Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

και αν σου κατσει φαση εκτος σπιτιου τι κανεις!??!?

Υπάρχει και το περίπτερο, επίσης, ισότητα θέλετε άρα κουβαλάτε και κανένα προφυλακτικό μαζί σας, αΐντες!:Ρ

Και ξέρεις τώρα, εμένα μου τρέχουν οι γκόμενες για να την πετύχω να μου κάτσει και εκτός σπιτιού.;ρ

Δημοσ.

Υπάρχει και το περίπτερο, επίσης, ισότητα θέλετε άρα κουβαλάτε και κανένα προφυλακτικό μαζί σας, αΐντες!:Ρ

Και ξέρεις τώρα, εμένα μου τρέχουν οι γκόμενες για να την πετύχω να μου κάτσει και εκτός σπιτιού.;ρ

χαιρομαι που εχεις αυτογνωσια! :P :P

τεσπα... συνεχιστε να λετε για τα προφυλακτικα... σαν να μην ενοχλησα...

Δημοσ.

Δηλαδή συγγνώμη εσείς πηδάτε ΤΟΣΟ πολύ που ξεμένετε κάθε τρεις και λίγο από προφυλακτικά;

Σε φάση, πόσο συχνά σας συμβαίνει ας πούμε; Γιατί εμένα είναι ζήτημα αν μου έχει συμβεί δύο. Γιατί συνήθως αυτά τα πράγματα τα ξέρεις από πριν ξέρω 'γω. Από γάλα όμως, από τσιγάρα, από ΤΣΙΧΛΕΣ ξεμένω συνέχεια.

Τελικά πάντως ο κόσμος κάνει πολύ σεξ, γι'αυτό το θρεντ για τις γκομενοπαγίδες είναι πρώτο πρώτο στα ρηφρες. Τι να πεις, το 'χει ο Έλληνας.

Όχι συχνά , αν συμβεί θα συμβεί σε ώρες αργά που άντε να βρεις κοντινό περίπτερο ανοιχτό. Δεν τα κρατάς και stock ρε παιδί μου. Το delivery για κάτι τέτοια θα είναι χρήσιμο , ή αν σου την έχει βιδώσει να φας σοκολάτα . Γάλα γιατί να ξεμείνεις ; Δεν είναι λίγο standard το πόσο καταναλώνεις ; Δεν έχεις πάρει από supermarket ;

Υ.Γ. Βγάζει μάτι ότι είμαι single , ε ; :devil:

Δημοσ.

Όχι συχνά , αν συμβεί θα συμβεί σε ώρες αργά που άντε να βρεις κοντινό περίπτερο ανοιχτό. Δεν τα κρατάς και stock ρε παιδί μου. Το delivery για κάτι τέτοια θα είναι χρήσιμο , ή αν σου την έχει βιδώσει να φας σοκολάτα . Γάλα γιατί να ξεμείνεις ; Δεν είναι λίγο standard το πόσο καταναλώνεις ; Δεν έχεις πάρει από supermarket ;

Υ.Γ. Βγάζει μάτι ότι είμαι single , ε ; :devil:

Ακριβώς επειδή καταναλώνω συχνά γάλα (στον καφέ μου) τυχαίνει να ξεμείνω πριν πάω στην εβδομαδιαία επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ. Και μπορεί να ξεχάσω ότι έχει τελειώσει εν τω μεταξύ.

Ότι έχεις ραντεβού με γκόμενο όμως δεν το ξεχνάς. Μ;

Τέλος πάτνων, το ποηντ μου ήταν ότι δεν θεωρώ ότι συμβαίνει τόσο συχνά πια.

Δημοσ.

Tι στε σεις ρε. Μολις τελειωσε το κωλοχαρτο.

E το κωλόχαρτο στο περίπου ξέρεις κάθε πότε χρειάζεσαι και εξοπλίζεσαι αναλόγως ( δε βάζω μέσα να σε έχει πιάσει κανα κόψιμο , τις νορμάλ μέρες λέμε ) . Προφυλακτικά μπορείς να προβλέψεις πόσα θα χρειαστείς να τα έχεις stock ; Τόσο σεξ κάνετε όλοι και τα παίρνετε με τις κούτες ; :shock:

Δημοσ.

Ότι έχεις ραντεβού με γκόμενο όμως δεν το ξεχνάς. Μ;

Τέλος πάτνων, το ποηντ μου ήταν ότι δεν θεωρώ ότι συμβαίνει τόσο συχνά πια.

Μα για να κάνεις delivery από περίπτερο ( για βράδι μιλάμε ώρες που είναι δύσκολο να βρεις κάποιο κοντινό ανοιχτό ) σημαίνει ότι επείγεσαι να πάρεις κάτι που συνήθως δε ξεμένεις από αυτό και ήταν εκτός προγραμματισμού. Τι είναι πιο πιθανό να ψάχνεις βραδιάτικο ; Τσιγάρα ( καπνό - χαρτάκια για όσους κάνουν καπνό ) , μπίρες , προφυλακτικά. Εσύ μένεις π.χ. από γάλα γιατί πας μία φορά supermarket , ε κάποιοι τα μοιράζουμε τα ψώνια όμως , δεν πάμε μία φορά. :rolleyes:

Αν είσαι σε σταθερή σχέση το λογικό είναι ότι θα έχεις προνοήσει να έχεις , αν δεν είσαι όμως ;

Δημοσ.

Σε πάει τσίρλα γάλα-καφε; Παίξε τίποτα στο ρέηντιο.

Αν είχα τέτοια θέματα προφανώς δεν θα έπινα έτσι τον καφέ μου. =ρ

Το ρεηντιο το έκοψα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...