Aplostra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν αγαπούσα τους Στεφίτες δεν θα πόσταρα Stefighters Τα ΤΕΙ Πειραιά έχουν και γαμώ τα παιδιά. Και κάτι ωραία παρακμιακά punk live. Αχχχχ εχει βγάλει κάτι παιδιά.... Να'ναι ελαφρύ το χώμα που τα σκεπάζει κάποια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τι, ακριβώς, αδυνατείτε να καταλάβετε από το "ό,τι απορίες έχετε, με προσωπικό μήνυμα"; Από εκεί και πέρα, το γράφω τελευταία φορά, αν νομίζετε πως θα επιλέγετε ένα χρήστη και θα τον κράζετε (κι ας έχει δώσει ένα εκατομμύριο αφορμές) είστε οικτρά γελασμένοι. Μιλίτσιες εδώ μέσα δε θα δημιουργηθούν. Ή στέλνετε αναφορά, για όποιο άτομο θεωρείτε ότι τρολάρει, είτε το αγνοείτε. "Στην κουζίνα σου" και λοιπές ομορφιές που έχουν γραφτεί, ούτε χάριν αστεϊσμού. Ήδη δύο χρήστες βρίσκονται εκτός, για αυτή την ιστορία. Κανονίστε την πορεία σας, ειδικά ορισμένοι που θεωρείτε πως οι κανονισμοί είναι για ταπεινές υπάρξεις που υποτάσσονται σε αστικές μικροπρέπειες.
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μιλίτσιες εδώ μέσα δε θα δημιουργηθούν. Άγνωστη λέξη.
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Έκασε φυλλάδιο delivery στο μαγαζί, από ..ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ! "Ο ΠΑΝΟΣ" ! Ελάχιστη παραγγελία 5€. 17.30 με 23.00. Στην πίσω πλευρά, έχει τιμές από 4 βασικές κατηγορίες προϊόντων. α. Μπύρες. β. Αναψυκτικά. γ. ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ! δ. ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ! Εντάξει, μπορεί να μην έχω ξεμεθύσει ακόμα, αλλά πόσο ψήνομαι να πιάσω το τηλέφωνο και να τρολλάρω.
*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πάρε και ρώτα πόσο πάνε φιλτράκια και μπαταρίες με το κιλό. Μετά πες του ότι θα πληρώσεις με δόσεις.
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Χαλαρα εδω και κανα 2 χρονια θεσσαλονικη εχει τετχοιο μαγαζι που λεγεται "σπιτογατος" Με κωλοχαρτα, εφημεριδες και γενικα οτι εχει ενα ψιλικατζιδικο.
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 -Ναι καλησπέρα, 2 sony ΑΑ, η μία αλκαλική. Ναι, και μία coca cola. JFK 66, στο ισόγειο, το κουδούνι δε δουλεύει. Μήπως έχετε κουδούνια btw?
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εφαγα γιαουρτι που πρεπει να χε κατσει ωρα εξω απτο ψυγειο. Τι πιθανοτητες εχω να μπορω να βγω το βραδυ?
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 οφφτοπικ στο οφφτοπικ: Το frozen yogurt γαμάει.
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εφαγα γιαουρτι που πρεπει να χε κατσει ωρα εξω απτο ψυγειο. Τι πιθανοτητες εχω να μπορω να βγω το βραδυ? Δεν γινεται σε 1 ωρα το "κακο" Επισης να πω οτι αυτος ο μηνας ειναι πολυ περιεργος προς το παρον. Πανω που νομιζα οτι ολα πανε σκατα τσουπ και αλλαζουν. Λεφτα δεν ειχα σε μια φαση, τωρα εχω παλι κανονικα (ή μαλλον την αλλη βδομαδα), η αλλη κοιμοταν απο το ταξιδι στην ισπανια, και εχασε το αεροπλανο που θα ερχοταν σε μενα, αλλα θα ερθει μαλλον την αλλη βδομαδα. Απο την δουλεια εχω δει ενα ανθρωπινο προσωπο που ειχα ξεχασει οτι υπαρχει απο εργοδοτη, σε φαση αυτη την βδομαδα μου δωσανε την αδεια (χωρις να πληρωθω φυσικα) που ηθελα και την αλλη βδομαδα εχω μαλλον 3 μερες ρεπο, ελεγα ποσο λατρευω το iberico και οτι ειναι πανακριβο στους 2 χασαπηδες που το φερνουν, και μου πανε να παραγγειλουν αυτοι για μενα και απλα θα δωσω το κοστος που θα πληρωσουν εκεινοι... Και το κερασακι στην τουρτα οτι μιλησα και απο μονος μου με supplier που φερνει απο ισπανια προιοντα και μου ειπανε οτι δεν εχουν προβλημα να μου πουλησουν απευθειας οτι θελω... (αναλογως αν η brindisa ειναι ακριβοτερη!) Και αυριο kevin smiiiiiith
kuzko21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Άγνωστη λέξη. Κλικες μαλλον εννοει. αστυνομια εννοει. στην ουσια πολιτοφυλακη στα ισπανικα.(milicia) νομιζω και στα ρουμανικα , αλλα δε ξερω πως ακριβως γραφεται.
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν γινεται σε 1 ωρα το "κακο" Με γριφους μιλας. Εγω για το βραδυ ειπα οχι για "μια ωρα".
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Έκασε φυλλάδιο delivery στο μαγαζί, από ..ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ! "Ο ΠΑΝΟΣ" ! Ελάχιστη παραγγελία 5€. 17.30 με 23.00. Στην πίσω πλευρά, έχει τιμές από 4 βασικές κατηγορίες προϊόντων. α. Μπύρες. β. Αναψυκτικά. γ. ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ! δ. ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ! Εντάξει, μπορεί να μην έχω ξεμεθύσει ακόμα, αλλά πόσο ψήνομαι να πιάσω το τηλέφωνο και να τρολλάρω. Προφυλακτικά δε φέρνει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις