Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Όχι, ο μικρός που έχω πάρει. Η μαύρη αν έπεφτε όχι μόνο θα μας άφηνε, θα έκανε και κρατήρα στην αυλή. Εδω ο Ζαχοπουλος το κυτος απο τον 5ο επεσε κ επιβιωσε και θα κολλησει η μαυρη γατα σου?
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εδω ο Ζαχοπουλος το κυτος απο τον 5ο επεσε κ επιβιωσε και θα κολλησει η μαυρη γατα σου? Καλά αυτό πρέπει να μπει στα ανεξήγητα του κόσμου.
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εδω ο Ζαχοπουλος το κυτος απο τον 5ο επεσε κ επιβιωσε και θα κολλησει η μαυρη γατα σου? δεν ειναι η μαυρη λεει ! το μικρο ειναι ρε , εκεινο το ασπρο που μας ελεγε οτι θα γινει μεγαλοσωμο
alexzzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 yin σταμάτα να βάζεις φωτογραφίες από τα γατιά σου στο photobucket. Δεν μπορώ να πάρω γάτα μέσα στο σπίτι και ζηλεύω.
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 yin σταμάτα να βάζεις φωτογραφίες από τα γατιά σου στο photobucket. Δεν μπορώ να πάρω γάτα μέσα στο σπίτι και ζηλεύω. Aν με παντρευτείς τον έχεις προίκα κι εγώ καρπώνομαι τα μακ σου. Win-win.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Alexzzz, mosquito, waters και κλαην κουμπαρος.. Ολο και μπλεκει το πραγμα.
alexzzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Aν με παντρευτείς τον έχεις προίκα κι εγώ καρπώνομαι τα μακ σου. Win-win. Alexzzz, mosquito, waters και κλαην κουμπαρος.. Ολο και μπλεκει το πραγμα. έχω παντρευτεί 8 γυναίκες και 2 μαντράχαλους σε αυτό το forum. Μόνο ο τόξο μου έχει ξεφύγει
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 έχω παντρευτεί 8 γυναίκες και 2 μαντράχαλους σε αυτό το forum. Μόνο ο τόξο μου έχει ξεφύγει Like a boss.
aledjo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 δημοσιογραφια GTP! http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=90243&catid=6 http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/71762/petheros-skotwse-to-gampro-toy-kai-traymatise-sobara-thn-korh-toy αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος. ποια ειναι η αληθεια τελικα?
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 νταγκλα day today σε νιώθω . βεβαια πλέον δεν μου λιπει , βλέπεις τωρα δεν ξεχνάω τα κλειδιά μου οποτε.. πρόφιτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις