-nick- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Snoob είναι πάντα πολύ σοβαρός ε? Παρεξηγεις
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Προφανώς δε συνεννοούμαστε. Δεν πειράζει, γι' αυτό υπάρχουν τα ban. Καλή συνέχεια στους υπολοίπους.
Dark_son20 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 με τι κατάληξη στο nick? εγώ ψηφίζω -ίτσιους
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μα ποσο σκατα ειναι αυτο το ελληνικο κρατος? Στρατολογια, δεν το σηκωνει κανεις. Πρεσβεια εδω τα τηλεφωνα τα απαντανε μονο 4 ωρες την μερα γιατι κουραζονται, ακρη δεν εβγαλα και παλι και μου λενε οτι θελουν. Δεν ειμαι 11 χρονια στην αγγλια, αρα δεν ειμαι μονιμος κατοικος, και δεν εργαζομαι αρκετα ωστε να μην ειμαι παλι. Τι ειμαι ακριβως τοτε? Τι μαλακιες ειναι αυτες? Αρχιζω ενεργειες και επισημα για να παρω αγγλικη υπηκοοτητα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Και πολύ το καθυστέρησες, αν θέλεις την ταπεινή μου γνώμη. Ειδικά εκείνα τα καμάρια μας στο Holland Park, τέλη δεκαετίας του '90, ήταν απαράδεκτα.
Traumatias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μα ποσο σκατα ειναι αυτο το ελληνικο κρατος? Στρατολογια, δεν το σηκωνει κανεις. Πρεσβεια εδω τα τηλεφωνα τα απαντανε μονο 4 ωρες την μερα γιατι κουραζονται, ακρη δεν εβγαλα και παλι και μου λενε οτι θελουν. Δεν ειμαι 11 χρονια στην αγγλια, αρα δεν ειμαι μονιμος κατοικος, και δεν εργαζομαι αρκετα ωστε να μην ειμαι παλι. Τι ειμαι ακριβως τοτε? Τι μαλακιες ειναι αυτες? Αρχιζω ενεργειες και επισημα για να παρω αγγλικη υπηκοοτητα. Είναι δύσκολο γενικά να πάρεις την υπηκοότητα?
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 E καλα δεν ειναι και σαν να πηγαινεις να παρεις μπουγατσα.
Traumatias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρεις μπουγάτσα, από ψυχολογικής άποψης.
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρεις μπουγάτσα, από ψυχολογικής άποψης. Τραυματία μόλις πρόσεξα την υπογραφή σου. Πέτα.
Sellers Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ρε συ τραυματία. Κάθε φορά που διαβάζω ποστ σου, σκαλώνω με την υπογραφή σου.
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ρε συ τραυματία. Κάθε φορά που διαβάζω ποστ σου, καυλώνω με την υπογραφή σου. Do tell.
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει δεν μπορώ. Μονο δε γαμιεται.
Traumatias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τραυματία μόλις πρόσεξα την υπογραφή σου. Πέτα. Αλλά δεν θέλω. Ζητώ συγνώμη για την υπογραφή μου, αλλά είναι το μότο μου και δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Μέχρι στιγμής με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη και το πιστεύω ακράδαντα.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις