evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Τι σοκολάτα να πάρω; ολακερω θρεντ σας εχω κανει και ρωτας τετοια πραματα; ιον αμυγδαλου να παρεις.
slygeo87 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εύα, καμιά ιστοσελιδα για αγορές παίζει; Λέω τώρα.
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εύα, καμιά ιστοσελιδα για αγορές παίζει; Λέω τώρα. αμε http://www.godiva-online-store.eu/index_en.htm http://www.neuhaus-online-store.com/index_en.htm μην αρχισεις να λες ομως οτι ειναι ακριβα
leftermann Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 αυτή την Τρίτη, και κάθε γαμημένη Τρίτη από δω και πέρα, εκτός από όλα όσα είχαμε να κάνουμε, έχουμε και να διαβάσουμε για αύριο. Μεσημεριάτικα, γιατί το απόγιομα πάμε δουλειά. Μουχαχαχχα. Μουααααχαχαχαχα. Τετάρτες δεν τον βλέπω να σηκώνει καθόλου το χέρι του τον μπόμπιρα.
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Σαρεσουν τα αγορια με κολαν βαιπερ? οχι ρε τελευταιε θυμηθηκα το σκηνικο με το joe black που προσπαθουσε να αποπλανησει τις καλογριες σφιγγκοντας τα κωλομαγουλα του... :-p in other news και τι δεν θα εδινα για να ειχα ηχεια παλι... αυτή την Τρίτη, και κάθε γαμημένη Τρίτη από δω και πέρα, εκτός από όλα όσα είχαμε να κάνουμε, έχουμε και να διαβάσουμε για αύριο. Μεσημεριάτικα, γιατί το απόγιομα πάμε δουλειά. Μουχαχαχχα. Μουααααχαχαχαχα. Τετάρτες δεν τον βλέπω να σηκώνει καθόλου το χέρι του τον μπόμπιρα. σαδιστης spotted
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 αυτή την Τρίτη, και κάθε γαμημένη Τρίτη από δω και πέρα, εκτός από όλα όσα είχαμε να κάνουμε, έχουμε και να διαβάσουμε για αύριο. Μεσημεριάτικα, γιατί το απόγιομα πάμε δουλειά. Μουχαχαχχα. Μουααααχαχαχαχα. Τετάρτες δεν τον βλέπω να σηκώνει καθόλου το χέρι του τον μπόμπιρα.
status Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι ρε λοποδυτη παιζεις με τον πονο μου; :cry: Γιατί είμαι σαδιστής und Ich mag:Ρ
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί είμαι σαδιστής und Ich mag:Ρ ναι ναι γνωστος σαδιστης.
otherside88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ναι γνωστος σαδιστης. οτι ειναι, ειναι... η αληθεια να λεγεται!
status Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ναι γνωστος σαδιστης. Έτσι, έτσι! οτι ειναι, ειναι... η αληθεια να λεγεται! Μουτς εσύ:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις