Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι μπορείς να κάνεις ό,τι επιθυμείς διακαώς.

Με την ίδια λογική όλοι οι ανάπηροι θα περπατούσαν ;)

Το δεν υπάρχει δεν μπορώ μόνο δεν θέλω έχει να κάνει με τη δύναμη της θέλησης που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Πιστεύω πάρα πολύ στην δύναμη της θέλησης, μπορείς να καταφέρεις πολλά αν θέλεις αλλά παίρνει και νερό φυσικά. Όχι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη δύναμη θέλησης που έχουν καταφέρει μεγάλα πράγματα, αλλά δεν θα πω ότι αυτό είναι ο κανόνας. Βέβαια δεν μπορώ να πιστέψω ότι αν βάλεις όλες σου τις δυνάμεις σε έναν και μόνο στόχο, δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα, κάτι θα πετύχεις, απλά όσο πιο δύσκολος ο στόχος τόση περισσότερη δύναμη χρειάζεται.

Δηλαδή πόσο απίστευτα δύσκολο θα ήταν για έναν ανάπηρο που έχει καταστραφεί η σπονδυλική του στήλη, με όλους να του λένε ότι θα είναι σε ένα καροτσάκι όλη του τη ζωή και να κάνει την μια επώδυνη επέμβαση μετά την άλλη? Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα κάνουμε επειδή δεν έχουμε τη δύναμη για να προσπαθήσουμε, σε συνδυασμό με τις χαμηλές πιθανότητες να πετύχουμε το στόχο μας. Και είναι πολύ κρίμα...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τραυματία διαφωνώ, δεν είναι πάντα θέμα επεμβάσεων, δεν είναι πάντα θέμα δύναμης, δεν είναι πάντα θέμα αποθέματος. Και πολύ συχνά το να συμφιλιώνεσαι με τους περιορισμούς σου σου ανοίγει πολύ περισσότερους δρόμους από το να συγκεντρώνεις όλο σου το είναι σε κάτι που απλά δεν γίνεται. Όπως και να 'χει, ο καθείς την άποψή του.

Απλώστρα, οι γάτες αρχίζουν το φίκι φίκι γύρω στο 6μηνο και μετά.

Δημοσ.

του τεστιν , υπαρχουν πραγματα τα οποια δεν μπορει να γινουν οσο και να τα θελουμε.

αλλωστε αυτο δεν ειναι παντα κακο.

το να υπαρχουν ορια, δεν ειναι παντα εις βαρος μας.

Δημοσ.

YiN και kuzko δεν ξέρετε τι λέτε.

Εδώ θα καταφέρουν άνεργοι και πολύτεκνοι να πληρώσουν το τέλος ακινήτου, στον ανάπηρο κολλήσαμε;Μια τροπολογία στη βουλή είναι και αυτός.

Δημοσ.

Παιδιά αυτή η ατάκα είχε βγει για να τρώμε το φαγητό μας μικροί και να διαβάσουμε μαθηματικά στο δημοτικό. (νομίζω)

Αράξτε λοιπόν. =ρ

Δημοσ.

Εδώ θα καταφέρουν άνεργοι και πολύτεκνοι να πληρώσουν το τέλος ακινήτου, στον ανάπηρο κολλήσαμε;Μια τροπολογία στη βουλή είναι και αυτός.

Δεν μετράει αυτό ρε, θα τους ευλογήσουν οι παπάδες που είναι στο αφορολόγητο. Αυτά χρεώνονται ως θαύμα.

Δημοσ.

Τραυματία διαφωνώ, δεν είναι πάντα θέμα επεμβάσεων, δεν είναι πάντα θέμα δύναμης, δεν είναι πάντα θέμα αποθέματος. Και πολύ συχνά το να συμφιλιώνεσαι με τους περιορισμούς σου σου ανοίγει πολύ περισσότερους δρόμους από το να συγκεντρώνεις όλο σου το είναι σε κάτι που απλά δεν γίνεται. Όπως και να 'χει, ο καθείς την άποψή του.

Απλώστρα, οι γάτες αρχίζουν το φίκι φίκι γύρω στο 6μηνο και μετά.

Δεν ξέρω τι να σου πω σε αυτό, δεν έχω ζητήσει ποτέ κάτι που να είναι ανθρωπίνως αδύνατο να το πετύχω και ελπίζω να μην χρειαστεί να το ζητήσω ποτέ γιατί θα πέσω σε απόγνωση ή θα γίνω ο περίγελος του κόσμου προσπαθώντας όλη μου τη ζωή ή τέλος πάντων μέχρι να φτάσω στο σημείο να μην το θέλω πλέον, γιατί οι ανάγκες των ανθρώπων αλλάζουν ανάλογα με τις συνθήκες. Αυτό είναι βέβαια κάτι πολύ καλό για την ανθρώπινη φύση -το γεγονός ότι για τον Α ή Β λόγο οι ανάγκες μας αλλάζουν- γιατί φαντάσου από τι δυσκολίες θα περνούσε ένας ανάπηρος που δεν θα σταματούσε ποτέ να θέλει να περπατήσει...

Φυσικά και ο καθένας έχει την άποψή του, και πάντα είναι σεβαστή, γι αυτό όχι άλλα αστεία για την υπογραφή μου, αφήστε με να οραματίζομαι :P

Δημοσ.

ελα , θα δανειστουμε μην τρελενεσαι.

εντιτ (επειδη θελουμε)

Δημοσ.

"ΜΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΗΣΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΑΣ"

...πριν από λίγο στην Λ.Νίκης, 50άρης λάγνος με μουστάκι, στους δημοτικούς. Χειροκροτήματα. :-D

Δημοσ.

Εχθές μπδγ κάτι είπαν για φορτηγά στις ειδήσεις ε. Σε φάση, οι ταξιτζήδες ήταν απλώς η προθέρμανση.

Δημοσ.

Εχθές μπδγ κάτι είπαν για φορτηγά στις ειδήσεις ε. Σε φάση, οι ταξιτζήδες ήταν απλώς η προθέρμανση.

Eε αν ήταν στις ειδήσεις - ψέματα θα είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...