athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Aπλα μη χρησιμοποιεις αποσμητικο.Μπανιο καθε 3 μερες.
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ ψηφίζω την κλασική του αρμάνι πάντως. Ινσταντ. Όταν μου δανείσεις τα @@ σου κι εγώ αυτή θα φοράω.
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Για τα πριν. Ανεξαρτήτως του αν κι εγώ θέλω να κάνει εκπομπή η YiN, η αλήθεια είναι ότι είναι τουλάχιστον μαλακία αυτό που συμβαίνει. Εντάξει, υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού του καλοήθους σχολίου-πλάκας ξέρω 'γω από τις κουραδιές του στυλ "μπήκα μόνο για το τσατ και σας το δηλώνω απρόκλητα επειδή δεν ξέρω πως είναι να βρέχω το τσουτσούνι μου", αλλά όταν όλα αυτά μαζεύονται, ε. Στην τελική, δε γουστάρεις, μην μπαίνεις ρε παιδί μου, ο άλλος κάθεται και μιλάει και επιλέγει τραγούδια για πάρτη σου κι εσύ εκμεταλλεύεσαι το unmoderated status του τσατ για να βγάλεις τον κομπλεξισμό σου. "Τι μαλακίες παίζει" και "πως κάνεις τσουκ στο μικρόφωνο" και "εγώ έβαλα και ακούω δικά μου", ε μην ακούς ρε μπινέ. Ή αν σε ψήνει μόνο το τσατ, κράτα την κριτική για την πάρτη σου.
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ ψηφίζω την κλασική του αρμάνι πάντως. Ινσταντ. Όταν μου δανείσεις τα @@ σου κι εγώ αυτή θα φοράω. Καλή αλλά σουπίτσα. Και η Π μία από τα ίδια. :/
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυφορεμένες - σαν τα hoodies της gap ένα πράμα
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Για τα πριν. Ανεξαρτήτως του αν κι εγώ θέλω να κάνει εκπομπή η YiN, η αλήθεια είναι ότι είναι τουλάχιστον μαλακία αυτό που συμβαίνει. Εντάξει, υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού του καλοήθους σχολίου-πλάκας ξέρω 'γω από τις κουραδιές του στυλ "μπήκα μόνο για το τσατ και σας το δηλώνω απρόκλητα επειδή δεν ξέρω πως είναι να βρέχω το τσουτσούνι μου", αλλά όταν όλα αυτά μαζεύονται, ε. Στην τελική, δε γουστάρεις, μην μπαίνεις ρε παιδί μου, ο άλλος κάθεται και μιλάει και επιλέγει τραγούδια για πάρτη σου κι εσύ εκμεταλλεύεσαι το unmoderated status του τσατ για να βγάλεις τον κομπλεξισμό σου. "Τι μαλακίες παίζει" και "πως κάνεις τσουκ στο μικρόφωνο" και "εγώ έβαλα και ακούω δικά μου", ε μην ακούς ρε μπινέ. Ή αν σε ψήνει μόνο το τσατ, κράτα την κριτική για την πάρτη σου. trolling iz an art
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυφορεμένες - σαν τα hoodies της gap ένα πράμα Εγω σε ειπα αμα θες να σε κυνηγανε τα γκομενακια 10-10. Και ασε τους αλλους να ξυριζονται.
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυφορεμένες - σαν τα hoodies της gap ένα πράμα Τρου αλλά ειν'καλό. Δεν έχω καμιά πιο πρόσφατη υπ'οψιν μου. Βέβαια εμένα και η le mal μου άρεσε, αλλά θαρρώ δεν πάει σε όλους.
Sellers Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπική γνωμη και όποιος έχει την μύγα μυγιάστηκε: Αναπόσπαστο κομμάτι του προς το μηδέν άνθρωπα το να θέλει να επιδειχθεί.
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Για μένα το λέει αυτό ^; Τόσο κατά διαόλου πάω - που με ενδιαφέρει να μυρίζω όμορφα;
Sellers Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι caution. Κάτι σαν inside serious ήταν για 2-3 άτομα.
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι caution. Κάτι σαν inside serious ήταν για 2-3 άτομα.
Impious Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TfP8sXU8uuY&feature=channel_video_title
Προτεινόμενες αναρτήσεις