Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

μέσα σε όλα, ήρθε σήμερα και το πρώτο καβλί από την εφορία. Τέλος επιτηδεύματος λέει και έκτακτη εισφορά. Ίσα με μια γέννα στο Γένεσις. Και αναμένουμε και το καινούριο, αυτό με την κατοικία. Στον λαιμό να του κάτσουν του χοντρού, και στους γιατρούς να τα φάει.

Καλησπέρα είπα;

Δημοσ.

μέσα σε όλα, ήρθε σήμερα και το πρώτο καβλί από την εφορία. Τέλος επιτηδεύματος λέει και έκτακτη εισφορά. Ίσα με μια γέννα στο Γένεσις. Και αναμένουμε και το καινούριο, αυτό με την κατοικία. Στον λαιμό να του κάτσουν του χοντρού, και στους γιατρούς να τα φάει.

Καλησπέρα είπα;

Άστα να πάνε , καλώς τα δεχτήκαμε και εμείς ... Με το καινούργιο χαράτσι περί τ.μ. έχει αρχίσει να πονάει η καρδιά μου ( seriously ) και είμαι μικρή σε ηλικία ακόμα !

Δημοσ.

Την επόμενη φορά που θα ακολουθήσω την φιλμογραφία ενός ηθοποιού (δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας άλλος άρρωστος που να το κάνει αυτό όταν βλέπει ταινίες -να παίρνει έναν ηθοποιό που του αρέσει και να βλέπει όλες τις ταινίες που έχει παίξει, σιγά σιγά φυσικά, έτσι ώστε να βλέπει καλές ταινίες + να έχει μια γενική εικόνα της δουλειάς του) θα πρέπει να θυμηθώ να δω ΠΡΩΤΑ το θρίλερ, ΠΡΩΤΑ και να μην το αφήνω για το τέλος...

Ναι είμαι εντελώς καμμένη με τις ταινίες :-(

Δημοσ.

γιαπ! Χθες το πρωί. Επικρατεί ένας σχετικός πανζουρλισμός, αλλά όλα είναι υπό έλεγχο :-)

Ελενχόμενος πανζουρλισμός

Την επόμενη φορά που θα ακολουθήσω την φιλμογραφία ενός ηθοποιού (δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας άλλος άρρωστος που να το κάνει αυτό όταν βλέπει ταινίες -να παίρνει έναν ηθοποιό που του αρέσει και να βλέπει όλες τις ταινίες που έχει παίξει, σιγά σιγά φυσικά, έτσι ώστε να βλέπει καλές ταινίες + να έχει μια γενική εικόνα της δουλειάς του) θα πρέπει να θυμηθώ να δω ΠΡΩΤΑ το θρίλερ, ΠΡΩΤΑ και να μην το αφήνω για το τέλος...

Πάνε για ύπνο, θα σου περάσει...

εκμεκ+ύπνος. bye

Δημοσ.

Όχι εντάξει το έφαγα το γλυκάκι μου, δεν ήταν από τα θρίλερ που δεν μπορείς να πας για ύπνο μετά επειδή φοβάσαι, ήταν από τα θρίλερ με σασπένς που δεν μπορείς να πας για ύπνο μετά επειδή είσαι σε υπερένταση...Μάλλον θα φτιάξω τσάι...

Δημοσ.

ΤΙ ειδες παλι μωρε και σκιάχτηκες;

Εγώ είδα το ματς, κωμωδία ήταν με αυτό τον Αμπντούν τον άμπαλο και τον κοστάντζο τον τροχονόμο.

Α ρε βαλβέρδε τι όνειρο είδες παλι;

Δημοσ.

To εκανα καποια περιοδο αλλά ευτυχως μου περασε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...