pavlinara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Κουτσομπολιό: Η pavlinara έκανε block κάποιους.
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου ρε παυλιναρα με το λαχανι 206.
pavlinara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου ρε παυλιναρα με το λαχανι 206. ??? μα δεν ειναι λαχανι!
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 μέσα σε όλα, ήρθε σήμερα και το πρώτο καβλί από την εφορία. Τέλος επιτηδεύματος λέει και έκτακτη εισφορά. Ίσα με μια γέννα στο Γένεσις. Και αναμένουμε και το καινούριο, αυτό με την κατοικία. Στον λαιμό να του κάτσουν του χοντρού, και στους γιατρούς να τα φάει. Καλησπέρα είπα;
black_widow Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 μέσα σε όλα, ήρθε σήμερα και το πρώτο καβλί από την εφορία. Τέλος επιτηδεύματος λέει και έκτακτη εισφορά. Ίσα με μια γέννα στο Γένεσις. Και αναμένουμε και το καινούριο, αυτό με την κατοικία. Στον λαιμό να του κάτσουν του χοντρού, και στους γιατρούς να τα φάει. Καλησπέρα είπα; Άστα να πάνε , καλώς τα δεχτήκαμε και εμείς ... Με το καινούργιο χαράτσι περί τ.μ. έχει αρχίσει να πονάει η καρδιά μου ( seriously ) και είμαι μικρή σε ηλικία ακόμα !
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 μμμμ, πάλι καλά είσαι. Εμένα με πονάει ο κώλος μου...
μαφαλντα Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Αν πιάνανε οι κατάρες θα υπήρχε σίγουρα θρεντ. Λεφτερ τι κάνει το μωρό;Ηρθε σπίτι;
leftermann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 γιαπ! Χθες το πρωί. Επικρατεί ένας σχετικός πανζουρλισμός, αλλά όλα είναι υπό έλεγχο
Impious Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Qd4q0Xx-u1Y
Traumatias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Την επόμενη φορά που θα ακολουθήσω την φιλμογραφία ενός ηθοποιού (δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας άλλος άρρωστος που να το κάνει αυτό όταν βλέπει ταινίες -να παίρνει έναν ηθοποιό που του αρέσει και να βλέπει όλες τις ταινίες που έχει παίξει, σιγά σιγά φυσικά, έτσι ώστε να βλέπει καλές ταινίες + να έχει μια γενική εικόνα της δουλειάς του) θα πρέπει να θυμηθώ να δω ΠΡΩΤΑ το θρίλερ, ΠΡΩΤΑ και να μην το αφήνω για το τέλος... Ναι είμαι εντελώς καμμένη με τις ταινίες
gang Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 γιαπ! Χθες το πρωί. Επικρατεί ένας σχετικός πανζουρλισμός, αλλά όλα είναι υπό έλεγχο Ελενχόμενος πανζουρλισμός Την επόμενη φορά που θα ακολουθήσω την φιλμογραφία ενός ηθοποιού (δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας άλλος άρρωστος που να το κάνει αυτό όταν βλέπει ταινίες -να παίρνει έναν ηθοποιό που του αρέσει και να βλέπει όλες τις ταινίες που έχει παίξει, σιγά σιγά φυσικά, έτσι ώστε να βλέπει καλές ταινίες + να έχει μια γενική εικόνα της δουλειάς του) θα πρέπει να θυμηθώ να δω ΠΡΩΤΑ το θρίλερ, ΠΡΩΤΑ και να μην το αφήνω για το τέλος... Ναι είμαι εντελώς καμμένη με τις ταινίες Πάνε για ύπνο, θα σου περάσει... εκμεκ+ύπνος. bye
Traumatias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι εντάξει το έφαγα το γλυκάκι μου, δεν ήταν από τα θρίλερ που δεν μπορείς να πας για ύπνο μετά επειδή φοβάσαι, ήταν από τα θρίλερ με σασπένς που δεν μπορείς να πας για ύπνο μετά επειδή είσαι σε υπερένταση...Μάλλον θα φτιάξω τσάι...
Pantelwolf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ΤΙ ειδες παλι μωρε και σκιάχτηκες; Εγώ είδα το ματς, κωμωδία ήταν με αυτό τον Αμπντούν τον άμπαλο και τον κοστάντζο τον τροχονόμο. Α ρε βαλβέρδε τι όνειρο είδες παλι;
Chrisxxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Την επόμενη φορά που θα ακολουθήσω την φιλμογραφία ενός ηθοποιού (δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας άλλος άρρωστος που να το κάνει αυτό όταν βλέπει ταινίες -να παίρνει έναν ηθοποιό που του αρέσει και να βλέπει όλες τις ταινίες που έχει παίξει, σιγά σιγά φυσικά, έτσι ώστε να βλέπει καλές ταινίες + να έχει μια γενική εικόνα της δουλειάς του) θα πρέπει να θυμηθώ να δω ΠΡΩΤΑ το θρίλερ, ΠΡΩΤΑ και να μην το αφήνω για το τέλος... Ναι είμαι εντελώς καμμένη με τις ταινίες To εκανα καποια περιοδο αλλά ευτυχως μου περασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις