freedubus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 βαριεμαι να φτιαξω τοστ βαριέμαι να χλαπακιάσω το υπερπρωινό που ετοίμασαν άλλοι για μένα
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Βαριέμαι να φάω. Δε βαριέσαι κι αύριο μέρα είναι.
karabouzouk... Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 314 8μηνο? Ναι ναι ναι....! Εγώ θα έκανα τη γενναία προσπάθεια να πάω φούρνο να πάρω 2 κιλά πρωινό σε ντόνατς με ασπρη/μαύρη σοκολάτα και κανα πενιρλί αλλά είναι κλειστοί οι γ@μμνοι.....!!!
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ριπριζέντινγκ. http://www.youtube.com/watch?v=I1JilieXX1s&feature=player_embedded#
otherside88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 εγω βαριεμαι γενικα... beat that!!!!
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 εγω βαριεμαι γενικα... beat that!!!! Βαριέμαι βαριέμαι βαριέμαι οι άλλοι να περνάνε πιο καλά βαριέμαι να μου φτιάξω ένα φραπέ βαριέμαι να πηγαίνω στα Χανιά. Βαριέμαι βαριέμαι βαριέμαι να μη βαριέσαι συ και να βαριέμαι εγώ που τη δική μου βαρεμάρα αυξάνεις με το να μην postάρεις καν εδώ. Βαριέμαι βαριέμαι βαριέμαι να βλέπω το OOT νεκρό αρνιέμαι να μη γράψω ό,τι με βαραίνει μήπως να πάω να κοιμηθώ;
leftermann Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ δεν βαριέμαι καθόλου, Κυριακή κοντή γιορτή της Αγίας Μπαρμπεκιέρας, μεγάλη η χάρη Της.
gang Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Να ναι καλά το αρνάκι στο φούρνο που γίνεται, αλλά ρε γαμώτο είμαι φουσκωμένος από το πρωινό... Τι να κάνω ρε συ Λευτέρη?
leftermann Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 1. πιες μια σουρωτή και ρέψου δυνατά 2. βάλε το αρνάκι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και φάε αργότερα. 3. πάρε κάνα απεριτίφ στο ενδιάμεσο, ανοίγει την όρεξη. α, και άλλη φορά να τρως το πρωινό σου νωρίτερα.
gang Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 1. πιες μια σουρωτή και ρέψου δυνατά 2. βάλε το αρνάκι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και φάε αργότερα. 3. πάρε κάνα απεριτίφ στο ενδιάμεσο, ανοίγει την όρεξη. α, και άλλη φορά να τρως το πρωινό σου νωρίτερα. 1. χμμ δεν έχω, η κοκακόλα λες να κάνει τίποτα? 2. δεν παίζει, το φτιάχνει η μάνα μου. Αν το χαμηλώσω θα πεινάσουν... 3. γουατ ντου γιου μιΐν? άλλη φορά θα προσπαθήσω να ξυπνήσω νωρίτερα. μπααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις