Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Που παιζετε?

Λιοπυρ φανταζομαι 3σποντο ετσι ? για πες το ρεκορ σου σερι ετσι να σε κοψω πανω κατω =P

Τι τρίσποντο ρε, ήμουν 17 χρονών όταν έπαιζα, το γαλλικό και μόνο θεωρούνταν overkill για μένα τότε.

Σε απλό άντε να είχα καμιά 20ριά καραμπόλες σε φάση που θα μου είχε κάτσει κιόλας (δλδ με summon κωλοφαρδία). ^_^

Δημοσ.

Που παιζετε?

Λιοπυρ φανταζομαι 3σποντο ετσι ? για πες το ρεκορ σου σερι ετσι να σε κοψω πανω κατω =P

Στην Αθήνα σε ένα μπιλιαρδάδικο της περιοχής, υποθέτω τώρα που μετακόμισα θα πηγαίνουμε κέντρο :-D

Δημοσ.

Στην Αθήνα σε ένα μπιλιαρδάδικο της περιοχής, υποθέτω τώρα που μετακόμισα θα πηγαίνουμε κέντρο :-D

Χμ δεν εχω κατι υποψιν στο κεντρο. Αν βρεις καποιο Let me know

Δημοσ.

Τι τρίσποντο ρε, ήμουν 17 χρονών όταν έπαιζα, το γαλλικό και μόνο θεωρούνταν overkill για μένα τότε.

Σε απλό άντε να είχα καμιά 20ριά καραμπόλες σε φάση που θα μου είχε κάτσει κιόλας (δλδ με summon κωλοφαρδία). ^_^

Α. Καλα και εγω σε απλο καπου τοσο. Σε τρισποντο νομιζω 6-7.

Το τετραμπαλλο επισης γαμαει =D

Δημοσ.

Εγω είχα 3 δαχτυλα σκονη, απο οτ πασχα είχα να το πλύνω! Θα γυαλίζει τώρα ο σιφουνας.

χαχαχαχα ο μπλε σίφουνας?

Δημοσ.

Εγω είχα 3 δαχτυλα σκονη, απο οτ πασχα είχα να το πλύνω! Θα γυαλίζει τώρα ο σιφουνας.

Μπορουν να σε γραψουν για αλλαγη στο χρωμα? Γιατι και μεις το ενα το πλενουμε μια φορα το 6μηνο χαλαρααα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...