Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω την κλασική του αρμάνι πάντως. Ινσταντ.

Όταν μου δανείσεις τα @@ σου κι εγώ αυτή θα φοράω.

Δημοσ.

Για τα πριν.

Ανεξαρτήτως του αν κι εγώ θέλω να κάνει εκπομπή η YiN, η αλήθεια είναι ότι είναι τουλάχιστον μαλακία αυτό που συμβαίνει. Εντάξει, υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού του καλοήθους σχολίου-πλάκας ξέρω 'γω από τις κουραδιές του στυλ "μπήκα μόνο για το τσατ και σας το δηλώνω απρόκλητα επειδή δεν ξέρω πως είναι να βρέχω το τσουτσούνι μου", αλλά όταν όλα αυτά μαζεύονται, ε. Στην τελική, δε γουστάρεις, μην μπαίνεις ρε παιδί μου, ο άλλος κάθεται και μιλάει και επιλέγει τραγούδια για πάρτη σου κι εσύ εκμεταλλεύεσαι το unmoderated status του τσατ για να βγάλεις τον κομπλεξισμό σου. "Τι μαλακίες παίζει" και "πως κάνεις τσουκ στο μικρόφωνο" και "εγώ έβαλα και ακούω δικά μου", ε μην ακούς ρε μπινέ. Ή αν σε ψήνει μόνο το τσατ, κράτα την κριτική για την πάρτη σου.

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω την κλασική του αρμάνι πάντως. Ινσταντ.

Όταν μου δανείσεις τα @@ σου κι εγώ αυτή θα φοράω.

Καλή αλλά σουπίτσα. Και η Π μία από τα ίδια. :/

Δημοσ.

Για τα πριν.

Ανεξαρτήτως του αν κι εγώ θέλω να κάνει εκπομπή η YiN, η αλήθεια είναι ότι είναι τουλάχιστον μαλακία αυτό που συμβαίνει. Εντάξει, υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού του καλοήθους σχολίου-πλάκας ξέρω 'γω από τις κουραδιές του στυλ "μπήκα μόνο για το τσατ και σας το δηλώνω απρόκλητα επειδή δεν ξέρω πως είναι να βρέχω το τσουτσούνι μου", αλλά όταν όλα αυτά μαζεύονται, ε. Στην τελική, δε γουστάρεις, μην μπαίνεις ρε παιδί μου, ο άλλος κάθεται και μιλάει και επιλέγει τραγούδια για πάρτη σου κι εσύ εκμεταλλεύεσαι το unmoderated status του τσατ για να βγάλεις τον κομπλεξισμό σου. "Τι μαλακίες παίζει" και "πως κάνεις τσουκ στο μικρόφωνο" και "εγώ έβαλα και ακούω δικά μου", ε μην ακούς ρε μπινέ. Ή αν σε ψήνει μόνο το τσατ, κράτα την κριτική για την πάρτη σου.

trolling

iz an art

Δημοσ.

Πολυφορεμένες - σαν τα hoodies της gap ένα πράμα :lol:

Εγω σε ειπα αμα θες να σε κυνηγανε τα γκομενακια 10-10. Και ασε τους αλλους να ξυριζονται.

Δημοσ.

Πολυφορεμένες - σαν τα hoodies της gap ένα πράμα :lol:

Τρου αλλά ειν'καλό. Δεν έχω καμιά πιο πρόσφατη υπ'οψιν μου. Βέβαια εμένα και η le mal μου άρεσε, αλλά θαρρώ δεν πάει σε όλους.

Δημοσ.

Προσωπική γνωμη και όποιος έχει την μύγα μυγιάστηκε: Αναπόσπαστο κομμάτι του προς το μηδέν άνθρωπα το να θέλει να επιδειχθεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...