Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν αγαπούσα τους Στεφίτες δεν θα πόσταρα Stefighters ;)

Τα ΤΕΙ Πειραιά έχουν και γαμώ τα παιδιά. Και κάτι ωραία παρακμιακά punk live. Αχχχχ

εχει βγάλει κάτι παιδιά....

Να'ναι ελαφρύ το χώμα που τα σκεπάζει κάποια.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι, ακριβώς, αδυνατείτε να καταλάβετε από το "ό,τι απορίες έχετε, με προσωπικό μήνυμα";

Από εκεί και πέρα, το γράφω τελευταία φορά, αν νομίζετε πως θα επιλέγετε ένα χρήστη και θα τον κράζετε (κι ας έχει δώσει ένα εκατομμύριο αφορμές) είστε οικτρά γελασμένοι. Μιλίτσιες εδώ μέσα δε θα δημιουργηθούν.

Ή στέλνετε αναφορά, για όποιο άτομο θεωρείτε ότι τρολάρει, είτε το αγνοείτε. "Στην κουζίνα σου" και λοιπές ομορφιές που έχουν γραφτεί, ούτε χάριν αστεϊσμού.

Ήδη δύο χρήστες βρίσκονται εκτός, για αυτή την ιστορία. Κανονίστε την πορεία σας, ειδικά ορισμένοι που θεωρείτε πως οι κανονισμοί είναι για ταπεινές υπάρξεις που υποτάσσονται σε αστικές μικροπρέπειες.

Δημοσ.

Έκασε φυλλάδιο delivery στο μαγαζί, από ..ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ!

"Ο ΠΑΝΟΣ" !

Ελάχιστη παραγγελία 5€.

17.30 με 23.00.

Στην πίσω πλευρά, έχει τιμές από 4 βασικές κατηγορίες προϊόντων.

α. Μπύρες.

β. Αναψυκτικά.

γ. ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ!

δ. ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!

Εντάξει, μπορεί να μην έχω ξεμεθύσει ακόμα, αλλά πόσο ψήνομαι να πιάσω το τηλέφωνο και να τρολλάρω. :wub:

Δημοσ.

Πάρε και ρώτα πόσο πάνε φιλτράκια και μπαταρίες με το κιλό. Μετά πες του ότι θα πληρώσεις με δόσεις.

Δημοσ.

Χαλαρα εδω και κανα 2 χρονια θεσσαλονικη εχει τετχοιο μαγαζι που λεγεται "σπιτογατος" Με κωλοχαρτα, εφημεριδες και γενικα οτι εχει ενα ψιλικατζιδικο.

Δημοσ.

-Ναι καλησπέρα, 2 sony ΑΑ, η μία αλκαλική. Ναι, και μία coca cola. JFK 66, στο ισόγειο, το κουδούνι δε δουλεύει.

Μήπως έχετε κουδούνια btw?

Δημοσ.

Εφαγα γιαουρτι που πρεπει να χε κατσει ωρα εξω απτο ψυγειο. Τι πιθανοτητες εχω να μπορω να βγω το βραδυ?

Δεν γινεται σε 1 ωρα το "κακο"

Επισης να πω οτι αυτος ο μηνας ειναι πολυ περιεργος προς το παρον. Πανω που νομιζα οτι ολα πανε σκατα τσουπ και αλλαζουν. Λεφτα δεν ειχα σε μια φαση, τωρα εχω παλι κανονικα (ή μαλλον την αλλη βδομαδα), η αλλη κοιμοταν απο το ταξιδι στην ισπανια, και εχασε το αεροπλανο που θα ερχοταν σε μενα, αλλα θα ερθει μαλλον την αλλη βδομαδα. Απο την δουλεια εχω δει ενα ανθρωπινο προσωπο που ειχα ξεχασει οτι υπαρχει απο εργοδοτη, σε φαση αυτη την βδομαδα μου δωσανε την αδεια (χωρις να πληρωθω φυσικα) που ηθελα και την αλλη βδομαδα εχω μαλλον 3 μερες ρεπο, ελεγα ποσο λατρευω το iberico και οτι ειναι πανακριβο στους 2 χασαπηδες που το φερνουν, και μου πανε να παραγγειλουν αυτοι για μενα και απλα θα δωσω το κοστος που θα πληρωσουν εκεινοι... Και το κερασακι στην τουρτα οτι μιλησα και απο μονος μου με supplier που φερνει απο ισπανια προιοντα και μου ειπανε οτι δεν εχουν προβλημα να μου πουλησουν απευθειας οτι θελω... (αναλογως αν η brindisa ειναι ακριβοτερη!)

Και αυριο kevin smiiiiiith

Δημοσ.

Άγνωστη λέξη.

Κλικες μαλλον εννοει.

αστυνομια εννοει.

στην ουσια πολιτοφυλακη στα ισπανικα.(milicia)

νομιζω και στα ρουμανικα , αλλα δε ξερω πως ακριβως γραφεται. :D

Δημοσ.

Έκασε φυλλάδιο delivery στο μαγαζί, από ..ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ!

"Ο ΠΑΝΟΣ" !

Ελάχιστη παραγγελία 5€.

17.30 με 23.00.

Στην πίσω πλευρά, έχει τιμές από 4 βασικές κατηγορίες προϊόντων.

α. Μπύρες.

β. Αναψυκτικά.

γ. ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ!

δ. ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!

Εντάξει, μπορεί να μην έχω ξεμεθύσει ακόμα, αλλά πόσο ψήνομαι να πιάσω το τηλέφωνο και να τρολλάρω. :wub:

Προφυλακτικά δε φέρνει ; :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...