status Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ποσο γαμαει η πετσα απο το κοτοπουλο Γαμάει στα λίπη σίγουρα:Ρ
YiN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα με τις γυναικοπαγίδες, έχει περίπου τον ίδιο αριθμό απαντήσεων με το θέμα του τοξοκαιρού, αλλά μόνο 5% περισσότερα views. Επομένως δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε παραπάνω. Εκτός κι αν η ερωτική ζωή έχει καταντήσει τόσο βαρετή όσο η συζήτηση για τον καιρό στην Ανδαλουσία. Ο χρόνος δεν μπαίνει στη συνάρτηση; Κουλ.
caution Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Γνώρισα κοπέλα που αντί να ακούς ντουτ ντουτ περιμένοντας να το σηκώσει - έχει βάλει να ακούς το "κούνα τον ποπό". Παρατηρείστε ότι αυτό το post δεν έχει emoticon - είναι επειδή δεν έχω ακόμα αποφασίσει πως νιώθω για το γεγονός. Είναι ακόμα νωπό.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Γνώρισα κοπέλα που αντί να ακούς ντουτ ντουτ περιμένοντας να το σηκώσει - έχει βάλει να ακούς το "κούνα τον ποπό". Παρατηρείστε ότι αυτό το post δεν έχει emoticon - είναι επειδή δεν έχω ακόμα αποφασίσει πως νιώθω για το γεγονός. Είναι ακόμα νωπό. Την γνώρισες με την βιβλική έννοια;
caution Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι - αυτή η δυνατότητα ήταν disabled at that moment, λόγο των παρευρισκομένων.
YiN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι - αυτή η δυνατότητα ήταν disabled at that moment, λόγο των παρευρισκομένων. Αλλιώς σου 'λεγαγωμαναμ.
Pantelwolf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ρε γιατι δε μου ειπε κανεις οτι υπαρχει τετοιο κομματι να το παιζαμε προχτες με τα καμμενα;
YiN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί είμαστε του πχοιοτικού και χάνουμε τα καλύτερα ρε γμτ.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ρε γιατι δε μου ειπε κανεις οτι υπαρχει τετοιο κομματι να το παιζαμε προχτες με τα καμμενα; Υπονοείς κάτι για το γούστο των ακροατών;
freedubus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 γειά σας και πάλι μετά το πολυήμερο εξαντλητικό μπαν μου
Aplostra Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 γειά σας και πάλι μετά το πολυήμερο εξαντλητικό μπαν μου κι εγω ελεγα που χαθηκες..γιατι μπαν;
Toufas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ποσο γαμαει η πετσα απο το κοτοπουλο http://chickenskin.tumblr.com/ Γαμάει στα λίπη σίγουρα:Ρ εχει τροπους να βγει το λιπος http://bloodandwasabi.com/archives/the-unusual-suspects-part-one-skin-and-bone
Προτεινόμενες αναρτήσεις