Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

( Με ειδοποιούν από το control ότι ανεπιβεβαίωτες πηγές αναφέρουν, ότι γίνεται και χωρίς προφυλακτικό. Περισσότερα θα μας πει η Μάρω Συφιλή... )

Δημοσ.

για να ζητησω κωλοχαρτο?

μολις βρεθηκε ενα μπασταρδοκουνουπο που μου γαζωσε την πλατη και δεν φτανω να ξυθω και φρικαρωωωωωωωω

Δημοσ.

για να ζητησω κωλοχαρτο?

μολις βρεθηκε ενα μπασταρδοκουνουπο που μου γαζωσε την πλατη και δεν φτανω να ξυθω και φρικαρωωωωωωωω

cerki.jpg

Ναι μπορεις να βγεις και με το παντελονι στα γονατα κανοντας το περπατημα της παπιας, η να τον παρεις τηλεφωνο να στο φερει. δενκακο.

Δημοσ.

Δηλαδή συγγνώμη εσείς πηδάτε ΤΟΣΟ πολύ που ξεμένετε κάθε τρεις και λίγο από προφυλακτικά;

Σε φάση, πόσο συχνά σας συμβαίνει ας πούμε; Γιατί εμένα είναι ζήτημα αν μου έχει συμβεί δύο. Γιατί συνήθως αυτά τα πράγματα τα ξέρεις από πριν ξέρω 'γω. Από γάλα όμως, από τσιγάρα, από ΤΣΙΧΛΕΣ ξεμένω συνέχεια.

Τελικά πάντως ο κόσμος κάνει πολύ σεξ, γι'αυτό το θρεντ για τις γκομενοπαγίδες είναι πρώτο πρώτο στα ρηφρες. Τι να πεις, το 'χει ο Έλληνας.

συνηθως αυτοι που δεν γαμανε ξεμενουν απο προφυλακτικα. αυτοι που γαμανε προβλεπουν παντα. :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...