Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πώς ρε; Αφού θα έχει σίτα πάνω στα κάγκελα και δε θα μπορεί να περάσει. ;)

Τη σίτα θα τη βάλω ακριβώς για να μη χρειάζεται λουράκι =ρ

Άσε που πριν φέρω αυτό τον πούστη εδώ, την τουαλέτα τους την είχα έξω. Τώρα την έχω αναγκαστικά μέσα στο σπίτι, πράγμα που θέλω να αποφύγω στο μέλλον. Οπότε πρέπει να βρεθεί κάποια πατέντα για το χαζό.

Δημοσ.

Τη σίτα θα τη βάλω ακριβώς για να μη χρειάζεται λουράκι =ρ

Άσε που πριν φέρω αυτό τον πούστη εδώ, την τουαλέτα τους την είχα έξω. Τώρα την έχω αναγκαστικά μέσα στο σπίτι, πράγμα που θέλω να αποφύγω στο μέλλον. Οπότε πρέπει να βρεθεί κάποια πατέντα για το χαζό.

Μία λύση υπάρχει.

Τον ταίζεις μέχρι να γίνει ΧΟΝΤΡΟΣ.

Δε θα μπορεί να περάσει από το κάγκελο. Δε θα μπορεί να πηδήξει από το βάρος.

Win-Win.

Και εσύ θα έχεις ένα πραγματικά μεγάλο γατί σπίτι σου.

Triple Win

Δημοσ.

Μία λύση υπάρχει.

Τον ταίζεις μέχρι να γίνει ΧΟΝΤΡΟΣ.

Δε θα μπορεί να περάσει από το κάγκελο. Δε θα μπορεί να πηδήξει από το βάρος.

Win-Win.

Και εσύ θα έχεις ένα πραγματικά μεγάλο γατί σπίτι σου.

Triple Win

Μέχρι να γίνει μεγάλος και χοντρός όμως έχουμε πολύ δρόμο. Οι Coon ολοκληρώνουν την ανάπτυξή τους στα 4 χρόνια κι όχι στους έξι μήνες όπως οι νορμάλ γάτες =ρ

Δημοσ.

Αυτό το άσπρο το πλαστικό με τα τετραγωνάκια που πιάνει όλο το μπαλκόνι να βάλεις . Ήμουν σαφέστατη , έτσι ; :devil:

Kατάλαβα ποιο λες, αλλά ρε 'συ κρίμα είναι.. Στα κάγκελα μπροστά έχω βάλει καλαμωτή, κοιτάζω κάτι να βάλω πάνω από τα κάγκελα και να πιάνει ταβάνι - γι'αυτό έλεγα σίτα. Το άσπρο που λες θα φαίνεται ψιλοκάπως, η καλαμωτή είναι πιο ωραία.

Δημοσ.

παντως τα <<ενηλικα>> γατια, για να πεσουν απο καπου φυσιολογικα για τη φυση τους και να μη παθουν τιποτα, πρεπει απ οσο θυμαμαι να προσγειωθουν με τα ποδια.. ή αμα πεφτουν αγαρμπα , να προλαβουν να κανουν τη <<κωλοτουμπα>> και να πεσουν με τα ποδια τους. Επισης τα μικρουλικα γατακια δεν εχουν αισθηση του βαθους στην οραση τους ...!

Δημοσ.

Στο ποια ταινία μόλις είδατε γράψε ποιες σου έχουν μείνει γενικά να δεις, μην το κολλήσεις το σύστημα.

Θα εκπλαγεις με το ποσο λιγες ταινιες εχω δει! Γυρω στις 6 πρεπει να ναι.

Δημοσ.

Και γω απεχθάνομαι το "άσπρο". Καλύτερα αυτό που λες.

Καλά εγώ δεν κάθομαι στο μπαλκόνι οπότε δε με νοιάζει το look.

Η σίτα πώς ακριβώς είναι ; Δεν ξέρω ...

Δημοσ.

Καλά εγώ δεν κάθομαι στο μπαλκόνι οπότε δε με νοιάζει το look.

Η σίτα πώς ακριβώς είναι ; Δεν ξέρω ...

Αυτά που βάζουν για τα κουνούπια στα παράθυρα τα έχεις δει; Αυτό είναι. Πολύ πολύ λεπτό σύρμα.

Δημοσ.

Καλα σου κανε ο γατουλης, του ειχα πει να σου κανει και αλλα για αντιποινα, να εισαι σε μονιμη εγρηγορση μεχρι να του πω να παυσει το πυρ

Δημοσ.

Καλα σου κανε ο γατουλης, του ειχα πει να σου κανει και αλλα για αντιποινα, να εισαι σε μονιμη εγρηγορση μεχρι να του πω να παυσει το πυρ

Τουλάχιστον πες του να μην κάνει επικίνδυνα για τον ίδιο πράγματα =ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...