black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει γουιντοου το καταλαβαμε. Ειναι φειλ να μενεις απο γαλα , φυσιολογικο απο καποτες. Μα το γάλα το καταναλώνεις τακτικά , τις καπότες όχι αν είσαι single. Λέω κάτι παράλογο ;
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 απο ποτε? Από την τελευταία φορά που έκανα εκπομπή.
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Από την τελευταία φορά που έκανα εκπομπή. Ξενερωσες?
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι βέβαια. Γενικά πολλή γκρίνια κι αν είναι να κάνω μπροντκαστ για να την ακούω δεν πατάω το κουμπί κι απολαμβάνω τις μουσικές μου. Όταν φτάνεις να ακούς μέχρι και ότι ο τρόπος που μιλάς είναι αηδιαστικός κι αντιαισθητικός νομίζω τραβάς τη γραμμή. Μ;
-nick- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι βέβαια. Γενικά πολλή γκρίνια κι αν είναι να κάνω μπροντκαστ για να την ακούω δεν πατάω το κουμπί κι απολαμβάνω τις μουσικές μου. Όταν φτάνεις να ακούς μέχρι και ότι ο τρόπος που μιλάς είναι αηδιαστικός κι αντιαισθητικός νομίζω τραβάς τη γραμμή. Μ; Ποτε εγινε αυτο ?!?!
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομίζω ότι έχει σημασία και προφανώς αν ήταν ένα σκηνικό δεν θα έδινα και σημασία. Όπως και να έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις