Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

:confused: :confused: :confused: :confused: και που την βαζεις!?!??!?!?!?

την μπαλα εννοω....

δεν την βαζεις, κανεις καραμπολες

φρινταμπα , ακριβο

Δημοσ.

φρινταμπα, δύσκολο

Ε ναι επιτέλους ένα μπιλιάρδο για ώριμους, μυαλωμένους, επιδέξιους ΑΝΔΡΕΣ.

Το γαλλικό το παίζουν 50+άρηδες.

Το αμερικάνικο δεν απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη.

φρινταμπα , ακριβο

λεφτά υπάρχουν έχω

Δημοσ.

Το αμερικανικο απαιτε σκεψη, αναλογα σε τι επιπεδο θες να παιζεις. Αν θες να τραβας μονοστεκια προφανως και θελει σκεψη, μιας και δεν ειναι μονο τη μπαλα θα βαλεις αλλα και ο τζογος(στρωσιμο)

Δημοσ.

καλα... προτιμω το αμερικανικο τοτε... εχει περισσοτερη πλακα... μπορω να μπινελικωνω ανετα τον κολλητο μου που οποτε παιζουμε εχει παει με μαυρο τον προηγουμενο βραδυ... :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

To αμερικάνικο είναι παιδικό.

Το snooker είναι για κάτι κουλτουριάρηδες που σκάνε με τις δικές τους στέκες και τα γάντια.

Το γαλλικό είναι μπιλιάρδο. Και έχει και ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ.

Δημοσ.

Το αμερικανικο απαιτε σκεψη, αναλογα σε τι επιπεδο θες να παιζεις. Αν θες να τραβας μονοστεκια προφανως και θελει σκεψη, μιας και δεν ειναι μονο τη μπαλα θα βαλεις αλλα και ο τζογος(στρωσιμο)

Ναι.

Όλα αυτά x1000 + κάμποσα άλλα ακόμα, είναι το σνούκερ.

Άσε που στο αμερικάνικο σε υψηλό επίπεδο τα μονοστέκια είναι πολύ συνηθισμένα καταντώντας βαρετό το παιχνίδι.

Το snooker είναι για κάτι κουλτουριάρηδες

ΑΧΕΣΕΡΕ

Δημοσ.

φρίνταμπα έτσι έχω ακούσει, αλλά δεν έχει τύχει να παίξω.

νίκο που έπαιξες ρε?

Χαιδαρι. Δεν ξερω αν ειχες προλαβει καθολου τον θρυλικο ΣΑΚΚΑ στο αιγαλεω. Μπιλλιαρδαδικο στον 3ο οροφο, που μαζευε φουλ κοσμο καθημερινα, εκει γνωρισα τη μιση αλητεια της περιοχης =P

free ισα ισα αν τραβας μονοστεκια γουσταρεις φουλ κ δεν βαριεσαι καθολου ... Επισης κ στο σνουκερ στο πολυ υψηλο επιπεδο καποιοι ριχνουν μονοστεκια.

Και στο αμερικανικο ακομα ομως δεν ειναι τοσο ευκολο. Εγω οταν ελιωνα ειχα φτασει στα 2, σχεδον 3 σερι.

Δημοσ.

Εχω παίξει γαλλικό μπιλιάρδο,έχει ενδιαφέρον.Οι άντρες βέβαια θεωρείτε τις γυναίκες άσχετες με το σπορ.

Επέμενα να παίξω και μου έδωσαν την στέκα σε φάση δύσκολη για καραμπόλα.Τα κατάφερα και αρχίσανε τα γνωστά,η τύχη του αρχάριου κλπ.

Τελικά πήγαινα με μια φίλη,αλλά μας κομπλάρανε συνεχώς.Μαζεύονταν τα σερνικά και λέγανε τα δικά τους. :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...