YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 αλήθεια οι αντρες γιατι έχουν ρώγες; Γιατί φαντάζομαι από γονιδιακής άποψης, το άλλο φύλο είναι πιο "εύκολο" να μην έχει μαστούς απλώς παρά να μην έχει και ρώγες, τουτ'έστιν είναι μικρότερη η διαφοροποίηση. Δική μου εικασία αυτό. Α απάντησε ο sheik, σωστό κι αυτό δεν το είχα σκεφτεί έτσι.
freedubus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 αλήθεια οι αντρες γιατι έχουν ρώγες; Για να τους τις γλείφουν
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Επίζης κρισχχ σε λίγο ανεβάζω την πρέζα σου. Καιρος ηταν. Για να τους τις γλείφουν Αυτο όμως αποπροσανολίζει από το να περιποιηθουν αλλα σημεια.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Oρίστε. Τράβα δες όλο το άλμπουμ =ρ ΕΠιασε φιλιες με την αλλη από τοσο νωρις;
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ρε Luci παρατηρησα την υπογραφη σου και προσπαθω εδω και ωρα να προλαβω να διαβασω το subliminal μηνυμα, θα σκασω, τι γραφει? worship satan
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ΕΠιασε φιλιες με την αλλη από τοσο νωρις; Nαι, έχουν αμφίσημες σχέσεις. Γλύφονται, πλακώνονται ό,τι να 'ναι. Κατά βάση αυτή τσαντίζεται που αυτός δεν κάθεται ήσυχα να τον πλύνει και θέλει να παίζει συνέχεια. Αλλά γενικά έχουν αρχίσει να τα βρίσκουν. worship satan Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι kill yourself.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Με ξύπνησαν οι μαλάκες οι απέναντι που παίζανε τάβλι στις 8 το πρωί στο μπαλκόνι. ΜΠΑΜ τα πούλια. Γαμωτοσπιτακιτουςγαμω.
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ξύσε τα παπάκια σου τώρα που έγραψες στον αντρώνε.
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Απορω πως ξυπνατε απο εναν τετοιο απαλο θορυβο.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Με ξύπνησαν οι μαλάκες οι απέναντι που παίζανε τάβλι στις 8 το πρωί στο μπαλκόνι. ΜΠΑΜ τα πούλια. Γαμωτοσπιτακιτουςγαμω. Τωρα ειναι η ωρα που βγαζεις ηχεια στο μπαλκονι βαζεις dimmu borgir τερμα και πας ενα διωρο για καφε.
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Τωρα ειναι η ωρα που βγαζεις ηχεια στο μπαλκονι βαζεις dimmu borgir τερμα και πας ενα διωρο για καφε. Εγώ πάντως έχω τιγκάρει τα μπάσα και ακούω ντουπανταπα. Κι ας μην έπαιζαν τάβλι 8 το πρωί.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ξύσε τα παπάκια σου τώρα που έγραψες στον αντρώνε. Αμέσως. Απορω πως ξυπνατε απο εναν τετοιο απαλο θορυβο. Κάπως έτσι είχα μεταφέρει το χτύπημα που ακουγόταν από τα πούλια στον ύπνο μου http://www.youtube.com/watch?v=KAyuq8sDCeg
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ΤΟ θεμα να μην το κανεις στις 8 το πρωι... Η απο πάνω (που θα χορευω στην κηδεια της ) εκανε ανακαίνιση μαλλον και καθε μέρα αρχιζε να μεταφερει πραγματα στις 7κ30 στις 8κ30 αρχιζαν να χτυπανε και να σκαβουν.. Και μια μαμημενη μονωση δεν έβαλε η ρουφιανα να μην την ακουω καθε μερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις