leftermann Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι βέβαια. Γενικά πολλή γκρίνια κι αν είναι να κάνω μπροντκαστ για να την ακούω δεν πατάω το κουμπί κι απολαμβάνω τις μουσικές μου. Όταν φτάνεις να ακούς μέχρι και ότι ο τρόπος που μιλάς είναι αηδιαστικός κι αντιαισθητικός νομίζω τραβάς τη γραμμή. Μ; ποιός τόλμησε να πει τέτοια βλακεία; Μ; Ξεμπρόστιασέ τον σε μας που το χάσαμε το επεισόδιο, γαμώτο. Εντάξει, μπορεί η μουσική που βάζεις να είναι για τα μπάζα, χάλια, κακή, εχμ, όχι τόσο καλή όσο το θρας μέταλ τελοσπάντων, αλλά. Αλλά. Πάντως η μισή μαλακία δική σου φιλενάδα αν ψάρωσες ε.
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λεφφτερ, έλα το αναλύσαμε πολύ. Αφ'ενός δεν ψάρωσα εκείνη την ώρα, αφ'ετέρου αν ήταν μόνο ένα το περιστατικό δεν θα έδινα σημασία. Απλά ήταν το πιο πρόσφατο. Και γενικά τόσο καιρό κάνω εκπομπές με θυμάσαι να ψαρώνω εύκολα;
leftermann Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 γιατί, νομίζεις σε ακούω; Μουαααχαχαχα. Χούμορ. Όχι. (δεν σε θυμάμαι να ψαρώνεις εύκολα). Τεσπά, άμα δεν είσαι σε φάση, καλά κάνεις και δεν κάνεις (εκπομπή). Κάτσε να διαβάσω μερικές σελίδες πίσω να δω τι αναλύσατε.
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μα τι κανει αυτος τετοια ωρα εδω? Παιδια δεν εχει?
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το ΥiN είναι down - εμπρός για ενέσεις αυτοπεποίθησης, oott! *μουσική από διαφήμιση ΙΕΚ* *σούπερ τζόβενο με άπρη ποδιά ακαθόριστης επιστημονικής υπόνιας* "Από όταν άκουσα ΥiN - άλλαξαν τα πάντα στην ζωή μου. Πριν ήμουν ζαμπονιάρης και έπινα πρέζα. Τώρα ατενίζω το μέλλον με χαμόγελο!" (το πλάνο σβήνει με σφιχτό κοντινό στο χαμόγελο) *fade out η μουσική* YiN IN iN in n (echo) Επόμενος.
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ψηλέ γιατί προορίζεσαι όταν μεγαλώσεις;
leftermann Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μα τι κανει αυτος τετοια ωρα εδω? Παιδια δεν εχει? κοιμούνται. Είναι η ελεύθερή μου ώρα, μέχρι τις 12 που πάω για ύπνο γιατί έχω σχολείο αύριο.
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ειδικός επί των γενικών... Τωρα με θυμισες το : Γενικος ειδικος Ιατρος. Χεσε μεσα Πολυχρονη με λιγα λογια.
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ψηλέ γιατί προορίζεσαι όταν μεγαλώσεις; iznogood
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Κομπιουτεράς με κάτι πληκτρολόγια ΝΑ - ενοχλάμε κανανανα;
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι νταξ απλώς το πρωΐ μας έδινες ρεπορτάζ, τώρα μας διαφημίζεις ξερω 'γω..οπότε λέω μήπως προσανατολίζεσαι επαγγελματικά σε τίποτα καλλιτεχνικό. Παιδιά αποσύρομαι, αρκετά σας έφαγα στη μάπα για σήμερα. Πάω ν' ασχοληθώ με τον εαυτό μου τώρα. Φιλάκια.
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεκόλλα με τις κριτικές YiN, νομίζεις ότι ο Hitler άκουγ... ΟΚ κακό παράδειγμα Αν δεν ψήνεσαι καλά κάνεις - απλά αν κάποιος/οι δεν ξέρει πως να κάνει γκελ και απλά κακιάζει είναι δικό του θέμα. Haters. Δανείζω αρχίδια για να τους εγγράψεις Now for something completely different: Τελείωσε η Varvatos και ψάχνω άρωμα που να προκαλεί instant μούσκεμα - bitches talk!
Προτεινόμενες αναρτήσεις