Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που είπες εγκεφαλίτιδα. Είχα γνωρίσει πριν 2 χρόνια μια φοιτήτρια νομικής εδώ στη Θεσσαλονίκη και είχαμε πάει με παρέα σε καφετέρια κοντά στην καμάρα. Χθες βράδυ την είδα στον ύπνο μου κρεμασμένη/πεθαμένη από την καμάρα. :(

Νομικης? Καλο γκομενακι?

παρε κανα τηλ καικαλα να δεις αν ζει.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τώρα που είπες εγκεφαλίτιδα. Είχα γνωρίσει πριν 2 χρόνια μια φοιτήτρια νομικής εδώ στη Θεσσαλονίκη και είχαμε πάει με παρέα σε καφετέρια κοντά στην καμάρα. Χθες βράδυ την είδα στον ύπνο μου κρεμασμένη/πεθαμένη από την καμάρα. :(

Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη (κρεμάλα), προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά.

Δημοσ.

ε με τον νικολα ε. 6 ωρα το πρωι τον ακουγα στο ριπιτ απο την απαλεψια μου. νταξ. :shock:

το βαλα στο ipod να παιζει οταν κοιμαμαι. ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΣ.

Δημοσ.

Α και γω χθες είδα εφιάλτη οτι γινότανε σεισμός 10 ρίχτερ και ερχότανε καταπάνω μου ένα γιγάντιο τσουνάμι,και μετά σηκώθηκα τρομαγμένος γμστα

Σεισμός: Αν δεις ότι γίνετε σεισμός πρόσεξε γιατί θα χάσεις την περιουσία σου ή κάτι κακό θα συμβεί ή αν έχεις κάποιο δικαστήριο μπορεί να χάσεις την δίκη. Αν ο σεισμός κατέστρεψε το σπίτι σου θα σε βλάψουν κάποιοι εχθροί σου. Αν ο σεισμός καταστρέφει όλη την πόλη κάτι κακό θα συμβεί στον τόπο σου. Αν είσαι παντρεμένη και νιώθεις απλά τον σεισμό, ο σύντροφος σου κινδυνεύει να πάθει κακό. Αν είσαι ανύπαντρη, πρόσεχε γιατί ο κόσμος σε κατηγορεί, αν από σεισμό καταστρέφετε νεκροταφείο ξέχασες τις ψυχές των νεκρών και πρέπει κάτι να κάνεις για αυτό. Αν γκρεμίζεται εκκλησία από σεισμό θα σε βρουν μεγάλες στεναχώριες και μετά θα έρθουν τα καλά που περιμένεις. Αν από τον σεισμό ανοίγει η γη θα αρρωστήσεις ή θα σε κατατρέξουν οι φίλοι σου.

Δημοσ.

Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη (κρεμάλα), προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά.

Εγω είδα μία τύπισσα δήθεν δίπλα μου, που επαναλάμβανε ψυθιριστά το ονοματεπώνυμό μου.

Τι θα μου συμβεί;

Δημοσ.

Δεν είναι φίλος.

Δημοσ.

Εγω είδα μία τύπισσα δήθεν δίπλα μου, που επαναλάμβανε ψυθιριστά το ονοματεπώνυμό μου.

Τι θα μου συμβεί;

στο ξυπνιο ή στον υπνο?

Δημοσ.

στο ξυπνιο ή στον υπνο?

Αν συνέβαινε στο ξύπνιο δε θα ρώταγα τι θα μου συμβεί.

Θα σας έλεγα τι θας της είχε συμβεί.

Δημοσ.

Αν δεις οτι πηδαγες?

Ό,τι κι αν δεις να πηδάς, εκτός από φωτιές και παλούκια, σημαίνει επιτυχίες, νίκες και θριάμβους

Τι θα μου συμβεί;

Ψίθυρος

Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε ψίθυρο, σημαίνει ότι θα ενοχληθεί-

τε από το κουτσομπολιό ανθρώπων που είναι πολύ κοντά σας.

καλη η τυπισσα?

Δημοσ.

Μετά από την τεράστια λαική απαίτηση --> μικρος νικόλας μπεστ οφ στο οοτρ

mikros_nikolas-403x0.jpg

μιλάτε εδώ.

άμα μπαίνετε μέσω τσατζίλα, μιρκ και λοιπά τσατοειδή προγάμματα, οράτε τα παρακάτω.

Server: irc.ircstorm.net

Port: 6667

Channel: #ootr.gr

Just listen -> http://ootr.listen2myradio.com/

Δημοσ.

το βαλα στο ipod να παιζει οταν κοιμαμαι. ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΣ.

α λεμε για τρελο σουξέ ε?

ενταξει. 20000viewz σε 2 μερες? how cool!

χοχο.

αθλιε, φτανει επιπεδα s.a.g.a.p.o. ετσι? :lol:

Δημοσ.

Σεισμός: Αν δεις ότι γίνετε σεισμός πρόσεξε γιατί θα χάσεις την περιουσία σου ή κάτι κακό θα συμβεί ή αν έχεις κάποιο δικαστήριο μπορεί να χάσεις την δίκη. Αν ο σεισμός κατέστρεψε το σπίτι σου θα σε βλάψουν κάποιοι εχθροί σου. Αν ο σεισμός καταστρέφει όλη την πόλη κάτι κακό θα συμβεί στον τόπο σου. Αν είσαι παντρεμένη και νιώθεις απλά τον σεισμό, ο σύντροφος σου κινδυνεύει να πάθει κακό. Αν είσαι ανύπαντρη, πρόσεχε γιατί ο κόσμος σε κατηγορεί, αν από σεισμό καταστρέφετε νεκροταφείο ξέχασες τις ψυχές των νεκρών και πρέπει κάτι να κάνεις για αυτό. Αν γκρεμίζεται εκκλησία από σεισμό θα σε βρουν μεγάλες στεναχώριες και μετά θα έρθουν τα καλά που περιμένεις. Αν από τον σεισμό ανοίγει η γη θα αρρωστήσεις ή θα σε κατατρέξουν οι φίλοι σου.

Ειδα οτι ο σεισμός κατέστρεφε την πόλη μου και μετά στο καπάκι ερχόταν το γιγάντιο τσουνάμι.Για το τσουνάμι έχουμε τίποτα?

Δημοσ.

Μετά από την τεράστια λαική απαίτηση --> μικρος νικόλας μπεστ οφ στο οοτρ

mikros_nikolas-403x0.jpg

μιλάτε εδώ.

άμα μπαίνετε μέσω τσατζίλα, μιρκ και λοιπά τσατοειδή προγάμματα, οράτε τα παρακάτω.

Server: irc.ircstorm.net

Port: 6667

Channel: #ootr.gr

Just listen -> http://ootr.listen2myradio.com/

αμαν τι θα χασουμε. να παμε σπιτια μας ρεεε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...