Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξύπνησα απο τις 7 μετά απο 3εις ώρες ύπνο μετά τα χθεσινά γόμορα και έφτιαξα πράγματα.. Ταξίδεψα τρείς ώρες και τώρα είμαι στο καράβι σα κοτόπουλο. Και δεν έχει και κάνα "θέμα" εν πλώ να πάει καλά η μέρα. Νύστα μαύρη.

Διακοπές mode ON κατα τα άλλα ^^

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ξύπνησα απο τις 7 μετά απο 3εις ώρες ύπνο μετά τα χθεσινά γόμορα και έφτιαξα πράγματα.. Ταξίδεψα τρείς ώρες και τώρα είμαι στο καράβι σα κοτόπουλο. Και δεν έχει και κάνα "θέμα" εν πλώ να πάει καλά η μέρα. Νύστα μαύρη.

Πιες κανα μπυρακι/ποτάκι και μια χαρά θα έχει :-D

Δημοσ.

Been there, done that.

Δημοσ.

Ολο κοπελες στο πλοιο ε? Καημενουλη! :P

Speaking about ships... Παω να δω τον καπεταν αμερικα, και μετα θα γραψω και την συνταγη που χρωσταω στο αντιστοιχο thread.

Δημοσ.

Στο ποια ταινία μόλις είδατε γράψε ποιες σου έχουν μείνει γενικά να δεις, μην το κολλήσεις το σύστημα.

Δημοσ.

ποπο ρε μαραντώνη, εχθές σκεφτόμουμ ότι έχετε (μαζί με τον Αδρούκο2) να ανοίξετε ένα από τα γνωστά θέματα μαλακία.

Δημοσ.

Ψηθείτε να ανοίξετε ένα θέμα συνεταιρικά:

Φιλοσοφικό Ερώτημα: Τσιμπούρι γκόμενα. Πως θα την φύγω?

Δημοσ.

Όποιος περάσει από δω, κερνάω.

20110807144922.jpg

είμαι περίεργος να μάθω πως πιάνεις τα ξυλάκια για να τα βγάλεις από την ψησταριά..

Δημοσ.

Ψηθείτε να ανοίξετε ένα θέμα συνεταιρικά:

Φιλοσοφικό Ερώτημα: Τσιμπούρι γκόμενα. Πως θα την φύγω?

Θα σε φάει το κλιμάκιο του γυναικωνίτη εεε συγγνώμη, του oot-ow ήθελα να πω ;ρ

Ούτε στον ισλαμικό κόσμο τέτοια πράγματα..;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...