mary Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 συνηθως αυτοι που δεν γαμανε ξεμενουν απο προφυλακτικα. αυτοι που γαμανε προβλεπουν παντα. ευα το τελευταιο καιρο με σοκαρεις με τα λογια σου!
sugata Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 συνηθως αυτοι που δεν γαμανε ξεμενουν απο προφυλακτικα. αυτοι που γαμανε προβλεπουν παντα.
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ευα το τελευταιο καιρο με σοκαρεις με τα λογια σου! ειμαι βρωμοστομη οντως. 0 θηλυκοτητα
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα παιζει και το αλλο ομως, οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι ή οπως το λεει και ο λαος, οπου ακους πολλα γαμησια, κρατα και μια το πουλι σου γιατι στο τελος παλι μονος σου θα την βγαλεις.
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα παιζει και το αλλο ομως, οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι ή οπως το λεει και ο λαος, οπου ακους πολλα γαμησια, κρατα και μια το πουλι σου γιατι στο τελος παλι μονος σου θα την βγαλεις. χαχαχαχα ποσο δικιο εχεις.
salliara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 το λογικο δεν ειναι αμα δεν φικιφικάρεις να σου ξεμένουν στο ντουλαπι τα προφυλακτικα? και να ληγουν κιολας στις ακραίες περιπτώσεις?
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορει να σαι τερμα μαλακας και να παιζεις βολεϊ με σκουφο.
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Θυμαμαι καποτε σε μια εκπομπη ηταν ενας/μια και ρωταγε τον κοσμο αν εχει προφυλακτικο μαζι του, και ενας τυπος το βγαλε και το δειξε. Και αυτος/αυτη που εκανε την ερωτηση σχολιασε το γεγονος οτι το πορτοφολι ειχε παρει το σχημα του προφυλακτικου επειδη ειχε κατσει καιρο μεσα ωστε να του την πει οτι δεν γαμαει... Ποσο τραγικο?
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 το λογικο δεν ειναι αμα δεν φικιφικάρεις να σου ξεμένουν στο ντουλαπι τα προφυλακτικα? και να ληγουν κιολας στις ακραίες περιπτώσεις? και αρα στην κρισιμη στιγμη δεν εχεις. Θυμαμαι καποτε σε μια εκπομπη ηταν ενας/μια και ρωταγε τον κοσμο αν εχει προφυλακτικο μαζι του, και ενας τυπος το βγαλε και το δειξε. Και αυτος/αυτη που εκανε την ερωτηση σχολιασε το γεγονος οτι το πορτοφολι ειχε παρει το σχημα του προφυλακτικου επειδη ειχε κατσει καιρο μεσα ωστε να του την πει οτι δεν γαμαει... Ποσο τραγικο? κι η σωστη απαντηση θα ηταν "αυτο το εχω σε περιπτωση που θελω να σπρωξω στα μουλοχτα σε κανα δημοσιο χωρο, στο σπιτι εχω την κουτα."
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 κι η σωστη απαντηση θα ηταν "αυτο το εχω σε περιπτωση που θελω να σπρωξω στα μουλοχτα σε κανα δημοσιο χωρο, στο σπιτι εχω την κουτα." Προφυλακτικό σε πορτοφόλι και θα τον εμπιστευθείς να το φορέσει κιόλας; Πα καλά; Α;!
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα ζμπρωχνεις? κανα καροτσι στο σουπερμαρκετ που δουλευω.
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ποιο διαδρομο σαρεσει να το ζμπρωχνεις περισσοτερο ? Στα δημητριακα ή στις ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις