Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

παντως σα ραπαρισμα ο νικολας τα σπαει μπροστα στον αμπαλο το φορις :P

EDIT:

όξω κακομούτσουνοι και κατσικομούρηδες <-- ατάκα από νικόλα που γελάω.

Δημοσ.

Μα τι λέμε τώρα, ποιος Ταχτσής, εδώ ο Φόρις Εμσί έχει μικρό πουλί! Και ο μικρός Νικόλας τo ξέρει και σπεύδει να μοιραστεί αυτή την καίρια πληροφορία μαζί μας.

Ποίηση. Λαίμαι.

Να μου το θυμηθείς πάμε για Νόμπελ λογοτεχνίας. Μετά από τόσα χρόνια καιρός μας ήταν.

• Super Moderators
Δημοσ.

παντως σα ραπαρισμα ο νικολας τα σπαει μπροστα στον αμπαλο το φορις :P

Αυτά δεν τα γράφουν έτσι απότομα κύριε, με τι κουράγια τώρα θα πατήσω εγώ play στα παραπάνω video...

edit: καλά, εγώ νόμιζα ο Παντελής το 'γραψε για πλάκα, αλλά ο Φόρις είναι πραγματικά τραγικός. Φουλ σαπόρτ στο μάγιστρο Νjiκόλjα.

Δημοσ.

Eννοειται ρε , ο φορις ειναι γιατομπεο.

Επισης σνουμπ για να μαθαινεις τον ειπε βελονοπουτσι, για αυτο τα πηρε ο νικολας και του ειπε οτι γελαει με το μικρο του το Πουλι.

όξω κακομούτσουνοι και κατσικομούρηδες <-- ατάκα από νικόλα που γελάω.

Δε ντοχες ξανακουσει ? :/

Δημοσ.

Οχι το εννοούσα, ο νικόλας έχει αστεία προφορά αλλά φαινεται οτι το γουστάρει για την πλάκα του ρε παιδί μου, δεν το κάνει από κόλλημα στο μυαλό, όλο γελάει αν τον δεις, και επιπλέον, πατάει στο μπητ.

Αθλιε όχι τώρα εμβαθαίνω στη δισκογραφία του.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μορφωνόμαστε σήμερα.

Είμαστε χώρος ποιότητας, μην ακούω κακεντρεχή σχόλια.

Επίσης, το "βελονοπούτσι" έχει μια αξία γλωσσοπλαστική, γιατί από ραπάρισμα ο Φόρις...

Δημοσ.

Τώρα που είπες εγκεφαλίτιδα. Είχα γνωρίσει πριν 2 χρόνια μια φοιτήτρια νομικής εδώ στη Θεσσαλονίκη και είχαμε πάει με παρέα σε καφετέρια κοντά στην καμάρα. Χθες βράδυ την είδα στον ύπνο μου κρεμασμένη/πεθαμένη από την καμάρα. :(

Δημοσ.

ε με τον νικολα ε. 6 ωρα το πρωι τον ακουγα στο ριπιτ απο την απαλεψια μου. νταξ. :shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...