athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Για το γιαούρτι λέει ρε γιώτομπολλ. Δε νομιζω να ηταν μονο για μια ωρα εξω. Δε ξερω καποιο πρεπει να το ΞΑΝΑεβαλε στο ψυγειο για εκδικηση. Προφυλακτικά δε φέρνει ; ναι και με εξτρα χρεωση στα φοραει κιολας ο πακετας.
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομιζω να ηταν μονο για μια ωρα εξω. Δε ξερω καποιο πρεπει να το ΞΑΝΑεβαλε στο ψυγειο για εκδικηση. ναι και με εξτρα χρεωση στα φοραει κιολας ο πακετας. κοιτα, αν σκεφτεις οτι το γιαουρτι και το τυρι ειναι (ελεγχομενη) σαπιλα, μην νομιζεις οτι θα παθεις κατι βαρυ ή θα παθεις κατι. Γενικα ο κοσμος εχει χαζεψει λιγο στο θεμα συντηρηση...
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Προφυλακτικά δε φέρνει ; Με θερμομόνωση;
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Προφυλακτικά δε φέρνει ; σωστη η παρατηρηση.
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μα το πιο πιθανό είναι να ξεμείνεις είτε από τσιγάρα είτε από προφυλακτικά , λέω κάτι παράλογο ;
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μα το πιο πιθανό είναι να ξεμείνεις είτε από τσιγάρα είτε από προφυλακτικά , λέω κάτι παράλογο ; γι αυτο πρεπει να εχεις τουλαχιστον 4-5 προφυλακτικα καβατζα παντα γτ μπορει να γινει καμια στραβη, 1=κανενα. Κι από γάλα ξεμένεις. Λέω 'γω τώρα. και τι να το κανεις το γαλα μες στη νυχτα
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή συγγνώμη εσείς πηδάτε ΤΟΣΟ πολύ που ξεμένετε κάθε τρεις και λίγο από προφυλακτικά; Σε φάση, πόσο συχνά σας συμβαίνει ας πούμε; Γιατί εμένα είναι ζήτημα αν μου έχει συμβεί δύο. Γιατί συνήθως αυτά τα πράγματα τα ξέρεις από πριν ξέρω 'γω. Από γάλα όμως, από τσιγάρα, από ΤΣΙΧΛΕΣ ξεμένω συνέχεια. Τελικά πάντως ο κόσμος κάνει πολύ σεξ, γι'αυτό το θρεντ για τις γκομενοπαγίδες είναι πρώτο πρώτο στα ρηφρες. Τι να πεις, το 'χει ο Έλληνας.
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά, επιμένω στο ότι όποιος το κάνει και το χαίρεται, δε νοιώθει την ανάγκη προβολής.
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Yin τωρα που εχεις καποιον στην ζωη σου κανε το reverse απο αυτο και θα δεις οτι θα ζητας το τηλεφωνο απο τον liopyr και εσυ
salliara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εμεις χθες ξεμειναμε απο κωλοχαρτο. beat that.
Προτεινόμενες αναρτήσεις