Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το γιαούρτι λέει ρε γιώτομπολλ.

Δε νομιζω να ηταν μονο για μια ωρα εξω. Δε ξερω καποιο πρεπει να το ΞΑΝΑεβαλε στο ψυγειο για εκδικηση.

Προφυλακτικά δε φέρνει ; :rolleyes:

ναι και με εξτρα χρεωση στα φοραει κιολας ο πακετας.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δε νομιζω να ηταν μονο για μια ωρα εξω. Δε ξερω καποιο πρεπει να το ΞΑΝΑεβαλε στο ψυγειο για εκδικηση.

ναι και με εξτρα χρεωση στα φοραει κιολας ο πακετας.

κοιτα, αν σκεφτεις οτι το γιαουρτι και το τυρι ειναι (ελεγχομενη) σαπιλα, μην νομιζεις οτι θα παθεις κατι βαρυ ή θα παθεις κατι.

Γενικα ο κοσμος εχει χαζεψει λιγο στο θεμα συντηρηση...

Δημοσ.

Μα το πιο πιθανό είναι να ξεμείνεις είτε από τσιγάρα είτε από προφυλακτικά , λέω κάτι παράλογο ;

γι αυτο πρεπει να εχεις τουλαχιστον 4-5 προφυλακτικα καβατζα παντα γτ μπορει να γινει καμια στραβη, 1=κανενα.

Κι από γάλα ξεμένεις. Λέω 'γω τώρα.

και τι να το κανεις το γαλα μες στη νυχτα :P

Δημοσ.

Δηλαδή συγγνώμη εσείς πηδάτε ΤΟΣΟ πολύ που ξεμένετε κάθε τρεις και λίγο από προφυλακτικά;

Σε φάση, πόσο συχνά σας συμβαίνει ας πούμε; Γιατί εμένα είναι ζήτημα αν μου έχει συμβεί δύο. Γιατί συνήθως αυτά τα πράγματα τα ξέρεις από πριν ξέρω 'γω. Από γάλα όμως, από τσιγάρα, από ΤΣΙΧΛΕΣ ξεμένω συνέχεια.

Τελικά πάντως ο κόσμος κάνει πολύ σεξ, γι'αυτό το θρεντ για τις γκομενοπαγίδες είναι πρώτο πρώτο στα ρηφρες. Τι να πεις, το 'χει ο Έλληνας.

Δημοσ.

Yin τωρα που εχεις καποιον στην ζωη σου κανε το reverse απο αυτο και θα δεις οτι θα ζητας το τηλεφωνο απο τον liopyr και εσυ

ren07.jpg

ren08.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...