Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την επόμενη φορά που θα ακολουθήσω την φιλμογραφία ενός ηθοποιού (δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας άλλος άρρωστος που να το κάνει αυτό όταν βλέπει ταινίες -να παίρνει έναν ηθοποιό που του αρέσει και να βλέπει όλες τις ταινίες που έχει παίξει, σιγά σιγά φυσικά, έτσι ώστε να βλέπει καλές ταινίες + να έχει μια γενική εικόνα της δουλειάς του) θα πρέπει να θυμηθώ να δω ΠΡΩΤΑ το θρίλερ, ΠΡΩΤΑ και να μην το αφήνω για το τέλος...

Ναι είμαι εντελώς καμμένη με τις ταινίες :-(

μονο του πιτερ σελερς

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μόλις έφαγα μια μπουγατσα με κρέμα μετά από 5 μέρες χωρίς μπουκιά....ΤΙ ΚΑΥΛΑ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ <3

Άιντε και το βράδυ 2 πιτόγυρα για να γίνεις πάλη άνθρωπος.

Δημοσ.
Οτι και να έτρωγες μετά από 5 μέρες χωρίς μπουκιά,πεντανόστιμο θα ήταν.

Καλημέρα.Ολα πήγαν καλά με το πρόβλημα υγείας που είχες ε;

Καλά ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό. Ευτυχώς όλα καλά ναι :)

@apd πιτογυρα χμμμ δεν είμαι mega fan αλλά την δεδομένη στιγμή δεν θα με χαλούσαν. Από βδομάδα ίσως, σήμερα κρεατοσουπα το menu και γενικά για ενα 5ημερο συντηρητικά

android.png

Δημοσ.

ΤΙ ειδες παλι μωρε και σκιάχτηκες;

Εγώ είδα το ματς, κωμωδία ήταν με αυτό τον Αμπντούν τον άμπαλο και τον κοστάντζο τον τροχονόμο.

Α ρε βαλβέρδε τι όνειρο είδες παλι;

Γιατί πάλι?

Δεν σκιάχτηκα, δεν σκιάζεσαι με αυτό απλά τσιτώνονται τα νεύρα σου, πολύ καλή ταινία πάντως here

Υποθέτω πως το γεγονός ότι είναι η Audrey Hepburn σε κίνδυνο σε τσιτώνει πιο πολύ :lol:

Αλλά για να είμαι δίκαιη, ο Alan Arkin τα σπάει σαν κακός...

Δημοσ.

Μόλις έφαγα μια μπουγατσα με κρέμα μετά από 5 μέρες χωρίς μπουκιά....ΤΙ ΚΑΥΛΑ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ <3

android.png

Μπουγατσα κρεμα + κακαο το καλυτερο πρωινο :wub:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...