status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 και αν σου κατσει φαση εκτος σπιτιου τι κανεις!??!? Υπάρχει και το περίπτερο, επίσης, ισότητα θέλετε άρα κουβαλάτε και κανένα προφυλακτικό μαζί σας, αΐντες!:Ρ Και ξέρεις τώρα, εμένα μου τρέχουν οι γκόμενες για να την πετύχω να μου κάτσει και εκτός σπιτιού.;ρ
otherside88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει και το περίπτερο, επίσης, ισότητα θέλετε άρα κουβαλάτε και κανένα προφυλακτικό μαζί σας, αΐντες!:Ρ Και ξέρεις τώρα, εμένα μου τρέχουν οι γκόμενες για να την πετύχω να μου κάτσει και εκτός σπιτιού.;ρ χαιρομαι που εχεις αυτογνωσια! :P τεσπα... συνεχιστε να λετε για τα προφυλακτικα... σαν να μην ενοχλησα...
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 I iz sly. I iz from thy internetz. I haz a peniz 20 cm long and I haz sexy time twice a day. Troo story.
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cfbjiTrctJs http://www.youtube.com/watch?v=0smwfLS1jt8 http://www.youtube.com/watch?v=9Bu2VUFMPmU τι demαρες, θυμαμαι ειχα μεχρι πριν 4-5 χρονια ακομα τα exe στο pc...
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πάει στο περίπτερο ρε άδερ. Α εγω δε μπορω, οπως ολοι ξερετε, του περιπτερου με στενευουν.
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή συγγνώμη εσείς πηδάτε ΤΟΣΟ πολύ που ξεμένετε κάθε τρεις και λίγο από προφυλακτικά; Σε φάση, πόσο συχνά σας συμβαίνει ας πούμε; Γιατί εμένα είναι ζήτημα αν μου έχει συμβεί δύο. Γιατί συνήθως αυτά τα πράγματα τα ξέρεις από πριν ξέρω 'γω. Από γάλα όμως, από τσιγάρα, από ΤΣΙΧΛΕΣ ξεμένω συνέχεια. Τελικά πάντως ο κόσμος κάνει πολύ σεξ, γι'αυτό το θρεντ για τις γκομενοπαγίδες είναι πρώτο πρώτο στα ρηφρες. Τι να πεις, το 'χει ο Έλληνας. Όχι συχνά , αν συμβεί θα συμβεί σε ώρες αργά που άντε να βρεις κοντινό περίπτερο ανοιχτό. Δεν τα κρατάς και stock ρε παιδί μου. Το delivery για κάτι τέτοια θα είναι χρήσιμο , ή αν σου την έχει βιδώσει να φας σοκολάτα . Γάλα γιατί να ξεμείνεις ; Δεν είναι λίγο standard το πόσο καταναλώνεις ; Δεν έχεις πάρει από supermarket ; Υ.Γ. Βγάζει μάτι ότι είμαι single , ε ;
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Tι στε σεις ρε. Μολις τελειωσε το κωλοχαρτο.
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι συχνά , αν συμβεί θα συμβεί σε ώρες αργά που άντε να βρεις κοντινό περίπτερο ανοιχτό. Δεν τα κρατάς και stock ρε παιδί μου. Το delivery για κάτι τέτοια θα είναι χρήσιμο , ή αν σου την έχει βιδώσει να φας σοκολάτα . Γάλα γιατί να ξεμείνεις ; Δεν είναι λίγο standard το πόσο καταναλώνεις ; Δεν έχεις πάρει από supermarket ; Υ.Γ. Βγάζει μάτι ότι είμαι single , ε ; Ακριβώς επειδή καταναλώνω συχνά γάλα (στον καφέ μου) τυχαίνει να ξεμείνω πριν πάω στην εβδομαδιαία επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ. Και μπορεί να ξεχάσω ότι έχει τελειώσει εν τω μεταξύ. Ότι έχεις ραντεβού με γκόμενο όμως δεν το ξεχνάς. Μ; Τέλος πάτνων, το ποηντ μου ήταν ότι δεν θεωρώ ότι συμβαίνει τόσο συχνά πια.
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σε πάει τσίρλα γάλα-καφε; Παίξε τίποτα στο ρέηντιο.
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Tι στε σεις ρε. Μολις τελειωσε το κωλοχαρτο. E το κωλόχαρτο στο περίπου ξέρεις κάθε πότε χρειάζεσαι και εξοπλίζεσαι αναλόγως ( δε βάζω μέσα να σε έχει πιάσει κανα κόψιμο , τις νορμάλ μέρες λέμε ) . Προφυλακτικά μπορείς να προβλέψεις πόσα θα χρειαστείς να τα έχεις stock ; Τόσο σεξ κάνετε όλοι και τα παίρνετε με τις κούτες ;
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σκατα ρε, ευτυχως εχω ενα στο υπογειο σε περιπτωση πολεμου.
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ότι έχεις ραντεβού με γκόμενο όμως δεν το ξεχνάς. Μ; Τέλος πάτνων, το ποηντ μου ήταν ότι δεν θεωρώ ότι συμβαίνει τόσο συχνά πια. Μα για να κάνεις delivery από περίπτερο ( για βράδι μιλάμε ώρες που είναι δύσκολο να βρεις κάποιο κοντινό ανοιχτό ) σημαίνει ότι επείγεσαι να πάρεις κάτι που συνήθως δε ξεμένεις από αυτό και ήταν εκτός προγραμματισμού. Τι είναι πιο πιθανό να ψάχνεις βραδιάτικο ; Τσιγάρα ( καπνό - χαρτάκια για όσους κάνουν καπνό ) , μπίρες , προφυλακτικά. Εσύ μένεις π.χ. από γάλα γιατί πας μία φορά supermarket , ε κάποιοι τα μοιράζουμε τα ψώνια όμως , δεν πάμε μία φορά. Αν είσαι σε σταθερή σχέση το λογικό είναι ότι θα έχεις προνοήσει να έχεις , αν δεν είσαι όμως ;
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει γουιντοου το καταλαβαμε. Ειναι φειλ να μενεις απο γαλα , φυσιολογικο απο καποτες.
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σε πάει τσίρλα γάλα-καφε; Παίξε τίποτα στο ρέηντιο. Αν είχα τέτοια θέματα προφανώς δεν θα έπινα έτσι τον καφέ μου. =ρ Το ρεηντιο το έκοψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις