Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι περίεργος να μάθω πως πιάνεις τα ξυλάκια για να τα βγάλεις από την ψησταριά..

Η εμπειρία παιδί μου, η εμπειρία... Δε ξεχνιέται ποτέ.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Είναι καλά έτσι; :-)

Τι σου έκανε;

Όλο το απόγευμα μου το έπαιζε ψόφιος κοριός. Δεν έτρωγε, δεν σηκώθηκε καθόλου, δεν έπαιξε (κανονικά γκρεμίζει το σπίτι), όποτε άλλαζε θέση κούτσαινε δυο βήματα και μετά κοιμόταν, για να ανέβει στον καναπέ δεν έδινε σάλτο κτλ.

Τον πάω στον γιατρό, τον βάζουμε στο τραπέζι μου λέει "άστον να περπατήσει να δούμε". Κάνει σουλάτσο, ΠΗΔΑΕΙ από το τραπέζι, μυρίζει όλο το ιατρείο, παίζει με κάτι καλώδια και αράζει. Ε ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.

Κτηνίατρος: "ναι ναι είναι βαριά το γατί, φαίνεται".

Τέσπα το δια ταύτα: έχει χτυπήσει λίγο το πόδι του, αλλά τίποτε ανησυχητικό, ίσα που το προσέχεις πλέον. Συμπτωματικά είδε ότι έχει και επιπεφυκίτιδα - δεν του μπήκε τίποτε στο μάτι δλδ.

Δημοσ.

Όλο το απόγευμα μου το έπαιζε ψόφιος κοριός. Δεν έτρωγε, δεν σηκώθηκε καθόλου, δεν έπαιξε (κανονικά γκρεμίζει το σπίτι), όποτε άλλαζε θέση κούτσαινε δυο βήματα και μετά κοιμόταν, για να ανέβει στον καναπέ δεν έδινε σάλτο κτλ.

Τον πάω στον γιατρό, τον βάζουμε στο τραπέζι μου λέει "άστον να περπατήσει να δούμε". Κάνει σουλάτσο, ΠΗΔΑΕΙ από το τραπέζι, μυρίζει όλο το ιατρείο, παίζει με κάτι καλώδια και αράζει. Ε ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.

Κτηνίατρος: "ναι ναι είναι βαριά το γατί, φαίνεται".

Τέσπα το δια ταύτα: έχει χτυπήσει λίγο το πόδι του, αλλά τίποτε ανησυχητικό, ίσα που το προσέχεις πλέον. Συμπτωματικά είδε ότι έχει και επιπεφυκίτιδα - δεν του μπήκε τίποτε στο μάτι δλδ.

Σε τρολλάρει το γατί

Δημοσ.

Μπορεί να σου έπαιζε όλο αυτό το στόρυ για να τον πας τον γιατρό και εκεί να διαπιστωθεί και το πρόβλημα με το μάτι. Άτιμα γατιά.

Άντε, περαστικά του Yin. :-)

Δημοσ.

Μπορεί να σου έπαιζε όλο αυτό το στόρυ για να τον πας τον γιατρό και εκεί να διαπιστωθεί και το πρόβλημα με το μάτι. Άτιμα γατιά.

Άντε, περαστικά του Yin. :-)

Είμαι αρκετά σίγουρη ότι το έκανε για να τον καλοπιάσω ο μαλάκας.

Ελπίζω να μην το επιχειρήσει ξανά.Να φοβήθηκε.

Το εύχομαι αν και τώρα κοιτάζω να δω τι άλλα προστατευτηκα μέτρα μπορώ να πάρω. Όταν θα γίνει λιοντάρι φοβάμαι περισσότερο τι θα κάνει - το να πηδήξει από τον πρώτο θα είναι αστείο γι'αυτόν.

Δημοσ.

Το εύχομαι αν και τώρα κοιτάζω να δω τι άλλα προστατευτηκα μέτρα μπορώ να πάρω. Όταν θα γίνει λιοντάρι φοβάμαι περισσότερο τι θα κάνει - το να πηδήξει από τον πρώτο θα είναι αστείο γι'αυτόν.

Προφανώς θα πρέπει να τον κλειδαμπαρώνεις μέσα μη σου φύγει καμιά μέρα. Στειρωμένο είναι; Και όταν τον βγάζεις στο μπαλκόνι, λουράκι.

Σοβαρολογώ, ε.

Αν το επιχείρησε μία φορά να κατέβει, φοβάμαι ότι θα το ξανά επιχειρήσει. Δε νιώθουν αυτές.

Δημοσ.

Προφανώς θα πρέπει να τον κλειδαμπαρώνεις μέσα μη σου φύγει καμιά μέρα. Στειρωμένο είναι; Και όταν τον βγάζεις στο μπαλκόνι, λουράκι.

Σοβαρολογώ, ε.

Είναι μικρός ακόμα για στείρωση. Σκέφτομαι να βάλω σίτες που να πιάνουν από τα κάγκελα μέχρι το "ταβανι" του μπαλκονιού βασικά. Δεν γίνεται να κλειδαμπαρώνομαι κιόλας.

Επειδή τον βλέπω έξυπνο και δραστήριο όταν μεγαλώσει παίζει τρελά να τον μάθω με λουρί να βγάινει λίγο στην αυλή.

Λογικά τώρα έχασε την ισορροπία του ή κάτι τέτοιο. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οι γάτες που έχουν μεγαλώσει σε σπίτι δεν έχουν αίσθηση του ύψους.

Δημοσ.

Με λουρακι θα κρεμαστει ρε απο τον 1ο οροφο..

Yin ειναι φανερο ότι εσυ και το γατι δεν μπορειτε να ζειτε στο ιδιο σπίτι, ποτε να ερθω να τον παρω; (τον γατο) :P

Δημοσ.

Με λουρακι θα κρεμαστει ρε απο τον 1ο οροφο..

Yin ειναι φανερο ότι εσυ και το γατι δεν μπορειτε να ζειτε στο ιδιο σπίτι, ποτε να ερθω να τον παρω; (τον γατο) :P

Σκαζμός. Μια χαρά μπορούμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...