Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουτσαίνει λίγο και είναι ερεθισμένο το ένα του μάτι, πράγμα που με φοβίζει αρκετά. Είναι κουφός, μην πάθει τίποτε και το μάτι.

κτηνιατρος γρηγορα,λογικα με κορτιζονουχο κοληριο θα ερθει στα ισια του

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

κτηνιατρος γρηγορα,λογικα με κορτιζονουχο κοληριο θα ερθει στα ισια του

Τον πήρα τηλ, του είπα τι παίζει και μου είπε να μην ανησυχώ και θα τον δει το απόγευμα.

Δημοσ.

Μαλλον πλατσουριζει καπου..

Ελα νταξει,το πιο πιθανο ειναι να εχει χεστει πανω του και να θελει να τον προσεξεις λιγο παραπανω.

Δημοσ.

Μην ανησυχείς ρε συ... και το μάτι του αν κοκκίνισε το πολύ πολύ να έσπασε κανένα αγγείο από την πτώση. Και οι άνθρωποι το παθαίνουν αυτό.

Θα στρώσει.

Δημοσ.

Yin περαστικά για τον Εrwin .

Οι γάτες παίρνουν σωστή "θέση" όταν πηδούν,μην ανησυχείς,θα είναι μια χαρά και δεν πρόκειται να το ξανακάνει.

Καλά για το δεύτερο μην ορκίζεσαι. Είχα έναν μαλακάκο παλιότερα που έκανε ταρζανιές στα καγκελα και είχε πέσει 2-3 φορές. Το πάθημα δεν του έγινε ποτέ μάθημα. =ρ

Δημοσ.

ΥΙΝ,παντως αν θυμαμαι καλα,μια ενηλικη γατα διαβαζα μπορει να επιβιωσει χωρις γρατζουνια απο πτωση μεχρι και απο τον 6 οροφο

Ναι ισχυεί. Βέβαια έχει τύχει να πέσει ενός φιλου από τον τέταρτο και να σπάσει λεκάνη ξέρω 'γω. Αντέχουν πολύ αλλά γίνεται το κακό καμιά φορά. Γι'αυτον εδώ δεν ανησυχώ για το πόδι ορ σμθ, το μάτι του με ανησυχεί, αν και τώρα το βλέπω καλύτερα, απλά λίγο ερεθισμένο.

Ποιά γάτα η μαύρη;

Όχι, ο μικρός που έχω πάρει. Η μαύρη αν έπεφτε όχι μόνο θα μας άφηνε, θα έκανε και κρατήρα στην αυλή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...