τραβηξαν με παρενθετη τα παληκαρια απο το αγαπημενο Βελγιο σου http://www.youtube.com/watch?v=GiC7oG8fgwU
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 να πιω κανα μπαφο να στανιαρω; Εντωμεταξυ ευα δες εδω τι τραβηξαν με παρενθετη τα παληκαρια απο το αγαπημενο Βελγιο σου http://www.youtube.com/watch?v=GiC7oG8fgwU ελα ρε γμτ. πολυ συγκινητικη ιστορια, ειναι ωρες ωρες πολυ μαλακες οι βελγοι.
otherside88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ας το καλο ρε παιδια!!! συγκινηθηκα πρωι πρωι!!!! :-(
Προτεινόμενες αναρτήσεις