klainmaingr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ξύπνησα απο τις 7 μετά απο 3εις ώρες ύπνο μετά τα χθεσινά γόμορα και έφτιαξα πράγματα.. Ταξίδεψα τρείς ώρες και τώρα είμαι στο καράβι σα κοτόπουλο. Και δεν έχει και κάνα "θέμα" εν πλώ να πάει καλά η μέρα. Νύστα μαύρη. Διακοπές mode ON κατα τα άλλα ^^
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ξύπνησα απο τις 7 μετά απο 3εις ώρες ύπνο μετά τα χθεσινά γόμορα και έφτιαξα πράγματα.. Ταξίδεψα τρείς ώρες και τώρα είμαι στο καράβι σα κοτόπουλο. Και δεν έχει και κάνα "θέμα" εν πλώ να πάει καλά η μέρα. Νύστα μαύρη. Διακοπές mode ON κατα τα άλλα ^^ Πιες κανα μπυρακι/ποτάκι και μια χαρά θα έχει
klainmaingr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Προς το παρόν επικεντρώνομαι στον 3ο καφέ μου. Με μπυράκι/ποτάκι έχει να πέσει ύπνος σύννεφο. Θα ξεχάσω να κατέβω.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ξύπνησα απο τις 7 μετά απο 3εις ώρες ύπνο μετά τα χθεσινά γόμορα και έφτιαξα πράγματα.. Ταξίδεψα τρείς ώρες και τώρα είμαι στο καράβι σα κοτόπουλο. Και δεν έχει και κάνα "θέμα" εν πλώ να πάει καλά η μέρα. Νύστα μαύρη. Διακοπές mode ON κατα τα άλλα ^^ Been there, done that.
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ξύπνησα απο τις 7 μετά απο 3εις ώρες ύπνο μετά τα χθεσινά γόμορα και έφτιαξα πράγματα.. Ταξίδεψα τρείς ώρες και τώρα είμαι στο καράβι σα κοτόπουλο. Και δεν έχει και κάνα "θέμα" εν πλώ να πάει καλά η μέρα. Νύστα μαύρη. Διακοπές mode ON κατα τα άλλα ^^ Ολο κοπελες στο πλοιο ε? Καημενουλη! Speaking about ships... Παω να δω τον καπεταν αμερικα, και μετα θα γραψω και την συνταγη που χρωσταω στο αντιστοιχο thread.
viper2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Speaking about ships # Παω να δω τον καπεταν αμερικα
marantonis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ποιος ηρθε; ε; Ποιος; 1 μηνα ban, ακαρδοι mods με ξεσκισατε αλλα τωρα εχω πληρως απεξαρτηθει. http://www.youtube.com/watch?v=wRaj5e9A7Tc
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Στο ποια ταινία μόλις είδατε γράψε ποιες σου έχουν μείνει γενικά να δεις, μην το κολλήσεις το σύστημα.
insomniaK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ποπο ρε μαραντώνη, εχθές σκεφτόμουμ ότι έχετε (μαζί με τον Αδρούκο2) να ανοίξετε ένα από τα γνωστά θέματα μαλακία.
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ψηθείτε να ανοίξετε ένα θέμα συνεταιρικά: Φιλοσοφικό Ερώτημα: Τσιμπούρι γκόμενα. Πως θα την φύγω?
gang Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Όποιος περάσει από δω, κερνάω. είμαι περίεργος να μάθω πως πιάνεις τα ξυλάκια για να τα βγάλεις από την ψησταριά..
status Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ψηθείτε να ανοίξετε ένα θέμα συνεταιρικά: Φιλοσοφικό Ερώτημα: Τσιμπούρι γκόμενα. Πως θα την φύγω? Θα σε φάει το κλιμάκιο του γυναικωνίτη εεε συγγνώμη, του oot-ow ήθελα να πω ;ρ Ούτε στον ισλαμικό κόσμο τέτοια πράγματα..;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις