YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μα τι λες τώρα. Φυσικά και έχει. Κουβέντα να γίνεται βεβαίως.
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Α μ'αρέσει αυτό το παιχνίδι. Σειρά μου. Τραυματία μόλις πρόσεξα την υπογραφή σου. Κάνε τον snoob να γελάσει.
Traumatias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πολλά ζητάς, είναι σαν να ήθελες όλη σου τη ζωή ένα ποδήλατο και τώρα που το απέκτησες παραπονιέσαι επειδή δεν έχει ταχύτητες. Ήταν πάντα το όνειρο του ανθρώπου να πετάξει. Δες πως ξεκινήσαμε και που φτάσαμε. Αν κάποιος το θέλει πολύ να βγάλει φτερά και να πετάξει, μπορούσε να κάνει το πειραματόζωο για τους επιστήμονες που δουλεύουν πάνω σε τέτοια πρότζεκτς, ή να το κάνει στο μέλλον, λογικά κάποια στιγμή οι άνθρωποι θα πετούν χωρίς τεχνικά μέσα, αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το θέμα, φοβάμαι τα ύψη Α μ'αρέσει αυτό το παιχνίδι. Σειρά μου. Τραυματία μόλις πρόσεξα την υπογραφή σου. Κάνε τον snoob να γελάσει. Και αν φάω μπαν?
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό δε σημαίνει όμως ότι μπορείς να κάνεις ό,τι επιθυμείς διακαώς. Με την ίδια λογική όλοι οι ανάπηροι θα περπατούσαν
Aplostra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 φοβάμαι τα ύψη δικαιολογίες και υπεκφυγές
Aplostra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό δε σημαίνει όμως ότι μπορείς να κάνεις ό,τι επιθυμείς διακαώς. Με την ίδια λογική όλοι οι ανάπηροι θα περπατούσαν τα τεχνητά μέλη τι τα'χουμε; Εδω οι αλλοι θα συμμετάσχουν στο ντακαρ!! Τον γατο τον εβαλες;
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν αρκούν για όλες τις περιπτώσεις όπως φαντάζομαι θα ξέρεις. Να τον βάλω που;
Aplostra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν αρκούν για όλες τις περιπτώσεις όπως φαντάζομαι θα ξέρεις. Να τον βάλω που; -οσον αφορά το περπάτημα,ισως υπάρχουν ακομα καποιες περιπτώσεις(περα απο νευρικό σύστημα). -Να ζευγαρώσει!
kuzko21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 -Να ζευγαρώσει! νομιζω οτι ειχε πει οτι ειναι στυρομενος. καλησπερα!
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι 4 μηνών. Το μόνο που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η εύρεση νέων τρόπων να μου κάνει το σπίτι μπουρδέλο. Για γκόμενες έχει καιρό ακόμα. Εντιτ: Α ναι. Και να τρώει το καταπέτασμα.
Aplostra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι 4 μηνών. Το μόνο που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η εύρεση νέων τρόπων να μου κάνει το σπίτι μπουρδέλο. Για γκόμενες έχει καιρό ακόμα. Εντιτ: Α ναι. Και να τρώει το καταπέτασμα. 4 μηνών,μια χαρα δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις