leftermann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 το μηχανάκι το θυμάμαι. Θυμάμαι και τον κακομοίρη που το αγόρασε, και σχεδόν κοντεύω παραλίγο να νιώσω τύψεις.
gang Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 όχι βέβαια. Το βυζί μου δεν βγάζει γάλα. Η γνιέκαμ ξυπνάει. Αλλά η μικρή είναι υπναρού, κάνει και 4 και 5ωρους ύπνους. Βολική. αλλά το πρωί ξυπνάω στις 7 γαμώ το σχολείο γαμώ. Γιατί από τις 7? είναι μακριά το σχολείο?
leftermann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί από τις 7? είναι μακριά το σχολείο? 7 χτυπάει το ρημάδι, 7.10 να σηκωθώ, να ετοιμαστώ-πλυθώ-ντυθώ κλπ, να ετοιμάσω ρούχα, πρωινό και σαντουιτσάκι να πάρει ο μάγκας μαζί του, να τους ξυπνήσω (η μεσαία έχει ξυπνήσει ήδη η ρουφιάνα, τον μεγάλο σχεδόν τον πετάω από το κρεβάτι για να σηκωθεί), ο μεγάλος ευτυχώς ετοιμάζεται μόνος του, εγώ να αλλάξω-πλύνω-ντύσω-ταΐσω(γαλατάκι) την μεσαία, να ξεκινήσουμε σιγά σιγά οι τρείς μας, και κάνα 15λεπτο περπάτημα ως το σχολείο, πήγε 8.10 που χτυπάει το κουδούνι. Είναι σκληρή η ζωή του νοικοκυρού πατέρα.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί από τις 7? είναι μακριά το σχολείο? Πρεπει να μαθει και την ορθογραφία του ομως. Και να γραψει το πρόχειρο αν δεν το εχει κανει από την προηγουμενη.
gang Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 7 χτυπάει το ρημάδι, 7.10 να σηκωθώ, να ετοιμαστώ-πλυθώ-ντυθώ κλπ, να ετοιμάσω ρούχα, πρωινό και σαντουιτσάκι να πάρει ο μάγκας μαζί του, να τους ξυπνήσω (η μεσαία έχει ξυπνήσει ήδη η ρουφιάνα, τον μεγάλο σχεδόν τον πετάω από το κρεβάτι για να σηκωθεί), ο μεγάλος ευτυχώς ετοιμάζεται μόνος του, εγώ να αλλάξω-πλύνω-ντύσω-ταΐσω(γαλατάκι) την μεσαία, να ξεκινήσουμε σιγά σιγά οι τρείς μας, και κάνα 15λεπτο περπάτημα ως το σχολείο, πήγε 8.10 που χτυπάει το κουδούνι. Είναι σκληρή η ζωή του νοικοκυρού πατέρα. ποπο, μόνο να τα γράψεις κουράστηκες από ότι καταλαβαίνω. Καλά σε πάει πάντως...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 ποπο, μόνο να τα γράψεις κουράστηκες από ότι καταλαβαίνω. Καλά σε πάει πάντως... 5 μέσα, 2 εξω δεν θα έπρεπε να εχει παράπονο.
leftermann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 μια χαρά, δεν έχω παράπονο. Ο μόνος μου καημός είναι που δεν έχω 23 χιλιάρικα να πάρω αυτοκίνητο να χωράμε άνετα.
insomniaK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Βρες πλουσία νύφη.... Για τον μάγκα. Να προσεξεις τους τόνους μου.
gang Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι ένας καημός.... Κάνε άλλο 1 να το παίρνεις χωρίς ταξινόμηση...
insomniaK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Να υιοθετήσει καλύτερα, σκέψου να μην του βγει παιδι και να πρέπει να την προικισει κι αυτή!
leftermann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι ένας καημός.... Κάνε άλλο 1 να το παίρνεις χωρίς ταξινόμηση... και με 3 παιδιά παίρνεις αδασμολόγητο. 26+ είναι η κανονική τιμή. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνω άλλο παιδί. Επειδή όμως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, θα πάρω 7θέσιο. Καλημέρες.
eSATA Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα! Πρωτο μαθημα...λευκο. : )) Ξερει κανεις αν το φωτοτυπαδικο απεναντι απο τα τει πουλαει σημειωσεις;
marantonis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερουδια. Χθες ειχε συννεφια και χαρηκα... ωραια ατμοσφαιρα, συννεφιασμενη κυριακη, να βαλω να δω καμια ταινια και τετοια... και σημερα παλι κωλολιακαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις