Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτη φορά νοιώθω αποτυχημένος επαγγελματίας διαβάζοντας αυτή τη φράση.

Κατά τα άλλα, με το καλό και να σας ζήσει. Βέβαια ήδη ζει, αλλά δεν ξέρω τι εύχονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

που εισαι εσυ χαμενος!!?!?! :)

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους παιδια κ ναι Τσελσι θα γινει :mrgreen: Απλα ειλικρινα συγκινημενος κ εκστασιασμενος...

Σας αφηνω προς το παρον να βγω με τον μπρο κ την νυφη μου.Φιλιαααααααααα

Δημοσ.

γιατί αποτυχημένος επαγγελματίας;

Έχω συνηθίσει όταν γίνεται κάποιος μπαμπάς να είμαι εκεί και να κάνω κάτι γι' αυτό.

Τώρα...

Δημοσ.

ε εντάξει, ούτε όταν γινόμουν εγώ ήσουνα, μουχαχα, ας μην είσαι και στην χαρά του τοξοβόλου, τι πειράζει, μουχαχαχα.

Τεσπά, νόμοι φάκιν νόμοι...

Δημοσ.

Δεν μπορουσα να μην το μοιραστω μαζι σας...

Εχω νεα απο UK!

Ο Τοξοβολος θα γινει μπαμπας μεσα στο 2012 :-D Το περιεργο ειναι οτι χαιρομαι :mrgreen:

Ω ναι,χαιρομαι ειλικρινα.

ΥΓ.Καποιος να μου δωσει το λινκ του ''Με δυο μπαμπαδες''. Πρεπει να κανω επαναλειψη ολα τα επεισοδια

Μπράβο :mrgreen:

Δημοσ.

Το νόημα είναι πως στην τελική, ούτε αυτό που ήμουνα εσύ πρόκειται να γίνεις. Αλλά ευτυχώς που είμαι 'γω και δεν είμαι κάνας άλλος.

Δημοσ.

Αν ανοίξεις τέτοια συζήτηση στο οοτ, παραδίδω το pass μου και φεύγω για Κολομβία.

δεν ψηνόμουν η αλήθεια είναι, αλλά αν είναι να μας φέρεις τίποτα τοπικά προϊόντα γυρνώντας, την ανοίγω. Στο οοτ λες, ή να κάνω καινούριο τόπικ;

Δημοσ.

Το νόημα είναι πως στην τελική, ούτε αυτό που ήμουνα εσύ πρόκειται να γίνεις. Αλλά ευτυχώς που είμαι 'γω και δεν είμαι κάνας άλλος.

Γι αυτό κάνε όνειρα...στάσιμος θα μείνεις.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...